Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bijuterii si accesorii din sfoara

Joi, 26 Mai 2011

Bijuterii si accesorii din sfoaraIti amintesti de bratarile din sfoara sau ata care erau la moda acum aproximativ 10 ani? Ei bine, designerii au pornit de la acel trend si l-au modificat si reinterpretat astfel incat sa devina un nou trend pentru vara 2011.

Cei mai cunscute dintre brandurile care s-au inspirat din acest trend pentru creatiile lor sunt Proenza Schouler, Marni si Missoni. Sa vedem impreuna cum au reinterpretat ei trendul bijuteriilor din sfoara.

Trendul acestei veri in materie de bijuterii combina diverse elemente organice cum ar fi pietrele, lemnul sau sfoara, in culori cat mai aprinse si vii.

Trendul bijuteriilor si accesoriilor din sfoara este foarte inovativ si interesant, variind de la simple sfori innodate, la elemente si impletituri complexe, in combinatie cu metal, plastic lemn si alte materiale.

Bijuterii din sfoara


Colierul Proenza Schouler combina sfoara colorata cu piatra si cristale fatetate. Arata incredibil si nu e greu sa ne gandim cum am putea chiar noi sa ne confectionam astfe de accesorii fashion .

Un alt colier foarte interesant este cel propus de Missoni, alcatuit din mai multe tuburi textile colorate, de lungimi diferite, unele incrustate cu detalii metalice. Este cu siguranta un colier care iese in evidenta prin culoare si textura inovatva.

Marni-1.jpg
Marni.jpg
Matthew-Williamson.jpg
Missoni-2.jpg
Missoni-3.jpg
Missoni.jpg
Proenza-Schouler-2.jpg
Proenza-Schouler-3.jpg
Proenza-Schouler.jpg
 


Intotdeauna in pas cu moda in ceea ce priveste tendintele in materie de bijuterii, colierul Marni din material textil neon combinat cu metal mi s-a parut absolut fascinant.

Sandale


Trendul folosirii unor materiale brute cum ar fi sfoara s-a extins si in universul pantofilor si al sandalelor. Gucci, Diane von Furstenberg si Chloe au folosit sfoara in moduri inovative creand sandale la moda.

Detaliile din lemn de bambus dau o nota sic sandalelor Gucci, perfecte pentru zilele calduroase de vara.

Chloe-1.jpg
Chloe.jpg
Diane-von-Furstenberg-1.jpg
Diane-von-Furstenberg.jpg
Gucci.jpg
Missoni.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Bijuterii si accesorii de sezon

    Accesoriile acestui an sunt inevitabile. Iar vara este anotimpul cand ele pot fi admirate in voie. Indiferent ca vorbim de bijuterii, curele, genti, ele reusesc de fiecare data sa defineasca o tinuta.

  • Accesorii la MTV Music Awards: Bijuterii

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos sunt doar cateva dintre bijuteriile si accesoriile pe care vedetele le-au ales sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Bijuterii si accesorii fantezie - Tendinte 2011

    Uita-te si citeste sa vezi care sunt bijuteriile si accesoriile in tendinte din acest an.

  • Bijuterii Dolce

    Bianca Balti isi prezinta ultima campanie pentru colectia de bijuterii Dolce & Gabbana. Imaginile realizate de Giampaolo Sgura, reflecta spiritul pur italian pe masura ce o surprind pe Bianca pregatindu-se, in tinute inspirate in lenjerie si bijuterii de aur, cu rubine, safire si perle.

  • Bijuterii..de primavara

    A sosit primavara si trebuie sa fim mai feminine ca niciodata! Fie ca adoptati stilul elegant sau sport, o tinuta nu este completa, daca nu este accesorizata. Care sunt tendintele in materie de bijuterii? Primavara aceasta avem la dispozitie o gama variata de culori si forme, potrivite fiecarui stil sau personalitate.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii