Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tinute trendy pentru plaja (I)

Marti, 26 Iulie 2011
Tinute trendy pentru plaja (I)
Sursa foto: Hepta
In fiecare sezon, se vorbeste despre tendintele din cadrul prezentarilor de moda ale marilor designeri. Si daca tot suntem in sezonul estival, ce ne opreste sa coboram acele tendinte de pe podium si sa le luam cu noi in concediu? Dat fiind faptul ca este, bineinteles, la moda sa iti petreci vacanta de vara la mare, iata cum poti fi trendy si pe plaja, adoptand tinute care respecta trendurile acestui sezon.

Romantic nude

Nuante de nude, da, se poate, si pe plaja. Un costum de baie nude se va pierde in nuanta pielii tale putin bronzate si iti va da un aspect diafan. Pentru acelasi efect, poti alege un costum de baie in nuante soft de piersica, rozuri sau movuri prafuite sau culori pastelate. Iar daca vrei ca efectul romantic sa fie cel scontat, volanasele delicate nu trebuie sa lipseasca din costumul tau de baie.

Combina costumul de baie cu o fusta din tul sau voal transparent, lunga pana in pamant si o pereche de balerini. Daca optezi pentru un costum de baie intreg, combinat cu fusta si balerinii, vei fi confundata cu o balerina dintr-un spectacol de balet, nimeni nu ar spune ca mergi la plaja. Dar vei reusi sa fii o aparitie si sa faci parte din spectacolul de pe malul marii.

1romantic-nude.jpg
2romantic-nude.jpg
3romantic-nude.jpg
4romantic-nude.jpg
5romantic-nude.jpg
6romantic-nude.jpg
 

70’s glamour

In acest sezon, au revenit in moda anii `70 si atunci de ce nu am tine cont de ei si in ceea ce priveste tinuta pentru plaja? Un costum de baie in stil retro si o palarie cu boruri foarte mari te vor ajuta sa te incadrezi in acest trend. Poti opta pentru un costum de baie intreg sau bikini.

Pentru un look de plaja in stilul anilor `70, poarta sutienul de la costumul de baie in partea de sus si o pereche de pantaloni foarte largi in partea de jos, tinuta pe care sa o accesorizezi cu o palarie cu boruri mari si ochelari retro.

Daca nu esti adepta pantalonilor, poti opta pentru o rochie vaporoasa cu imprimeu indraznet, de inspiratie etno peste costumul de baie pentru a fi in pas cu trendul.

Iar daca vrei sa dai o nota din  glamour-ul anilor 70 pana si tinutei tale de plaja, in loc de palaria cu boruri largi poarta o esarfa infasurata in jurul capului si un costum de baie cu detalii aurii.

1anii-70.jpg
2anii-70.jpg
3anii-70.jpg
4anii-70.jpg
5anii-70.jpg
6anii-70.jpg
7anii-70.jpg
8anii-70.jpg
9anii-70.jpg
 


Floral breeze


Florile sunt o reala delectare pentru privire. Alege si tu sa fii o floare pe malul marii si poarta un costum de baie cu imprimeuri florale, care va incanta privirile tuturor si cu siguranta va atrage atentia. Pentru un look de vara, tropical, orhideea ar fi un imprimeu potrivit, iar un pareo asortat costumului tau de baie nu trebuie sa lipseasca din tinuta ta.

Drept accesorii, o pereche de slapi de plaja sau sandale cu talpa joasa intr-o nuanta deschisa si un colier din flori si esti gata echipata pentru o vacanta in Hawaii.

1floral-breeze.jpg
2floral-breeze.jpg
3floral-breeze.jpg
4floral-breeze.jpg
5floral-breeze.jpg
6floral-breeze.jpg
7floral-breeze.jpg
8floral-breeze.jpg
9floral-breeze.jpg
 


Animal attraction


Fii sexy pe plaja si atrage toate privirile cu tinuta ta de felina alegand sa porti un costum de baie cu animal print. Pentru un look wild, care sa trimita spre salbaticia junglei, combina costumul tau de baie cu accesorii din pene, piele sau lemn.

10animal-attraction.jpg
11animal-attraction.jpg
12animal-attraction.jpg
1animal-attraction.jpg
2animal-attraction.jpg
3animal-attraction.jpg
4animal-attraction.jpg
5animal-attraction.jpg
6animal-attraction.jpg
7animal-attraction.jpg
8animal-attraction.jpg
9animal-attraction.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Tinute trendy pentru plaja (II)

    In prima parte a acestui articol, ti-am prezentat cateva tinute trendy pentru plaja , conform tendintelor, ideale pentru vacanta ta de vara. Dar, dat fiind faptul ca mai sunt si alte trenduri in acest sezon pe langa anii `70, animal print, nude sau imprimeuri florale, le-am coborat de pe podium, le-am luat cu noi la mare si le-am adaptat tinutelor pentru plaja pe care ti le prezentam mai departe. Inspira-te si tu din propunerile noastre pentru o vara cat mai insorita si in pas cu moda.

  • Rochii de plaja trendy

    Sezonul estival este in plina desfasurare, iar concediul tau abia a inceput...Ca sa iti "reincarci bateriile la maxim" si sa te relaxezi, transforma-ti vacanta intr-un vis superb...Daca ai ales sa te balacesti in apa marii si sa te bronzezi sub razele binefacatoare ale soarelui, bucura-te din plin in fiecare dimineata, de ceea ce vei face in ziua respectiva... 

  • Tinute - Ce tinute sa porti pentru a arata mai slaba

    Fiecare dintre noi vrem sa aratam mai bine. Alimentele pe care le consumam, obiceiurile nesanatoase din viata noastra, sedentarismul, dar mai ales stresul isi pun amprenta lor nemiloasa asupra corpului nostru. Daca purtam cu noi cateva kilograme in plus, vrem sa scapam de ele… sau macar sa para ca am facut-o…

  • Tinute - propuneri de tinute pentru vara ta

    Ultimul gand al fiecarei seri devine tot mai insistent atunci cand iti reaminteste "ce o sa port maine?". Insa vara aceasta nu-i deloc una complicata in materie de tinute si multe lucruri raman doar alegerea ta.

  • Ciorapi trendy pentru picioare sexy!

    In toamna aceasta se poarta picioarele frumoase...Nu ezita sub nicio forma sa-ti "descoperi" feminitatea purtand ciorapi transparenti sau opaci la fustele preferate.

Mesaje (3) »
...
scris de upsetelf, July 28, 2011

in loc de "floral breeze" n-ar merge "briza inmiresmata"? "animal attraction" - OK "atractie animalica" suna nasol in romaneste, dar poate "caldura junglei"? sau savanei, daca e prea tare :o) ... imagine, cea mai hot carte pe plaja - DEXul !! ;_)))

...
scris de pioana, July 28, 2011

da, buna observatie, doar ca pe de-o parte, trendurile nu se stabilesc in Romania, prin urmare eu prefer terminologia straina. Pe de alta parte, nu mi se pare ca suna bine atractie animalica, briza inmiresmata sau caldura junglei. Briza florala mai merge.

...
scris de upsetelf, July 29, 2011

pioana, tedintele se stabilesc la nivel international - asa merge mai bine masinaria corporatista - si ce se vinde cu un succes nebun in Coreea de Sud , se vinde si in State sau in Romania (doar la marimi si proportii diferite)... nu militez pentru puritate lingvistica , dar un pic "mai cu moţ " pentru culoarea locala :-) . Si mai putin "leopard" (desi judecind dupa un portret al Reginei Maria cu o cuvertura in motiv - cred original - nu sunt sanse sa-l vad disparind prea curind :-D )

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii