Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele vedetelor la Bienala de Arta de la Venetia 2011

Luni, 06 Iunie 2011

Tinutele vedetelor la bienala de arta de la Venetia 2011
Foto: Hepta
Avand in vedere faptul ca a inceput oficial Bienala de Arta de la Venetia 2011 , mi-am propus sa va prezint tinutele vedetelor la inaugurarea expozitiei "Il Mondo Vi Appartiene".

In fiecare an, numeroase vedete mondene participa la evenimentele conexe cu Bienala de la Venetia. Evenimentul "Il Mondo Vi Appartiene" este organizat de Francois Pinault Foundation. Omul de afaceri este proprietarul uneia dintre cele mai ample colectii de arta contemporana.

La inaugurarea Il Mondo Vi Appartiene foarte multe vedete au iesit in evidenta prin stil, am vazut atat tinute haute couture cat si tinute de pe podiumuri, asadar haideti sa vedem impreuna cine ce a purtat la fastuosul eveniment gazduit de Venetia.

Ma intereseaza in mod special momentele in care vedetele mondene acorda importanta evenimentelor artistice. Fuziunea arta-moda este una dintre cele mai interesante din toate punctele de vedere, pentru ca moda isi doreste un statut artistic iar arta are nevoie de publicitatea pe care lumea mondena, cea a modei in special, o poate asigura.

Printre vedetele care au participat la acest eveniment se numara Naomi Campbell, Patrizia-Sandretto, Margherita Missoni si Anna-Wintour. Iata doar cateva dintre cele mai interesante tinute purtate de vedete la acest eveniment.

Salma Hayek a fost una dintre cele mai admirate vedete prezente aici. A purtat o tiuta Gucci stralucitoare, accesorizata cu o poseta-plic animal print a completat perfect tiuta. Salma a luat parte la eveniment insotita de sotul ei Francois-Henri Pinault.

Printesa de Monaco Charlotte Casiraghi a purtat o tinuta care mi se parea foarte cunoscuta, apoi mi-am amintit ca am vazut-o in colectia de primavara-vara 2011 Gucci. Tinuta ii vine foarte bine si ii pune in valoare formele.

Barbara Berlusconi a purtat o rochie alba cu imprime-uri florale in aceeasi nuanta. Bijuteriile si pantofii completeaza perfect tinuta tinerei Berlusconi.

Bianca Brandolini a purtat una dintre tinutele mele preferate e la acest eveniment. Albul este o idee foarte buna in acest sezon, iar modelul Bianca Brandolini a facut foarte bine ca a stat departe de accesoriile sclipitoare, pastrand o tinuta cat mai simpla. Mi-a placut de asemenea faptul ca a ales sa poarte sandale gladiator si nu tocuri.

Anna-Wintour.jpg
Barbara-Berlusconi.jpg
Bianca-Brandolini.jpg
Charlotte-Casiraghi.jpg
Dasha-Zhukova.jpg
Margherita-Missoni.jpg
Naomi-Campbell.jpg
Patrizia-Sandretto.jpg
Salma-Hayek.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii