Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda 2011: imprimeuri fructate

Joi, 05 Mai 2011

Moda 2011: imprimeuri fructateModa 2011: imprimeuri fructateUna dintre cele mai inedite tendinte in moda 2011 este reprezentata de imprimeurile fructate. Fie ca e vorba de accesorii in forma de fructe sau de rochii cu imprimeuri all over fructate, moda in vara asta se preconizeaza a fi delicioasa.


Daca Prada foloseste imprimeuri cu bnane, Stella McCartney prefera imprimeurile cu citrice pe fundl alb iar cei de la Charlotte Olympia realizeaza accesorii colorate cu diverse fructe.

Daca vrei sa fii la moda in aceasta vara, incearca unele dintre propunerile noastre si inspira-te din creatiile designerilor.


Imprimeuri fructate



Arata grozav in creatiile Stella McCartney, pe un fundal alb. Te poti inspira si din tinutele Wunderkind, care combina imprimeurile fructate cu cele florale. Culorile vesele si vii sunt foarte la moda in acest an, iar imprimeurile cu citrice dau un aer de prospetime si de vitalitate oricarei tinute.

debenhams.jpg
debenhams1.jpg
kzara.jpg
stella_mccartney2.jpg
stella_mccartney3.jpg
stella_mccartney4.jpg
stella_mccartney5.jpg
wunderkind.jpg
wunderkind1.jpg
 



Accesorii fructate


De la genti supradimensionate cu imprimeuri florale, pana la cercei in forma de capsuni, toate acestea se poarta in aceasta vara si cu siguranta te vor scoate din anonimat. Pantofii Charlotte Olympia arata absolut delicios, indiferent daca sunt cu toc sau balerini. Daca nu iti doresti sa porti o rochie cu imprimeuri fructate all-over, poti fi la moda si foarte sic incercand o simpla bratara cu fructe.

charlotte_olympia.jpg
charlotte_olympia1.jpg
guess_marciano.jpg
jucy_coputure.jpg
stella_mccartney.jpg
stella_mccartney1.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Imprimeuri trendy pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

    Noile trenduri sunt absolut fermecatoare, prin urmare afla ce se poarta si ce nu in urmatorul sezonul pentru a-ti pregati si tu garderoba. Afla ce sa pastrezi si la ce sa renunti astfel incat sa iti faci loc pentru noile stiluri vestimentare ale sezonului toamna-iarna 2011.

  • Curele la moda in 2011

    Niciodata nu subestima accesoriile cand vine vorba de intregirea unui look. Foloseste-ti creativitatea si inspira-te din creatiile designerilor, si mai ales, alege curelele care se potrivesc tipului tau de silueta.

  • Tendinte in moda 2011: nude

    Nuantele nude sunt superbe, iti pun in valoare feminitatea si sunt la moda in acest sezon. Daca nu ai curajul sa porti culori tari, opteza pentru nude si vei fi in tendinte.Daca iti place sa porti nuante calde si neutre, tendintele in vara 2011 sunt de partea ta, iar nude-ul va ramane in voga si in aceasta toamna. Designerii propun o gama intreaga de tinute in culori nude.

  • Moda 2011: colectia Anna Sui

    Anul acesta, una dintre principalele surse de inspiratie din moda a fost reprezentata de anii '70. In timp ce unii designeri au preluat doar cateva motive, Anna Sui s-a detasat de prezent si a ales o reintoarcere in trecut, o plonjare in adancimile memoriei.

  • Tendinte in moda 2011: genti

    Geanta este un accesoriu indispensabil din garderoba feminina. Ea completeaza si imbunatateste imaginea oricarei femei.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii