Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii „fashion”

Joi, 26 Mai 2011
Accesorii „fashion”Suntem in luna mai, soarele si-a facut aparitia la orizont, prin urmare hai sa iti prezint tendintele in materie de bijuterii pentru sezonul de vara 2011. Coliere, cercei, inele si bratari, iata accesoriile care iti vor lumina vara in acest an.

Achizitia unei noi bijuterii te poate face mai fericita si mai radianta. Un accesoriu trendy transforma imediat o tinuta anosta intr-una chic, ce poate capta privirile tuturor. Nici un alt accesoriu, fie ca e vorba de pantofi cu toc, curea, geanta sau esarfa, nu transforma aspectul unei tinute precum o face o bijuterie. Daca te gandesti bine, bijuteria potrivita este ca o piesa de arta scumpa. Are abilitatea de a-ti conferi un aer sofisticat.

Tendintele in moda pentru anul 2011 in materie de bijuterii prezic ca accesoriile vor fi mai mari si somptuoase. Sunt la moda bijuteriile supradimensionate .

In aceasta vara, indrazneste sa faci combinatii si suprapuneri de culori vii si texturi pentru un stil romantic-boem. De asemenea, se poarta bijuteriile de inspiratie etnica, decorate cu pene sau perle, aurii sau sub diverse forme geometrice.

Bijuteriile cu pene


Penele au fost preferate anul acesta ca motiv principal la accesorii, de toate culorile, pentru a le putea asorta cu orice tinuta, in functie de preferinta. Atasate la cercei sau sub forma de pandantiv la colier, pana iti ofera un look boho reusit. Combina accesoriile din pene cu o vesta din denim sau cu o rochie lunga uni. Poarta un cercel din pene pentru a fi un trend setter sau perechea pentru a da start stilului.

01cercei-pana.jpg
01colier-pana.jpg
02colier-pana.jpg
03colier-pana.jpg
cercei-pana.jpg
colier-pana.jpg
 


Bijuteriile din lemn si etnice


Bratara este un accesoriu vedeta in prezentarile colectiilor primavara-vara 2011. In acest sezon „less is not more”, din contra, „more is more”. Fii indrazneata si foloseste-ti creativitatea pentru a combina mai multe bratari in cel mai neobisnuit mod.

bratara-annasui.jpg
bratara-colorata.jpg
bratara-marcjacobs.jpg
 


Coliere „statement”


Cel mai bun mod de a inviora o tinuta simpla este purtand coliere „statement” sau suprapuse. Este unul dintre cele mai hot trenduri in acest sezon, care nu poate fi ratat. Se poarta colierele mari, epatante, dar nu lungi, ci cat mai la baza gatului. Un colier lung poate fi infasurat de doua ori pentru a da senzatia de coliere suprapuse.

Cand alegi un colier voluminos, incearca sa gasesti o piesa formata din mai multe elemente si texturi. Colierele din argint cu perle si margele din cristale sunt grozave de achizitionat in acest sezon. Combina coliere cu pene, panglici, ciucuri sau perle. Pentru un pranz casual cu prietenii, te poti juca cu un T-shirt alb la care sa asociezi un singur colier.

colier-lanturi.jpg
colier-marni.jpg
colier-oscardelarenta.jpg
 


Cerceii candelabru


Tendintele anului 2011 anunta revenirea cerceilor candelabru. Dupa ce au disparut anul trecut de pe scena modei, cerceii candelabru si-au facut din nou aparitia anul acesta. Se poarta cerceii lungi, pana la nivelul umerilor. Sunt mai structurati  si formati din pietre pretioase, margele din sticla, si diamante nefinisate.

Cauta bijuteriile care vin in nuante profunde si culori deschise precum violet pruna, portocaliu, albastru cobalt si verde. Poti combina cerceii candelabru cu rochii lungi de seara sau cu rochii de cocktail. Cerceii veriga, mari cu diamante smaltuite, metale sculptate si pene vor fi, de asemenea, bijuteriile populare in sezonul primavara vara 2011.

01cercei-candelabru.jpg
02cercei-candelabru.jpg
cercei-candelabru.jpg
 


Inelele de Cocktail


Unul dintre trendurile in materie de bijuterii ce a rezistat de-a lungul sezoanelor este inelul de cocktail. Acest inel este un must have in garderoba oricarei dependente de moda si anul acesta se centreaza pe motive florale si animale. Inele de cocktail sunt din pietre colorate si au un design unic.

Poti experimenta cu pietre in diverse culori precum peridot, piatra soarelui, coral sau aquamarin in loc de safire sau smarald. Inelele pot fi din aur sau argint, dar iti place sa le schimbi si nu vrei sa cheltui multi bani pe ele, exista inele fantezi cu pietre care imita foarte bine pietrele naturale si semipretioase si arata la fel de bine.

inel-cavalli.jpg
inel-robertocavalli.jpg
inel-yvessaintlaurent.jpg
 


Cunoscand aceste trenduri, vei putea sa iti achizitionezi cela mei „fashion” bijuterii in acest sezon. Tine minte, totusi sa porti doar cate un trend pe rand. Nu purta mai multe bratari cu un colier „statement”. Este suficienta o singura piesa de bijuterie pentru a fi in pas cu moda.



Te-ar putea interesa:
  • Ochelarii - accesorii fashion

    Ochelarii sunt adevarate bijuterii. Mai mult decat o bratara, un colier sau o pereche de cercei, ei ne infrumuseteaza chipul.

  • Mimo - un nou brand romanesc de haine si accesorii fashion

    Mimo, noul brand romanesc in materie de accesorii fantezie, prezinta haine in serii limitate si accesorii fashion lucrate integral manual.

  • Accesorii de par..cat mai colorate

    Fie ca ai parul scurt sau lung, blond sau saten, primavara aceasta trebuie sa ai cele mai in voga accesorii de par. Este cel mai binecuvantat sezon, deoarece se poate purta absolut orice tip sau culoare de accesoriu de par. Singurul lucru la care trebuie sa ai grija este ca acel accesoriu sa se potriveasca tinutei tale.

  • Accesorii neon

    In vara aceasta culorile neon sunt la moda, asa ca ne-am hotarat sa va aratam cateva dintre cele mai frumoase accesorii neon.

  • 5 Combinatii de Accesorii

    Accesoriile voastre au acelasi efect si impact ca si hainele pe care le purtati, asa ca azi incercam sa reinventam felul in care purtati bratarile si lanturile.Acest lucru nu inseamna neaparat ca trebuie sa achizitionati accesorii noi, ci trebuie sa va bazati mai mult pe regandirea modului de accesorizare si pe idei noi de combinare a accesoriilor pe care le aveti deja.Pentru a dovedi punctul nostru de vedere aveti mai jos cinci combinatii perfecte de accesorii pe care sa le incercati si voi.

Mesaje (3) »
...
scris de iordache Maria, May 29, 2011

frumoase toate accesoriile

...
scris de vizitator, June 02, 2011

sunt fan bijuterii din argint si acei cercei candelabru care sunt acum in trend sunt preferatii mei

...
scris de rolex replica watches for sale, November 19, 2013

For any even though these knockoff watches largely came from Japan. <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> These watches could look okay <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> , but their Japanese movements, which could be a bit clunky <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> , certainly are a dead giveaway. Count on to pay under $80 for 1 of those.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii