Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Bijuterii si accesorii de sezon

Miercuri, 17 August 2011
Bijuterii si accesorii de sezonAccesoriile acestui an sunt inevitabile. Iar vara este anotimpul cand ele pot fi admirate in voie. Indiferent ca vorbim de bijuterii, curele, genti, ele reusesc de fiecare data sa defineasca o tinuta.

Ca pentru orice alt lucru, ce-i mult, de cele mai multe ori, strica. De aceea, cand vine vorba de a alege accesoriile, fii zgarcita, dar cu stil.
 
In culori vii, anul acesta, ai libertatea de a-ti alege nuantele si diverse modele de accesorii . Trebuie sa ai grija insa la contrasul accesoriilor si cel al tinutei.

Bratarile


Cu un design deosebit, prin texturile atent alese si o explozie de culoare, bratarile acestui sezon sunt gata oricand sa nuanteze si cea mai simpla tinuta, sau lipsita de culoare.

Sunt si ele in tendintele modei, fiindu-ne prezentate in nuante de verde, rosu, turcoaz, galben, portocaliu. Din materiale diverse, dimensiuni si forme multiple, alege-le in functie de ce vestimentatie porti.

1bratara-turcoaz.jpg
2bratara-portocalie.jpg
3bratara-verde.jpg
4bratara-albastra.jpg
5bratara-aurie.jpg
6bratara-sidef.jpg
 

Curelele


O atentie in plus este atunci cand trebuie sa asociezi cureaua tinutei tale. Aceasta trebuie aleasa in primul rand, tinand cont de proportiile corpului. In acest sezon, curelele vin in atentia noastra in nuante multiple, forme si materiale combinate, ideale pentru orice tip de silueta. Modele de curele late, inguste, cu imprimeuri sau accesorizare, regasim la fel de bine si curele din piele lacuita, sfoara rasucita, curele cu imprimeuri florale si broderii.

Ai orice model pentru orice tinuta, doar trebuie sa alegi corect si atent, atunci cand vrei sa o adaugi unei tinute.

1accesoriu-curea.jpg
2accesoriu-curea.jpg
3accesoriu-curea.jpg
4accesoriu-curea.jpg
5accesoriu-curea.jpg
6accesoriu-curea.jpg
 

Gentile


In tendintele acestui sezon, preferabile sunt plicurile. Medii, dar incapatoare, realizate din materiale eco, piele lacuita, sau materiale textile, gentile tip plic, sunt realizate in nuante neon, accesorizare prin catarame, definind imaginatia creatorilor de moda. Modele in franjuri, metalice sau animal print, acestea sunt nuantele si modelul gentilor din acest sezon.

1geanta-plic.jpg
2geanta-plic.jpg
3geanta-plic.jpg
4geanta-plic.jpg
5geanta-plic.jpg
6geanta-plic.jpg
7geanta-plic.jpg
8geanta-plic.jpg
9geanta-plic.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Bijuterii si accesorii din sfoara

    Iti amintesti de bratarile din sfoara sau ata care erau la moda acum aproximativ 10 ani? Ei bine, designerii au pornit de la acel trend si l-au modificat si reinterpretat astfel incat sa devina un nou trend pentru vara 2011.

  • Accesorii la MTV Music Awards: Bijuterii

    In acest an, vedetele de pe covorul rosu al MTV Music Awards s-au diferentiat datorita accesoriilor. Fiecare look care ne-a atras atentia, de la Kirsten Stewart pana la Ciara, a avut ceva special. Asa ca am adunat pentru voi cateva dintre cele mai interesante accesorii observate de noi.Mai jos sunt doar cateva dintre bijuteriile si accesoriile pe care vedetele le-au ales sa-si completeze tinutele si care ne-au atras atentia.

  • Bijuterii si accesorii fantezie - Tendinte 2011

    Uita-te si citeste sa vezi care sunt bijuteriile si accesoriile in tendinte din acest an.

  • Influente de sezon

    Catifea, stofa, matase, voal, denim, piele, tricot, un amalgam de texturi. In acest sezon totul este permis atat timp cat stii sa le combini intre ele. Toamna este sezonul in care deja frigul incepe incet, incet sa isi lase amprenta si odata cu aparitia lui trebuie sa scoatem si hainele mai groase din dulap.

  • Coafuri de sezon

    Fiecare sezon are preferintele lui. Cautam, ne documentam si suntem la curent cu tot ce se poarta. Insa cand vine vorba de aranjarea parului, e prea mult in fiecare zi sa-i aloci o schimbare.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii