Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte culori 2011

Vineri, 27 Mai 2011
Tendinte culori 2011In fiecare sezon apar noi tendinte in moda pe care le poti observa pe podium. O caracteristica comuna tuturor tendintelor in moda este culoarea. Indiferent ca este vorba de haine, accesorii sau farduri, culorile joaca un rol important.

Dar doar cateva culori devin sic si trendy intr-un anumit sezon si multi designeri creaza haine si accesorii centrandu-se pe aceste culori. Poti si tu sa folosesti aceste culori in garderoba ta. Nu este nevoie sa iti cumperi piese vestimentare in aceste culori populare. Le poti folosi doar la machiaj, genti, pantofi si accesorii de par.

Iata care sunt trendurile in materie de culoare pentru sezonul primavara – vara 2011.

Trendurile in materie de culoare pentru sezonul primavara – vara 2011 sunt centrate pe nuante luminoase si vesele. In acest sezon, ne indepartam de culorile neutre si in stil „military” si imbratisam culorile vii.

Coralul


Una dintre cele mai in voga culori este coralul si rozul, nuanta pepenelui rosu. Coralul este ideal pentru vara si multi designeri au gandit piese din colectia lor in aceasta culoare frumoasa. Cea mai buna modalitate de a purta aceasta culoare nu este din cap pana in picioare, ci doar adaugand un accent in aceasta culoare, de exempu o bluza sau esarfa.

Poti combina coralul cu o nuanta de bronz inchis sau maro deschis. Astfel, tinuta ta va parea mai armonioasa si finisata. Daca nu indraznesti sa porti o bluza sau fusta coral, foloseste un lac de unghii sau un gloss in aceasta nuanta. Instant, look-ul tau va arata impecabil si pregatit pentru vara.

Si nuanta de roz prafuit este o culoare grozava pe care o poti incerca in acest sezon si este suficient de eleganta sa o porti pe timp de zi.

In acest an, nuanta de roz prafuit este noul roz.

esarfa-coral.jpg
geanta-coral.jpg
rochie-coral.jpg
rochie-coral2.jpg
rochie-roz.jpg
sandale-coral.jpg
 


Nuantele de albastru


Daca studiezi tendintele pentru femei din sezonul primavara-vara 2011, vei observa ca designerii au folosit cel mai mult in colectiile lor diferite nuante de albastru. Nuantele mai inchise precum cobalt, albastru electric si albastru verzui sunt foarte trendy in acest sezon. Iti pun foarte frumos in evidenta bronzul si le poti combina foarte bine cu nuante precum bronz, ruginiu si portocaliu deschis. Nuantele de albatru precum albastru marin, albastru celest sunt, de asemenea, foarte la moda.

Cel mai mare avantaj al culorii albastre este ca poti purta nu doar haine albastre, ci si accesorii albastre. Un clutch albastru marin sau o pereche de pantofi poate instantaneu sa invioreze pana si cea mai anosta tinuta. Pentru machiaj, oja de culoare albastru electric este in tendintele de anul acesta.

albastru-cobalt.jpg
albastru-cobalt2.jpg
albastru-cobalt3.jpg
sky-blue.jpg
teal-blue.jpg
teal-blue2.jpg
 


”Peach”


Un alt trend hot in materie de culoare pentru sezonul primavara-vara 2011 este nuanta de portocaliu denumita piersica sau ”peach”. Aceasta culoare a fost prezenta mai ales in colectiile de moda semnate Elie Saab. Dar este vorba de o nuanta de piersica foarte deschisa, aproape nude.

Pentru a pune aceasta culoare in evidenta, poarta o rochii de cocktail sau rochii lungi de seara in aceasta nuanta cu un luciu metalic. De asemenea, poti purta bluze scurte din organza in aceasta nuanta sau fuste sau rochii scurte in stil origami.

bluza-peach1.jpg
fusta-peach.jpg
rochie-peach2.jpg
 


Verde menta


Verdele menta este o alta culoare care a fost prezenta in foarte multe colectii primavara/vara ale multor designeri celebri si case de moda. O nuanta fresh de verde menta este ideala pentru vara, indiferent ca este vorba de haine sau machiaj. Daca porti ceva deschis la culoare, asorteaza un machiaj si oja verde menta.

verde-menta.jpg
verde-menta2.jpg
verde-menta3.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Alb vs. Culori - Tendinte culori 2011

    Albul s-a regasit mereu pe podium in perioada estivala, dar in acest sezon reprezinta una dintre principalele tendinte. Albul a fost adoptat in toate stilurile, de la cel sport al lui Alexander Wang la stilul romantic din colectia Dolce&Gabbana sau minimalismul lui Calvin Klein.

  • Culori tendinte 2011: Roz vs. portocaliu

    Fie ca e deschis, barbie, pastel sau fucsia, rozul face parte din culorile in tendinte pentru anul 2011 pe care amatoarele toaletelor monocrome sau color block nu le pot trece cu vederea.

  • Tendinte culori: curcubeu de toamna

    Esti pregatita de iti aranjezi garderoba pentru sezonul toamna-iarna 2011? Atunci informeaza-te si care sunt culorile in tendinte ale sezonului care urmeaza si alege-le pe cele care crezi tu ca ti se potrivesc cel mai bine.

  • Culori toamna-iarna 2010-2011

    Ca in fiecare sezon, expertii de la Pantone ne-au propus 10 tonuri "magice", care ne vor insenina zilele si ne vor incalzi inimile in cele doua anotimpuri reci.

  • Dantela - tendinte 2011

    Dantela este sinonima cu romantismul retro si rareori cu fantezii moderne. Acest ultim aspect i-a ambitionat pe creatorii de moda care au incercat sa exploreze potentialul acestei texturi si sa o inscrie in viitorul modei.

Mesaje (5) »
...
scris de Andreea MG, May 31, 2011

Ati putea sa imi spuneti de unde e imaginea cu a 5-a rochita albastra? http://www.stilfeminin.ro/images/stories/imaginiarticole/modasifrumusete/color_trends/color_trend2/teal-blue.jpg

...
scris de pioana, May 31, 2011

Sigur ca da...uite...iti dau link-ul...http://www.net-a-porter.com/product/108626...o zi frumoasa :)

...
scris de Andreea MG, May 31, 2011

Suuper...ms. O zi frumoasa

...
scris de vizitator, June 02, 2011


Foarte frumos coralul. pur si simplu il iubesc. mi-am cumparat chiar si margele coral pentru vara asta pe care deja am inceput sa le port... yuppy, a venit vara !!!

...
scris de pioana, June 02, 2011

Multumim! Da, asa e, sunt foarte frumoase culorile acestui sezon!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii