Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

15 piese de tranzitie catre sezonul de toamna

Joi, 18 August 2011
15 piese de tranzitie catre sezonul de toamnaExista anumite piese vestimentare versatile, care pot fi adaptate in functie de orice tinuta si ocazie. Versatilitatea unei piese vestimentare are mult mai multe valente.

Sunt haine cu care le poti jongla si crea diferite stiluri vestimentare sau pe care le poti purta in diverse momente ale zilei. Totodata, aceleasi articole de imbracaminte pot fi si atemporale, in sensul ca nu se demodeaza si pot fi purtate sezon dupa sezon.

La finalul acestei veri, iti prezentam 15 piese vestimentare care fac tranzitia de la sezonul de vara la cel de toamna. Aceste piese au culori in ton cu sezonul, pot fi adaptate in functie de orice silueta, sunt confectionate din texturi atemporale, care nu se demodeaza si pot fi purtate cu usurinta.

Le poti combina dupa preferinta, atat acum, in perioada ramasa din sezonul de vara, respectand, bineinteles tendintele, cat si in sezonul ce urmeaza, pentru a obtine o tinuta de toamna in pas cu moda.  

1.Rochia safari; 2.Bluza in dungi; 3.Pantalonii capri; 4.Mocasini; 5.Cardigan gri; 6.Colierul cu cristale Swarovski; 7.Bluza din matase; 8.Pantofii in nuanta nude; 9.Fusta cu imprimeu; 10.Geanta alba; 11.Tricoul la baza gatului; 12.Blugii Bootcut; 13.Vesta; 14. Esarfa alba; 15.Geanta tip postas

10rochia-safari.jpg
11bluza-dungi.jpg
12pantaloni-capri.jpg
13mocasini-nude.jpg
14cardigan-gri.jpg
15colier-cristale.jpg
1bluza-matase.jpg
2pantofi-nude.jpg
3fusta-imprimeu.jpg
4geanta-alba.jpg
5tricou-baza.jpg
6blugi-bootcut.jpg
7vesta-olive.jpg
8esarfa-albnegru.jpg
9geanta-postas.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • 10 combinatii de rochii si pulovere care iti vor simplifica stilul de tranzitie in sezonul de primav

    Partea dificila in tranzitia din sezonul de iarna in cel de primavara este ca oficial nu ne aflam pe teritoriu cald.Cu toate ca am inceput sa renuntam la cateva straturi, cu siguranta nu suntem pregatite sa le impachetam. Rochiile inca necesita ceva in plus pentru a infrunta racoarea si aici intervenim noi. Astfel ti-am pregatit 10 combinatii de rochii si pulovere feminine. Indiferent daca esti adepta stilului sportiv sau celui sexy iti promitem ca vei gasi un look care sa iti fie pe plac.

  • Stil - 11 piese pentru toamna

    Iti prezentam 10 piese care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta in aceasta toamna. Sunt piese de rezistenta ale sezonului ce urmeaza, desprinse direct din colectiile marilor designeri.

  • Stil si moda in sezonul de toamna

    Suntem pe ultima suta de metri si ne apropiem galopand catre sfarsitul verii si inceputul "anotimpului frunzelor cazatoare". Pe unele poate ne sperie, pe altele ne incanta pentru ca il asteptam cu asa mare graba. Dar oricare ar fi motivul nostru, e clar ca toamna isi face aparitia in curand. Ramane de vazut daca se va simti si in termometre sau va fi doar calendaristica.

  • Rochie pulovar pentru sezonul de toamna

    Cand vine vorba de dezbaterea elegant vs casual pentru sezonul de toamna majoritatea dintre noi aleg stilul lejer.

    Exista insa o modalitate prin care poti sa te mentii la caldura si sa fii la moda in acelasi timp: alege o rochie pulovar mereu chic si confortabila.

  • Imprimeuri trendy pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

    Noile trenduri sunt absolut fermecatoare, prin urmare afla ce se poarta si ce nu in urmatorul sezonul pentru a-ti pregati si tu garderoba. Afla ce sa pastrezi si la ce sa renunti astfel incat sa iti faci loc pentru noile stiluri vestimentare ale sezonului toamna-iarna 2011.

Mesaje (1) »
...
scris de Gabeh, August 19, 2011

Geanta alba...ce firma este?

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii