Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil - A fi la moda sau a avea stil?

Luni, 22 August 2011
Stil - A fi la moda sau a avea stil?Dicolo de orice tendinte in fashion – sau poate chiar impotriva lor – stilul vestimentar este acel ceva unic si inimitabil pe care adevaratii eleganti il au. Cu stilul te nasti, il ai in sange, asa cum te nasti cu talentul, cu nobletea sau cu inteligenta.


Este educabil – in masura in care omul insusi este o fiinta educabila si, deci, perfectibila – dar nu poate fi inoculat printr-o pastila si nici macar prin studiu aprofundat.

Esti ceea ce esti iar vestimentatia poate transmite mesajul corect despre tine, poate corecta sau poate crea imaginea a ceva – dar nu te va schimba in esenta.

Ideal este ca prin infatisare sa transmiti despre tine insuti un mesaj autentic si credibil, fiindca – DA – haina il face pe OM, iar acest lucru este cunoscut si aplicat din cele mai vechi timpuri.

Daca nu te-ai nascut cu aura aceea de glamour pe care fiecare femeie – si tot mai multi barbati – si-o doreste, nu te considera, totusi, o cauza pierduta.

Poti invata cum sa abordezi vestimentatia potrivita caracterului tau, conformatiei  fizice, profesiei, momentului din zi sau evenimentului careia ii este destinata, anturajului si … scopului pe care il tintesti. Vestea buna este ca exista trucuri si profesionisti care te pot ajuta in a-ti identifica si construi propriul stil, ca fiecare Eliza isi are Pygmalion-ul ei.

A avea stil insa nu se limiteaza strict la vestimentatie – ci se refera si la calitatea acesteia, la calitatea accesoriilor, a pielii, a parului si a danturii, la forma ta fizica, la fi impecabil din cap  pana in picioare. Si, desigur, toate acestea sa fie in deplina rezonanta cu temperamentul tau, cu modul de a vorbi si de a te purta...

Stilatii, acea casta invidiata si aparent invaluita intr-un nor de intangibil, au in instinct eleganta si spiritul de a face intotdeauna alegerea si combinatia potrivita. La o privire atenta, vei putea observa ca, de cele mai multe ori, imaginea lor nu are legatura directa cu tendintele sezonului, ca stilul lor este construit pe tipare clasice, care nu fac niciodata concesii in ceea ce priveste calitatea iar ceea ce defineste unicitatea fiecaruia este modul de a personaliza tinuta prin acesorii deosebite si, mai ales, prin atitudine.


Gina Butiuc
- fashion designer

Stil - A fi la moda sau a avea stil?



Te-ar putea interesa:
  • Cum sa ai un stil de moda de invidiat

    Moda este o ocazie perfecta de a-ti exprima personalitatea. Iata cateva sfaturi despre cum sa fii cat mai stilata.

  • Stil de moda: albastru

    Albastrul intens are un rol important pe scena modei in vara 2011. Sa vedem ce caracterizeaza una dintre principalele tendinte in moda si care sunt cele mai albastre colectii ale sezonului de vara.

  • Stil si moda in sezonul de toamna

    Suntem pe ultima suta de metri si ne apropiem galopand catre sfarsitul verii si inceputul "anotimpului frunzelor cazatoare". Pe unele poate ne sperie, pe altele ne incanta pentru ca il asteptam cu asa mare graba. Dar oricare ar fi motivul nostru, e clar ca toamna isi face aparitia in curand. Ramane de vazut daca se va simti si in termometre sau va fi doar calendaristica.

  • Moda si stil - Demitizarea… miturilor

    Probabil ca nu exista teritoriu mai contradictoriu decat moda, mai incarcat de isterie si orgolii, deseori nejustificat inflamate.

  • Stil de moda: bijuterii supradimensionate

    Bijuteriile supradimensionate sunt un must-have in aceasta vara.Sunt un accesoriu perfect atat pentru o tinuta de zi cat si la una de seara si arata superb!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii