Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sandale plate

Joi, 26 Mai 2011
Sandalele plateVara anului 2011 este sezonul ideal pentru a-ti rasfata picioarele. Sandalele plate sunt in trend.

In timpul verii, este bine sa porti incaltaminte confortabila, dar trendy in acelasi timp. Daca aveai impresia ca sandalele cu talpa joasa sunt plictisitoare si nici pe departe sexy, designerii iti demonstreaza inca o data ca o pereche de sandale plate accesorizate cum trebuie pot fi la fel de elegante ca sandalele cu platforma sau o pereche de pantofi cu toc.

Ba mai mult, aceste sandale au detalii speciale si unice si pot transforma o tinuta plictisitoare intr-o aparitie spectaculoasa.

Sandalele cu talpa joasa sunt indicate in cazul in care nu iti place sa porti tocuri si cauti ceva mai confortabil, practic, dar care sa arate bine si sofisticat in acelasi timp.

Vara este sezonul ideal pentru tine in cazul in care iti place sa te plimbi. Prin urmare, sandalele plate sunt ideale pentru lungile plimbari in aer liber, pentru mers la strand, la plaja, si de ce nu, la shopping sau in oras cu prietenele. Pe langa faptul ca nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de vara, sunt alegerea ideala in cazul in care vrei sa iti lasi talpile sa respire in sezonul cald.

Sunt atatea stiluri diferite in functie de tinuta pe care alegi sa o porti si de evenimentul la care urmeaza sa participi. Fie ca preferi sa fie confortabile, elegante sau chic, acest model de sandale sunt o investitie inteleapta.

Sandalele cat mai simple pun in evidenta neutralitatea unei tinute albe si pot fi purtate in cazul in care vrei sa adopti un look minimalist, casual, sau luxos si hippy.

In vara anului 2011, poti purta o pereche de sandale simple cu haine cu diferite imprimeuri sau rochite baby doll.

Exista mai multe stiluri de sandale plate, de la cele cu multe curele, de inspiratie etnica sau cele tip gladiator, prin urmare ai de unde alege.

Sandalele cu diferite detalii si ornamente, precum cele cu cristale colorate sau fluturasi merg foate bine combinate cu o rochie lunga, simpla si romantica.

In cazul in care sandalele tale sunt frumos impodobite, asorteaza-le la o tinuta minimalista si evita alte accesorii deoarece sandalele pot fi luate in considerare drept o adevarata „bijuterie”. Poarta-le cu pantaloni scurti sau fuste, cu o pereche de jeansi largi si lungi pana la glezne, deoarece versatilitatea lor iti permite sa le gasesti tinuta potrivita.

01chloe-sandale.jpg
gucci-sandale.jpg
lanvin-sandale.jpg
sandale-alexandermcqueen.jpg
sandale-antikbatik.jpg
sandale-chloe.jpg
sandale-jimmychoo.jpg
sandale-miumiu.jpg
sandale-pedrogarcia.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Sandale la moda!

    Vara incepe sa-si intre in drepturi si odata cu ea si garderoba ta trebuie sa fie innoita cu cele mai trendy accesorii! Daca iubesti frumosul, cu siguranta iti va placea gama variata de produse (imbracaminte, incaltaminte , posete), pe care le poti purta si combina pentru a fi sexy!

  • Sandale cu talpa de lemn

    In aceasta vara, sandalele cu talpa de lemn sunt in tendinte. Designerii ne propun o varietate de modele, de la platforme la sandale cu toc de lemn.

  • 5 Vedete in Sandale Jimmy Choo

    In ultima vreme am observat o noua pereche de sandale prin oras numite Lance, create de Jimmy Choo. Vedete precum Chloe Moretz, Eva Mendes, Scarlett Johansson si Kristin Davis si-au achizitionat deja cate o pereche pe care au asortat-o la rochiile lor elegante.Chloe adora acest stil atat de mult incat si-a cumparat doua versiuni ale modelului: negru si nude. Sandalele Lance semnate Jimmy Choo au bretele elegante, un design extrem de proaspat si se gasesc intr-o paleta de culori bogata: negru, nude, auriu, argintiu, albastru si orange. Afla mai jos cum au asortat vedetele acest stil uimitor de sandale Jimmy Choo la tinutele lor si inspira-te.

  • Sandale si pantofi in vara 2007

    Vrei sa fii sexy si mereu la moda? Iti place sa fii in centrul atentiei prin accesoriile pe care le porti, dar si prin tinuta ta impecabila? Incearca cele mai in voga sandale si vei fi mereu la moda. In voga sunt: rosu, auriu, argintiu, verde, albastru.

  • Sandale cu platforma pentru vara 2011

    Se apropie sezonul de vara 2011 si odata cu el o designerii ne propun gama larga de sandale. Printre acestea platformele se pare ca revin sezon dupa sezon, reinventandu-se.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii