Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Moda si zodiile IV

Luni, 06 August 2007
Moda si zodiile IVUltima parte a seriei "Moda si zodiile" va prezinta informatiile legate de ultimele 3 semne zodiacale si conexiunea dintre acestea si stilul vestimentar. Capricornul se simte, contrar prejudecatilor, foarte bine atunci cand este imbracat office. Un capricorn care se respecta stie sa poarte cu aceeasi lejeritate un sacou ori un trening, un pantof cu toc sau o incaltaminte sport.

Totusi, chiar daca iubeste eleganta, capricornul ar renunta oricand la haine, pentru el acestea reprezentand doar o posibilitate de a iesi din casa fara a se simti in neregula. Se imbraca insa cu mult bun gust si emana rafinament.


Moda si zodiile IV Femeia capricorn iubeste accesoriile, mai ales pantofii, pe care ii va achizitiona indiferent de pretul acestora. Bijuteriile sunt foarte rafinate, insa si scumpe, dar acest lucru minor nu te impiedica sa te bucuri de ele. Culorile favorite sunt cele ale pamantului- bej, kaki, maro iar designer-ul ideal este Donna Karan.




Varsatorul
tine foarte mult la finantele sale si nu va risca niciodata sa ramana fara acestea, astfel ca articolele vestimentare pe care le vor cumpara mai ales nativele zodiei vor fi cu siguranta cele mai bune achizitii. Le place sa iasa in evidenta, sa socheze chiar, sa atraga atentia tuturor asupra lor, sa se bucure de priviri, chiar daca nu sunt dintre cele mai admirative.

Moda si zodiile IV Prefera stilul retro, extravagant, colorat si plin de viata, si incearca sa il adopte la orice ocazie. Nu tin prea mare cont de moda ci prefera sa se imbrace intr-un stil propriu, considerand ca nimeni nu stie mai bine decat ele ce li se potriveste. Schimbarile sunt acasa la ele la femeia varsator, indiferent ca este vorba de coafura sau stil vestimentar.

Le place experimentarea, iar culoarea  favorita este turcoaz-ul. Yohji Yamamoto este cel care le reprezinta cel mai bine in creatiile sale pe femeile varsator.


Moda si zodiile IV Si pestii prefera o vestimentatie lejera si practica. Fustele si rochiile lungi sunt purtate cu mare placere, iar incaltarile fara talpa si fara toc sunt ideale. Calitatea articolelor vestimentare este cea mai importanta, cantitatea nereprezentand mare lucru pentru aceste native. Ele stiu ca omul din spatele hainelor este cel care conteaza cu adevarat, de aceea nu vor cataloga niciodata o persoana dupa vestimentatia pe care aceasta a ales-o.

Pestii nu isi vor face niciodata griji ca mica lor garderoba este demodata. Sunt niste cameleoni si se vor descurca in orice situatie. Creatiile lor favorite sunt semnate Vera Wang.


Pentru a afla informatii privind celealte zodii, click aici .
Te-ar putea interesa:
  • Moda si zodiile II

    Pentru a multumi si nativele urmatoarelor 3 zodii, prezentam in randurile ce urmeaza caracteristicile in ceea ce priveste stilul vestimentar cel mai potrivit in functie de asezarea astrelor la nastere. Pentru femeia rac, fericirea proprie este cea mai importanta. Introvertita, se ataseaza de hainele sale ca de niste persoane, ajungand sa sufere chiar atunci cand acestea patesc ceva. De obicei, melancolicii raci readuc trendury-le deceniilor trecute in moda actuala, mai ales daca este vorba de articole vestimentare comode.

  • Moda si zodiile III

    Daca esti nascuta sub semnul balantei, scorpionului ori sagetatorului, urmatoarele randuri iti vor dezvalui modul in care aceste semne iti influenteaza stilul vestimentar.  Femeile balanta fac cele mai bune achitii in acest domeniu, vorbind aici mai ales de capitolul financiar. In general, prefera calitatea obiectelor alese, si, chiar depunand efort considrabil, vor sa le achizitioneze contra unor sume cat mai mici.

  • Moda si zodiile

    Ai auzit de tot felul de legaturi intre zodia sub care te-ai nascut si caracteristicile personale, culorile recomandate, alimentele permise si interzise, genul de film ideal, etc. Dar o legatura intre zodie si stilul vestimentar pare greu de inteles. De fapt, insa, explicatia este simpla- semnele zodiacale influenteaza in mare masura perceptia personala asupra frumosului, inducand intr-o mai mica sau mai mare masura atractia catre un stil vestimentar sau altul.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Moda - Ce e la moda sau ce ti se potriveste?

    Consider ca multe persoane au probleme in a se hotara daca sa poarte un articol ce li se pare lor dragut sau sa aleaga ceva noi aparut, in tendinte. O astfel de dilema poate creea un stil vestimentar haotic , intrucat vor exista momente in care iti vei urma instinctul si momente in care vei considera ca ai nevoie de ceva la moda, insa hotararile pe care le iei nu vor fi constante.

Mesaje (2) »
...
scris de oprea madalina, December 30, 2007

ces astea?
>:(

...
scris de yo, March 20, 2008

sincer nuj ;D

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii