Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bucuresti- un oras al artei si culturii

Joi, 27 Septembrie 2007
Bucuresti- un oras al artei si culturiiLa sfarsit de septembrie, Capitala continua seria evenimentelor culturale, imbinand in cel mai eficient mod teatrul, dansul si muzica, incercand parca sa concureze, spre fericirea noastra, a publicului, cu Sibiul- frumoasa Capitala Culturala Europeana.

Doua festivaluri deosebite vor multumi gusturile celor mai pretentiosi spectatori si vor face din aceasta perioada una de neuitat pentru iubitorii de cultura.

Intre 26 si 30 septembrie Piata George Enescu ( fosta Revolutiei ) se va transforma intr-o scena ce va oferi celor aflati in preajma adevarate bijuterii muzicale, semnate de mari autori internationali.

Bucuresti- un oras al artei si culturiiLucrarile vor fi prezentate atat live cat si inregistrate in cadrul unor concerte, iar publicul va putea dansa chiar intr-o zona special amenajata.

In acest an, implicarea spectatorilor in program va fi posibila datorita amplasarii unei gradini inflorite, o zona deosebita pentru relaxare; de asemenea, vor fi deschise cafenele, unde spectatorii vor putea savura si placinte, covrigi si, bineintele, o halba cu bere. Toate acestea vor avea loc sub un singur nume- Vienna Music Film Festival.

Evenimentul este deschis tuturor sufletelor care se afla in cautare de rafinament si muzica clasica.


Cea de a treia editie a Festivalului Masca va incepe in data de 28 septembrie, urmand ca pe parcursul a trei zile sa ofere celor interesati o serie de evenimente si programe care mai de care mai atractive, dar si utile.

Sub deviza "O sarbatoare in familie", vor avea loc spectacole de teatru si concerte de muzica, unde vor evolua nume consacrate ale genului: Holograf, Loredana Groza, Ioan Gyuri Pascu, Ovidiu Lipan Tandarica, Corina Chiriac, Tamara Buciuceanu, Anca Sigartau dar si trupa Teatrului Masca.

Pe langa acestea, vor fi prezentate si numere de iluzionism semnate de Leonard Iosefini, dar si o parada de rochii si coafuri de mireasa, realizate de Gilda Ivanovici si Marian Darta, spectacole pentru copii si adolescenti. In curtea teatrului Masca vor fi amenajate corturi pentru ateliere de creatie- pictura, grafica, face painting, design vestimentar, teatru, radio ( initieri in meseria de redactor, realizate de reporterii de la Radio Bucuresti).

Vor fi realizate spatii dedicate sportului, vor fi deschise mini restaurante pe strazile din zona, iar publicul se va putea delecta cu muzica de fanfara, traditii populare autohtone si spectacole de varietati.

Vom putea petrece, asadar, zile pline de farmec si cultura in inima Bucurestiului.

Te-ar putea interesa:
  • Festivalul Culturii Indiene incepe sambata la Bucuresti

    Festivalul Culturii Indiene "Namaste India" se desfasoara intre 9 si 16 octombrie, la Afi Palace Cotroceni, informeaza un comunicat al organizatorilor.

  • Album dedicat artei feroneriei, lansat la Muzeul Etnografic al Transilvaniei

    Albumul "'Varsta de fier - Cluj Napoca si ornamentele sale nestiute", realizat sub coordonarea academicianul Ioan-Aurel Pop, in colaborare cu artistul fotograf Tamas Szabo, ''celebreaza epocile prelucrarii artistice si utilitare a metalelor'', a afirmat, joi, la lansarea volumului, la Muzeul Etnografic al Transilvaniei, prof. univ. dr. Nicolae Sabau.

  • Schimbarea la fata a culturii

    Asistam la o imbucuratoare crestere a consumului de cultura in Romania, iar marturie stau macar incasarile Teatrului National Bucuresti. Piese precum "Egoistul", "Visul unei nopti de vara", "Chicago" se joaca de stagiuni bune cu casa inchisa. Celebra si iubita piesa "Take, Ianke si Cadar" a strans din 2001, de cand se joaca saptamanal, circa 360.000 de spectatori. Incasarile nu se lasa asteptate, ajungand la peste 400.000 de euro.

  • Festivalul Culturii Thailandeze, in capitala

    Festivalul Culturii Thailandeze reprezinta o punte intre cultura Thailandei si cea a Romaniei, un eveniment de mare onoare din care toti romanii pot sa invete, a apreciat, luni, Chantipha Phutrakul, ambasadoarea Regatului Thailandei in tara noastra, intr-o conferinta de presa dedicata anuntarii manifestarii.

  • S-a deschis Festivalul Culturii Thailandeze, in capitala

    Festivalul Culturii Thailandeze, o punte intre cultura Thailandei si cea a Romaniei, si-a deschis vineri portile la Muzeului National al Satului "Dimitrie Gusti" din Capitala.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii