Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 24 August 2011
Pantofi - Tendinte toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
In sezonul care urmeaza, totul este posibil. Se poarta de toate, de la pantofi cu talpa joasa la pantofi cu platforme, de la pantofi in nuante neutre la cei cu imprimeuri cat mai traznite, sclipici si culori puternice.

Fiecare iubitoare de moda va face o diferenta in momentul in care isi va alege propriul stil vestimentar. Pentru urmatorul sezon, designerii au pregatit nenumarate modele pentru a-ti starni inspiratia si pentru a te determina sa iti renovezi colectia de pantofi. Vei regasi in colectiile lor pantofi confortabili, dar si cu toc foarte inalt sau platforme, pantofi eleganti, pantofi simpli, cizme inalte si stramte, botine, pantofi sport cu toc inalt si pantofi prevazuti cu dantela.

In ceea ce priveste texturile, intalnim piele naturala si piele de caprioara sau catifea si blana, in timp ce culorile folosite intentioneaza sa puna in evidenta imaginea unei femei contemporane si indraznete, careia ii place sa se joace cu moda. Vei putea observa in colectiile designerilor doarte multe culori neutre, culori puternice, imprimeuri indraznete si sclipici.

Una dintre tendintele sezonului toamna-iarna 2011/2012 o reprezinta pantofii cu platforma. Ii intalnim la Barbara Bui, Isabel Marant, Marc Jacobs, Burberry Prorsum, D&G, Charles Anastase, Acne sau Mara Hoffman. Pantofii cu platforma sunt printre tendintele acestui sezon. Arata grozav combinati cu fuste, rochii sau pantaloni si completeaza perfect o tinuta de zi, casual sau mai eleganta sau o tinuta office.

Pe de alta parte, daca esti foarte pasionata de incaltaminte, sa nu iti fie teama sa porti o pantofi sport cu talpa joasa, foarte eleganti, precum poti observa la Giambattista Valli, Stella McCartney, Chanel si Narciso Rodriguez.

Foto: Burberry Prorsum; Dolce&Gabbana; Marc Jacobs

1burberry-prorsum.jpg
2dolce-gabbana.jpg
3marc-jacobs.jpg
 


Daca inca nu ai o pereche de cizme stramte si lungi, este momentul sa iti achizitionezi o pereche dat fiind faptul ca revin in moda in sezonul toamna-iarna 2011/2012.

In acest sezon, se poarta cizmele inalte, de diferite stiluri. De la cel minimalist la Goth, stilul muschetar sau ludic, exista o varianta pentru fiecare. Tine-ti de cald in acest sezon purtand o pereche de cizme confortabile precum poti observa in colectiile Anna Sui sau Diane von Furstenberg.

Iar culorile indraznete vor atrage toate privirile, cu siguranta! Mai poti face o diferenta purtand o pereche de pantofi cu imprimeu de sarpe precum poti observa in colectiile Prada sau Valentino.

Foto: Anna Sui; Michael Kors; Hermes; Alberta Ferretti; Valentino

1anna-sui.jpg
2michael-kors.jpg
3cizme-hermes.jpg
4alberta-ferretti.jpg
5cizme-valentino.jpg
 


Un alt trend care revine in acest sezon si domina podiumurile este dantela. Louis Vuitton, DKNY, Brand of Outsiders, Roberto Cavalli, Balmain, Versace, Altuzarra sau Christian Dior sunt cativa dintre designerii care sunt de parere ca dantela este foarte sexy. Acest model de pantofi confera tinutei un plus de sic si eleganta. Iar tinuta ideala o reprezinta o pereche de pantofi cu toc Christian Dior combinati cu o rochie vaporoasa.

Foto: Louis Vuitton; DKNY; Roberto Cavalli; Versace; Christian Dior

1louis-vuitton.jpg
2DK-NY.jpg
3roberto-cavalli.jpg
4cizme-versace.jpg
5cizme-versace.jpg
6christian-dior.jpg
 


Faimosii pantofi stiletto sunt foarte sexy. Confera tinutei tale un aer de femeie fatala purtand o pereche de pantofi cu toc precum cei din colectiile Balenciaga, Salvatore Ferragamo, Givenchy, Chloe, Lanvin sau Emilio Pucci. Pantofii stiletto sunt cunoscuti pentru abilitatea lor de a crea iluzia de lungime, de picior ingust si mic si de a conferi per ansablu iluzia de inaltime.

In cazul in care nu esti fana a pantofilor stiletto, Fendi, Pilosophy, Antonio Marras si DKNY iti propun tocuri confortabile pentru sezonul toamna/iarna 2011-2012.

Foto: Fendi; Antonio Marras; DKNY

7pantofi-fendi.jpg
8antonio-marras.jpg
9dk-ny.jpg
 


Fii indrazneata in acest sezon si poarta pantofi in culori jucause, cu imprimeuri care atrag atentia si detalii minunate. Alege o pereche de pantofi cu sclipici precum cei din colectiile Miu Miu sau Versus si toata atentia se va indrepta asupra ta.

De la pantofi cu buline (Dolce&Gabbana), la cei cu imprimeuri florale dragute (Jil Sander, Mary Katrantzou), la pantofi demni de a atrage atentia (Donna Karan, Gucci), la cizme calduroase, din blana (Moschino, Cheap&Chic), cu siguranta vei gasi ceva potrivit pe stilul tau.

Foto: Miu Miu; Versus; Jil Sander

1miu-miu.jpg
2pantofi-versus.jpg
3jil-sander.jpg
 






Te-ar putea interesa:
  • Pantofi – top 10 tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fiind la inceput de sezon, trebuie sa iti pregatesti garderoba pentru sezonul care urmeaza, iar pantofii reprezinta un detaliu esential din tinuta ta.

  • Tendinte toamna-iarna 2011/2012

    In noul sezon predomina piesele vestimentare clasice cu un aer modern, tinute inspirate din anii `60 si `70, elemente sic preluate din garderoba masculina, buline jucause, texturi rafinate, dantela, denimul, blana, dar si culori puternice. Vezi care sunt principalele tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, inspira-te din ele si pregateste-ti garderoba pentru sezonul care urmeaza.

  • Hairstyle – tendinte toamna-iarna 2011/2012

    De la parul neglije la cel finisat, de la un look natural la diverse impletituri si cozi jucause, coada de cal si cocuri elegante, iata care sunt ultimele tendinte in materie de hairstyle pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Manichiura: tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Modernizeaza-ti stilul acordand atentie noilor tendinte din moda, printre care se numara si manichiura. In acest sezon, se poarta o manichiura colorata si eleganta.

  • Machiaj tendinte toamna-iarna 2011/2012

    Fa-te frumoasa in acest sezon si completeaza-ti tinutele cu un ruj rosu sexy sau cu un eyeliner fin. Inspira-te din aceste stiluri de machiaj de pe podium.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii