Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Un zambet frumos – remedii naturale pentru albirea dintilor acasa

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Un zambet frumos – remedii naturale pentru albirea dintilor acasaRetete naturale, ieftine, pentru albirea rapida a dintilor acasa. Cum sa le folosesti pentru a avea dinti sanatosi, albi si puternici.

Dintii joaca un rol de baza in interactiunile sociale zilnice. Sunt vizibili atunci cand vorbim, radem, zambim sau cantam. De aceea dintii albi sunt obligatorii pentru a lasa o impresie placuta asupra oamenilor din jurul nostru. Astazi va vom prezenta cateva moduri naturale de albire a dintilor, pentru un zambet increzator.

In zilele noastre exista o multime de moduri prin care iti poti albi dintii in cateva zile. Tratamentele profesionale de albire a dintilor sunt destul de scumpe si cateva dintre ele folosesc agenti de inalbire care pot ataca smaltul dintilor.

Dar de ce sa cheltui o avere pe proceduri costisitoare, cand ai la dispozitie cateva metode uimitoare, pe care le poti prepara in casa si care te ajuta sa obtii niste dinti albi, atragatori.

Desi unele practici pot fi periculoase atunci cand sunt folosite gresit, altele sunt complet sigure si simplu de folosit chiar la tine acasa.

Citeste ponturile de mai jos si aloca-ti putin din timpul tau pentru ingrijirea corecta a dintilor, pentru un zambet stralucitor si sexy.

Legumele crocante

Legumele crocante, ca morcovii, castravetii, telina sau broccoli sunt alegeri excelente pentru albirea naturala a dintilor acasa  . Datorita texturii lor, aceste legume au rolul unor periute de dinti in miniatura.

Datorita proprietatilor lor abrazive, legumele crocante indeparteaza resturile de mancare, petele si punctele galbene de pe suprafata dintilor, facandu-i mai sanatosi si mai puternici.

Capsunele

Un alt remediu natural si ieftin pentru albirea dintilor este reprezentat de piureul de capsune. Acidul malic din acest amestec este astringent, ajutand la indepartarea petelor. Totusi, ar trebui sa ai grija atunci cand iti periezi dintii cu pasta de capsune, deoarece semintele pot ataca smaltul si rani gingia. Foloseste miscari usoare si periaza dintii cu pasta de dinti imediat dupa spalarea lor cu piureul de capsune.

Pentru o eficienta sporita, poti adauga putin bicarbonat de sodiu in pasta de capsune, pentru curatarea complet naturala a dintilor, si pentru indepartarea petelor produse de bauturile de culoare inchisa, cum sunt sucurile, cafeaua sau vinul rosu. Bicarbonatul de sodiu distruge bacteriile din cavitatea bucala, cauza majora a tartrului si a respiratiei urat mirositoare.

Zdrobeste capsunele pana obtii un fel de terci, apoi adauga 2 varfuri de cutit de bicarbonat de sodiu si amesteca bine compozitia. Imprastie pasta pe dinti, folosind o periuta moale pentru a evita iritatiile si pentru a nu rani gingia. Periaza cu grija toata suprafata dintilor, apoi clateste bine gura pentru a elimina toate resturile amestecului cu capsune.

Desi acesta este un mod ieftin si eficient pentru obtinerea unui zambet stralucitor, alb, nu il folosi prea des, deoarece acidul iti va rani gingiile si va distruge smaltul dintilor.

Sucul de lamaie

Sucul de lamaie este una dintre cele mai populare si frecvente metode de albire a dintilor, desi si aceasta este o tehnica periculoasa. Motivul este acidul citric din fruct, care elimina calciul din smalt, facand dintii vulnerabili si predispusi la deteriorare rapida.

Folosirea frecventa a sucului de lamaie pentru albirea dintilor poate duce la o deteriorare serioasa, deoarece distruge ireversibil smaltul dintelui. Daca inca mai vrei sa incerci aceasta metoda, protejeaza-ti dintii, prin aplicarea catorva picaturi de suc de lamaie pe periuta de dinti si prin perierea atenta a dintilor.

Desi aceste tehnici naturale folosite pentru albirea dintilor sunt simple, ieftine si lipsite de durere, si ingredientele se gasesc cu usurinta chiar in propria ta bucatarie, trebuie sa fii atenta si sa le folosesti destul de rar, pentru a nu-ti strica dintii si pentru a-i pastra sanatosi si intregi.

Unul din cele mai bune moduri de obtinere a unui zambet stralucitor este sa-ti periezi dintii dupa fiecare masa. Dar daca vrei rezultate rapide, poti opta pentru produsele de albire profesionala a dintilor, recomandate de medicul tau stomatolog.


Te-ar putea interesa:
  • Totul despre albirea dintilor pe cale naturista

    Un zambet frumos cu dinti albi si sanatosi iti confera mai multa incredere in tine si te face mai atragatoare, de aceea igiena si frumusetea dintilor tai este foarte importanta.

  • Remedii naturale pentru o piele fabuloasa

    Imbunatateste frumusetea pielii tale intorcandu-te spre ingredientele naturale, pentru ca natura are grija sa iti dea tot ceea ce ai nevoie pentru a fi sanatoasa. Descopera diferite remedii naturale la care poti sa apelezi pentru a-ti mentine frumusetea si sanatatea pielii fara sa cheltui prea multi bani pe produse cosmetice foarte scumpe!

  • Frumusete – remedii simple si naturale pentru frumusete

    Exista remedii naturale pentru frumusete care iti vor oferi o alternativa simpla altor metode pe care le foloseai pana acum in programul tau de frumusete.

  • Rujul rosu pentru un zambet seducator

    Vorbeam despre vedete, despre stil si frumusete, despre buze senzuale si ruj, despre importanta unui zambet atragator. Si pentru ca in top in acest sezon este rujul rosu, continuam sirul articolelor dedicate "regelui make-up-ului", asa cum este el denumit in intreaga lume.

  • 5 remedii pentru ochii umflati

    Fie ca dormi prea putin, stai prea mult in fata calculatorului, stresul, poluarea sau o dieta necorespunzatoare afecteaza frumusetea si sanatatea ochilor.

Mesaje (13) »
...
scris de IuliaLazar, August 05, 2011

Inafara de leacurile babesti, guma de mestecat ajuta mult in mentinerea dintilor cat mai albi. Eu port tot timpul un pachet de orbit la mine si nu am avut niciodata probleme. :)

...
scris de Cori12, September 09, 2013

Un bun remediu pentru albirea dintilor este si kitul de albire a dintilor al celor de la Ibright. L-am luat de pe www.ibright.ro In cazul meu s-a dovedit destul de eficient. Dupa o luna de utilizare dintii mei au devenit mai albi, si respiratia mai proaspata. De aici incolo o sa am grija de igiena mea dentara pentru ca e un aspect destul de important al frumusetii zambetul!

...
scris de AlinD, September 30, 2013

In cat timp ai reusit sa-ti albesti dintii cu Ibright? Am vazut si eu sit-ul lor si sincer nu mai vazusem pana atunci un kit de genu! Destul de interesant!

...
scris de Dumitruc, October 11, 2013

Si produsul asta provoaca efecte adverse?Gelurile ustura la limba?Am folosit si eu odata un gel de albire si ma ustura limba teribil de cate ori il foloseam!

...
scris de fake hublot, November 12, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.gisteq.com/shop-hublot.php>fake hublot</a> For any even though these knockoff watches largely came from Japan <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> . <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches for sale</a> These watches could look okay, but their Japanese movements, <a rel="nofollow" href=http://www.montanagem.com/cartierwatches.asp>fake Cartier Watches</a> which could be a bit clunky, certainly are a dead giveaway. Count on to pay under $80 for 1 of those.

...
scris de Georgyana11, November 18, 2013

Am gasit componentele din Kit-ul Ibright pe sit-ul lor. Pan acum nu erau, dar cred ca au schimbat sit-ul Cam astea ar fi componentele: ghidul cu nuantele 5 servetele cu fluor pt albirea dintilor spray-ul pre-tratament de 5 ml gelul albirea dintilor 15 ml proteza de gura de silicon care se potriveste perfect dintilor tai lampa LED de 5 watti

...
scris de OanaPe, December 06, 2013

Georgiana nu ne-ai zis cat costa produsul ala:) La urma urmei daca costa 5 milioane nu cred ca se incumeta careva sa-l cumpere! O zi frumoasa!

...
scris de oanasa, January 23, 2014

Azi am luat si eu kit-ul Ibright. Arata interesant, acum sa si functioneze:) Revin cu detalii peste 1-2 saptamani!

...
scris de Danielalore, February 18, 2014

Vad ca tot discutati aici despre kit-ul celor de la Ibright! Si pe mine m-ar interesa sa-mi albesc dintii acasa, mai ales ca foarte multa lume a inceput sa recurga la aceasta modalitate. Pare ceva nou si cu siguranta ca e destul de eficient! Sper ca pe viitor sa resesc sa-mi achizitionez si eu un astfel de dispozitiv!

...
scris de Corina Ion, March 11, 2014

E foarte util Ibright! L-am folosit si eu si am reusit sa-mi albesc dintii destul de rapid. Nu credeam ca e posibil sa reusesc sa obtin o nuanta asa faina intr-un timp atat de scurt dar ma bucur ca s-a intamplat asa ceva! Produsul asta l-am cumparat de pe www.ibright.ro Numai bine va doresc!

...
scris de Anca Dumitriu, May 08, 2014

Eu am incercat sa imi albesc dinti, dar fara rezultate. Am reusit sa schimb totusi pasta de dinti normala cu o pasta de dinti naturala cu ulei 100% pur din arbore de ceai(tea tree oil) de la Thursday Plantation. Ce imi place cel mai mult la aceasta pasta este ca e naturala, nu contine flour si nu face spuma multa cum fac pastele chimice.

...
scris de RaminaDaniela, February 11, 2015

Albirea dintilor se poate obtine si prin utilizarea bicarbonatului de sodiu. Poate ajuta destul de mult si acest produs pentru albirea dintilor.

...
scris de Aurelian Pencea, May 27, 2015

Foarte frumos punctat, am incercat sa fac si eu un blog cu cateva informatii utile despre remedii naturale va astept sa-mi dati un feedback indiferent de care ar fi acesta http://www.remediinaturale.info/category/stil-de-viata multumesc

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii