Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Jennifer Lopez a lansat parfumul Love and Light

Marti, 02 August 2011
Jennifer Lopez a lansat parfumul Love and LightJennifer Lopez si-a lansat cel de-al 17-lea parfum numit ”Love and Light”. Noul parfum, care este, de fapt, o extindere a parfumului ”Love & Glamour” promite sa delecteze simturile cu note fabuloase floral-lemnoase.

Jennifer Lopez adauga inca un parfum pe lista ei. Lansat la inceputul lunii iulie, noul parfum, denumit ”Lovea and Light” va debuta in Kohl si in alte magazine in luna septembrie. Jennifer a declarat ca noul parfum este strans legat de unul precedent lansat, iar scopul sau principal este de a le ajuta pe femei sa se exprime si sa isi descopere cele mai adanci emotii. Vedeta a vrut sa creeze un parfum care sa reprezinte mai mult lumea interioara a celei care il poarta, lumina si spiritul ei si mai putin lumea exterioara. Este vorba de modul in care te simti, nu este vorba de lumea exterioara.

Se poate remarca o preferinta pentru feminitate si sofisticare datorita faptului ca sticla parfumului imita curbele feminine si foloseste note iridescente subtile pentru un plus de sofisticare.

In ceea ce priveste principalele note ale parfumului, note precum caisa, iasomie, mandarine, coacaze rosii, patchoulli, mosc si praline iti incanta simturile.

Campania pentru promovarea parfumului a fost deja filmata. Campania publicitara emana sofisticare si clasa, la care i se adauga o nota vintage destul de evidenta. Jennifer Lopez arata absolut uimitoare intr-o rochie din matase care aluneca usor pe trup, in valuri, ca o cascada.

Parfumul va fi disponibil in doua versiuni: o versiune de 30 ml si una de 75 ml, prevazute si cu seturi de produse cosmetice din aceeasi gama. Daca luam in considerare celelalte parfumuri lansate de Jennifer Lopez , se poate estima ca si acest ultim parfum al vedetei va fi un adevarat succes.

Jennifer Lopez a lansat parfumul Love and Light



Te-ar putea interesa:
  • Paris Hilton a lansat parfumul "Can can"

    Paris Hilton si-a lansat cel de-al cincilea parfum, care poarta numele "Can Can". Frumoasa mostenitoare a imperiului Hilton, si-a denumit astfel parfumul, dearece numele se potriveste perfect cu esentele din compozitie.

  • Jennifer Love Hewitt s-a despartit de iubitul ei

    Jennifer Love Hewitt s-a despartit de iubitul ei, Alex Beh, dupa o  relatie care a durat mai putin de un an, a anuntat agentul de presa al artistei americane. Acesta a precizat ca actrita se simte bine.

  • Jennifer Love Hewitt va regiza filme si seriale TV

    Actrita americana Jennifer Love Hewitt a devenit regizor de filme si seriale de televiziune, informeaza editia electronica a revistei Variety.

  • Jennifer Love Hewitt va regiza lungmetraje in 2011

    Actrita americana Jennifer Love Hewitt va regiza in 2011 primul ei lungmetraj, intitulat "Wait Till Helen Comes", informeaza contactmusic.com.

  • Probleme in casnicia lui Jennifer Lopez

    Desi parea ca a treia casnicie este cu noroc pentru Jennifer Lopez, presa americana alimenteaza o serie de zvonuri conform carora cantareata si sotul sau, Marc Anthony au coborat de pe norisorul fericirii.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii