Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rujul - Ce faci daca ti-ai murdarit camasa alba cu ruj rosu?

Luni, 25 Iulie 2011
Rujul - Ce faci daca ti-ai murdarit camasa alba cu ruj rosu?O pata de ruj rosu pe camasa ta alba nu reprezinta o mare problema. Oricui i se poate intampla. Fie ca esti grabita dimineata, din neatentie, te poti trezi oricand cu o pata de ruj pe bluza alba preferata, nu doar barbatii trec prin astfel de situatii, stim noi de ce.

Trebuie doar sa stii cum sa o indepartezi. Apa si caldura pot determina pata sa se extinda pe textura. Dar daca folosesti metodele de curatare corecte, poti inlatura majoritatea petelor de ruj de pe bluzele albe.

Iata 3 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru a inlatura pata de ruj de pe camasa alba:

1.Inlatura rujul intarit cu lama si pulverizeaza cu fixativ pe pata si lasa fixativul sa se absoarba timp de 2 minute.

2.Sterge fixativul si rujul cu o carpa uscata si curata.

3.Toarna detergent de vase direct pe pata si ai terminat.

Poti pune la spalat camasa alba si sa o speli conform instructiunilor. Dupa ce ai scos-o din masina de spalat, verifica sa vezi daca pata a fost inlaturata. Nu o pune la uscat daca inca se mai vad urme de ruj. Urmeaza din nou procesul de inlaturare al petei de ruj. Abia dupa ce pata a disparut complet, poti pune camasa la uscat.

Tenul are nevoie de aceeasi regula de ingrijire in 3 pasi : curatare, tonifiere, hidratare. Iti recomandam gama NIVEA Visage , pentru fiecare tip de ten: normal (albastru), uscat si sensibil (gama roz) si mixt sau gras (gama verde).  


Te-ar putea interesa:
  • Rujul rosu pentru un zambet seducator

    Vorbeam despre vedete, despre stil si frumusete, despre buze senzuale si ruj, despre importanta unui zambet atragator. Si pentru ca in top in acest sezon este rujul rosu, continuam sirul articolelor dedicate "regelui make-up-ului", asa cum este el denumit in intreaga lume.

  • Ce faci daca daca ti-ai ars pielea la soare?

    Stii ca ai piele normala si ca de obicei te bronzezi repede si fara probleme. Lucrezi mult, dar fiind vara, ti-ai planificat o escapada la mare macar pentru un week-end.

  • Hot Trend: Camasa alba

    Camasa alba este probabil una dinte cele mai simple, dar eficiente, piese vestimentare. Incadrata ca fiind o piesa clasica vestimentara (alaturi de "the little black dress" si perechea de jeansi), o camasa alba iti ofera o posibilitatea infinita de a te juca cu moda.

  • Ce faci daca-ti cade parul?

    Daca observi ca parul tau isi pierde din stralucire si-ti cade mai mult decat de obicei, aplica o masca binefacatoare, o data pe luna, facuta chiar de tine din ingrediente naturale.

    Pentru a obtine aceasta masca ai nevoie de un galbenus de ou, doua linguri de miere de albine, o fiola de vitamina C si doua linguri de ulei de masline. Aplica masca pe parul curat si las-o sa actioneze 40 de minute, dupa care spala-l cu sampon si clateste-te bine.  

  • Ce faci daca mergi la pensat si iti ies sprancenele neuniforme?

    Te-ai gandit sa iti faci o schimbare de look si se spune ca o pereche de sprancene frumoase fac totul in ceea ce priveste expresia fetei. Prin urmare, iti faci o programare la cosmeticiana la care mergi de obicei la pensat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii