Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochie - Sufletul rochiei de mireasa

Luni, 22 August 2011
Rochie - Sufletul rochiei de mireasaVisezi la ea de cand erai doar o copila, ai vazut-o in mintea ta in cele mai mici detalii, te-ai imaginat pasind spre altar la bratul celui visat – dar numai in rochia visurilor tale! Ai cautat-o in zeci de magazine si ai terorizat pe toata lumea cu obsesia ta. Intr-un final, ai gasit-o. Si e a ta!

Dar ce faci cu ea, o data ce momentul nuntii s-a epuizat? O arunci intr-un colt, sifonata si murdara, o muti de colo-colo cu naduf fiindca iti obstructioneaza spatiul pretios, te gandesti ca daca ai putea sa o vinzi ai mai recupera din investitie… A servit scopului tau, acum a devenit indezirabila.

Te gandesti ca e doar un obiect pentru care ai platit prea mult ca sa-l folosesti doar… o data. Uiti ca are sufletsufletul tau. E sufletul tau la 20 de ani, cu iluziile si asteptarile specifice. Ea spune o poveste despre fetita care ai fost si femeia ce devii. Pretuieste-o, ingrijeste-o, iubeste-o asa cum ai pretuit-o inainte de a o fi avut.

La un moment dat, fiica ta se va uita la ea cu ochii umezi de emotie si visurile ei vor incepe sa se teasa…

Sunt lucruri care vorbesc despre noi mai mult decat mii de cuvinte. Despre viata noastra, urzita din emotii si sentimente. Despre ce am fost si ce vom fi.

Pastreaza-le cu grija, sunt parti din sufletul tau.

Gina Butiuc - fashion designer

Rochie - Sufletul rochiei de mireasa


Te-ar putea interesa:
  • Culoarea rochiei de mireasa - tendinte 2009-2010

    V-ati gandit vreodata sa va achizitionati rochia de mireasa de o alta culoare in afara de traditionalul alb? Acest trend va fi foarte popular atat pentru miresele 2009, cat si pentru miresele 2010 (dupa spusele designerilor de rochii de mireasa), conform unei explicatii simple: majoritatea mireselor isi doresc sa fie unice, iar acest lucru se poate face cu ajutorul unui design, material sau culori neobisnuite.

  • Castiga o rochie de mireasa!

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune "Da" iubitului tau? Participa la concurs in perioada 29.09.2011 – 11.11.2011 si castiga o superba rochie de mireasa Urban Brides pe Mayra.ro

  • Castiga o rochie de mireasa cu Mayra

    Se apropie ziua cea mare, ziua in care totul va fi perfect, iar tu ii vei spune “Da” iubitului tau. Pentru ca stim la cat de multe detalii va trebui sa te gandesti in timpul planificarii nuntii, iti venim in ajutor si iti oferim noi rochia de mireasa!

  • Ai purta o rochie de mireasa cu 7.000 de perle naturale?

    Pe coperta celui mai recent numar al revistei Ideal Mariaj, o puteti admira pe Jojo, intr-o rochie de mireasa demna de Cartea Recordurilor. Spectaculoasa rochie de mireasa a fost conceputa pornind de la povestea celor 7.000 de perle naturale, 7.000 de mici opere de arta ale naturii, fiecare semnificand frumusetea unica a mireselor.

  • Cea mai non-conformista rochie de mireasa de la Berlin Fashion Week

    Sunt voci care sustin ca o rochie de mireasa fara bretele nu este adecvata pentru biserica fiindca dezvaluie prea mult.

Mesaje (1) »
...
scris de alex cris, August 24, 2011

superb ....

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii