Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Curele la moda in 2011

Miercuri, 18 Mai 2011

Curele la moda in 2011
Foto: Hepta
Niciodata nu subestima accesoriile cand vine vorba de intregirea unui look. Foloseste-ti creativitatea si inspira-te din creatiile designerilor, si mai ales, alege curelele care se potrivesc tipului tau de silueta.


Stim ca ai nevoie de sfaturi pentru a iti reinnoi garderoba de vara cu cele mai fashion curele.

Tendintele de vara pentru 2011 in materie de curele sunt dintre cele mai variate, asadar ia-ti adio de la monotonie! Cand vine vorba de accesorii , nu te limita doar la pantofi si genti.

Curele subtiri

Curelele subtiri sunt perfecte pentru a-ti sublinia talia intr-un mod elegnt si sic.
bill-blass.jpg
jill-stuart.jpg
peter-jensen.jpg
 

Curelele groase

Curelele groase atrag imediat atentia, asadar le poti folosi pentru a scoate din anonimat o tinuta neutra. Nu folosi multe accesorii mari, daca porti o curea groasa renunta la colier sau la bratara.
lanvin.jpg
oscar-de-la-renta.jpg
tracy-reese.jpg
 

Curele duble

In aceasta vara, suprapunerile sunt la moda in orice domeniu, asa ca incearca sa folosesti curelele intr-un mod mai putin traditional. Alatura mai multe si vei fi cu siguranta la moda.
burberry-prorsum.jpg
caroline-charles.jpg
derek-lam.jpg
 

Curele colorate

Curelele colorate arata superb, mai ales daca te axezi pe nuante vii, de vara. Nu mai este nevoie sa sincronizezi culorile accesoriilor tale, sau sa fii atenta ca atat cureaua cat si pantofii si poseta sa aiba exact aceeasi nuanta. Curelele neon vor atrage toate privirile!
guy-laroche.jpg
tommy-hilfiger-1.jpg
tommy-hilfiger.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • 6 Curele in Trend

    Cand vine vorba de accesorii care sa evidentieze talia, curelele sunt cele care fac minuni. Curelele late, inguste cu fasii duble, impletite, vintage cu diferite texturi sau cu o catarama clasica, sunt cele care dau un accent de feminitate si pot schimba un look casual intr-unul mai interesant. Daca va lipseste inspiratia in ceea ce priveste alegerea curelei perfecte, am selectat pentru voi cateva, care vor accesoriza tinutele voastre intreaga vara si chiar si toamna care urmeaza. Indiferent daca va doriti o curea mai feminina sau una mai indrazneata, mai jos gasiti cate ceva pentru fiecare.

  • 4 Stiluri de Curele in Trend

    A venit timpul sa punem in dulap curelele subtiri si sa le inlocuim cu altele mai mari.Cu designeri precum Celine, Balmain si Alexander McQueen care au afisat o multitudine de curele late, indraznete la prezentarile din aceasta primavara, suntem convinse ca acest trend se va raspandi foarte repede.Noi ne adapaptam acestui trend si speram ca si voi. Sa vedem daca va plac alegerile noastre pentru acest sezon, de la curele moderne si minimaliste la altele cu diferite tipuri de ornamente.Sfatul nostru este sa va asortati cureaua cu fusta, rochia sau pantalonii pe care ii purtati, pentru a da un aspect alungit siluetei voastre. Este indicat ca acestea sa fie in culori contrastante.

  • Curele din Piele incretite de la Rodarte

    In ziua de azi adaugarea unui accesoriu, intr-o nuanta care sa fie remarcata, la tinuta pe care o avem, se dovedeste a fi o sarcina dificila, sau ne poate iesi din prima incercare.Trebuie sa mentionam ca din momentul in care am vazut aceste curele din piele incretite in prezentarea Rodarte din acest an, ni s-au parut foarte interesante si o achizitie necesara.

  • Flip flops la moda in 2011

    Vine vara si in mod sigur ne gandim la plaja, la zile insorite si implicit la flip-flops, pentru ca oricat de mult am iubi noi tocurile, nu ne putem incalta cu ele pe plaja.

  • Moda 2011: imprimeuri fructate

    Una dintre cele mai inedite tendinte in moda 2011 este reprezentata de imprimeurile fructate. Fie ca e vorba de accesorii in forma de fructe sau de rochii cu imprimeuri all over fructate, moda in vara asta se preconizeaza a fi delicioasa.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii