Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinutele vedetelor la MTV Movie Awards 2011

Marti, 07 Iunie 2011


Tinutele vedetelor la MTV Movie Awards 2011
Foto: Hepta
Tinutele de pe covorul rosu ne fascineaza, pentru ca vedetele dicteaza trendurile si au posibilitatea de a purta tinute create de case de moda sau designeri celebri. Sa vedem care sunt cele mai stilate vedete de pe covorul rosu  MTV Movie Awards in 2011.


Cu aceasta ocazie majoritatea starurilor au purtat tinute mai lejere, care le-au expriat persoalitatea, iar asta ne-a placut. Per ansamblu a predominat o imagine fresh, tinereasca, insa in acelasi timp stilata.




1. Emma Watson


Emma Watson, vedeta din Harry Potter, a ales pentru aceasta seara o rochie alba de matase cu maneci scurte de la Marchesa. Albul ii vine foarte bine, arata atat de natural.

2. Blake Lively


Vedeta din Gossip girl Blake Lively a purtat o rochie albastru electric Michael Kors si o pereche de pantofi Christian Louboutin. O prinde bine aceasta imagine sexy si fresh. Imi plac de asemenea foarte mult bijuteriile Lorraine Schwartz pe care le poarta la aceasta tinuta.

3. Kristen Stewart


Kristen Stewart a purtat una dintre rochiile care au fost in centrul atentiei la premiile MTV Movie Awards. A ales o rochie rosie mini Balmain, accesorizata cu ace de siguranta. Rochia are atat o alura punk prin acele de siguranta, cat si o nota de eleganta si stil. Nota 10 din partea noastra pentru aceasta tinuta.

4. Emma Stone


Emma Stone a ales o rochie Bottega Veneta si o poseta plic tot Bottega Veneta. Rochia dedantela arata superb, iar culorile ii dau o nota de rafinament.

5. Selena Gomez


Prietena lui Justin Bieber, Selena Gomez a purtat o tinuta Giambattista Valli accesorizata cu o poseta plic Cecilia. Imaginea de ansamblu a tinerei vedete este una fresh si tinereasca, dovedind ca stie sa se imbrace potrivit varstei ei.

6. Rosie Huntington-Whitely


Rosie Huntington-Whitely a purtat o rochie animal print Dolce & Gabanna care a atras toate privirile. Arata sexy si exotic, noua ne-a placut aceata tinuta.

7. Leighton Meester


Leighton Meester a purtat o mini-rochie cu maneci lungi Balmain si sandale Pierre Hardy. A completat aceasta tinuta cu bijuterii rafinate Bulgari.


8. Amanda Bynes


Amanda Bynes a purtat o rochie sexy Herve Leger impreuna cu o pereche de pantofi Christian Louboutin turcoaz si o poseta plic clasica Chanel. Rochia este foarte scurta si mulata, insa cu ajutorul accesoriilor potrivite reuseste sa arate stilat, nu vulgar.

9. Reese Witherspoon


Reese Witherspoon a ales si ea o rochie de seara animal print pentru acest eveniment, accesorizata cu cercei  Neil Lane. Si ea a optat pentru o imagine proaspata si tinereasca, fara prea multe elemente rigide si stricte, aratand cat de bine se simte in pielea ei.

Amanda-Bynes.jpg
Blake-Lively.jpg
Emma-Stone.jpg
Emma-Watson.jpg
Kristen-Stewart.jpg
Leighton-Meester.jpg
Reese-Witherspoon.jpg
Rosie-Huntington-Whitely.jpg
Selena-Gomez.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (2) »
...
scris de ioana-daniela, July 16, 2011

tinutele sunt superbe

...
scris de anny00, August 23, 2011

imi place rochia selei gomez :x

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii