Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte in moda 2011: genti

Luni, 09 Mai 2011

Tendinte in moda 2011: genti Geanta
este un accesoriu indispensabil din garderoba feminina. Ea completeaza si imbunatateste imaginea oricarei femei.


Ce fel de genti se vor purta in anul 2011? Mari, mici, cu franjuri, catarame sau tinte, din piele sau alte materiale? Si care vor fi cele mai hot tendinte? Sa ne lamurim! Hai sa arunci o privire peste galeria cu cele mai in trend genti pentru anul 2011.

Prin urmare, daca vrei sa fii in pas cu moda anul acesta, alege o geanta cat mai simpla, din piele naturala sau ecologica. Gentile preferate de catre designeri sunt cele simple, cu putine detalii, dar care impresioneaza prin tinuta si forma lor conica.

Poarta genti in culori inchise, incapatoare, cu catarame pentru tinutele office, precum cele propuse de Chloe sau poti opta pentru genti in culori vii, cu franjuri sau paiete care sa iti completeze tinutele din zilele insorite de vara.

Totusi, daca adopti o tinuta business, dar vrei sa fii sic in acelasi timp, alege un clutch colorat precum cel propus de Jil Sanders si cu siguranta vei atrage toate privirile. 

chloe-black.jpg
chloe-brown.jpg
chloe-olive.jpg
chloe-orange.jpg
chloe-rtw.jpg
chloe-rtwfw.jpg
chloe-yellow.jpg
fringe-handbags.jpg
jil-sander.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Genti Moschino: tendinte genti toamna-iarna 2011/2012

    Colectia de genti Moschino pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 este foarte dinamica si include o varietate de stiluri, mare parte din ele reprezentand tendintele in materie de genti ale acestui sezon.

  • Tendinte in moda 2011: dantela

    Pentru ca tendintele in moda 2011 spun ca se poarta romantismul, merita sa aruncam o privire asupra felului in care designerii au folosit dantela in creatiile lor.

  • Tendinte in moda 2011: borseta

    Azi va prezint una dintre cele mai neasteptate tendinte in moda 2011 in materie de accesorii: borseta.Ideale pentru cele care nu vor sa aiba minile sau umerii ocupate de genti, borestele pot fi in acelasi timp sic si practice.Borsetele sunt accesorii ideale pentru o gama foarte larga de tinute. Le poti purta cu o rochie-maxi cu imprimeuri pentru un look elegant si sofisticat, sau impreuna cu jeansii tai preferati si un top pentru o tinuta casual.

  • Tendinte in moda 2011: denim

    Denimul este must have pentru sezonul de vara 2011, este sic si confortabil. Va prezentam pe scurt ce trebuie sa cautati in materie de jeansi in aceasta vara.

  • Noile tendinte in moda 2011

    A sosit un nou an, cu noi tendinte in moda si cu multe motive pentru a intampina fiecare zi cu zambetul pe buze. Si asta pentru ca, pe de-o parte, vom avea parte de un an mai linistit (cel putin daca ar fi sa tinem seama de predictiile astrologice:)). Iar pe de alta parte, arbitrii modei internationale ne fac propuneri din ce in ce mai degajate si mai pline de culoare pentru anul care tocmai a inceput.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii