Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil si moda in sezonul de toamna

Miercuri, 24 August 2011
Stil si moda in sezonul de toamnaSuntem pe ultima suta de metri si ne apropiem galopand catre sfarsitul verii si inceputul "anotimpului frunzelor cazatoare". Pe unele poate ne sperie, pe altele ne incanta pentru ca il asteptam cu asa mare graba. Dar oricare ar fi motivul nostru, e clar ca toamna isi face aparitia in curand. Ramane de vazut daca se va simti si in termometre sau va fi doar calendaristica.

Unii dintre marii designeri si-au prezentat deja colectiile de toamna-iarna 2011/2012, unii sunt pe cale sa o faca. Si cu siguranta suntem nerabdatoare sa vedem ce se poarta, cum trebuie sa ne aliniem articolelor vestimentare propuse de ei, dar si cum ne putem combina tinutele la care nu putem sa renuntam, astfel incat sa fim si in trendul acestui sezon.

Si daca te sperie gandul ca trebuie sa iti faci ordine in garderoba, e momentul sa stai linistita. Nici gand de asa ceva. Poti pastra lucrurile care iti sunt dragi, cum spuneam, dar sa ai grija si sa urmaresti tendintele acestui anotimp.

Cu mult stil, imaginatie si voie buna, iti poti reinventa garderoba si poti obtine tinute care sa te reprezinte, care sa surprinda si care, nu in ultimul rand, sa fie prezente "in timp", adica, asa cum ne place s-o spunem, sa fie la moda !

Pentru sezonul rece, designerii ne scot din monotonia culorilor reci si a nuantelor neutre si plictisitoare, pastrandu-ne in tonul culorilor vii, nuante de gri si alb/negru. Printre culorile aprinse si pline de viata sunt: rosul puternic (sau pasional),  galbenul mustar, albastrul electric, movul, verdele crud, roz si maro.

Foto: Yohji Yamamoto, Miu Miu, Zac Posen, Yves Saint Laurent, Vanessa Bruno, Valentino

1yohji-yamamoto.jpg
2miu-miu.jpg
3zac-posen.jpg
4yvessaint-laurent.jpg
5vanessa-bruno.jpg
6poza-valentino.jpg
 


Cu aceste nuante, iti poti lasa din nou imaginatia la lucru si poti combina texturile si paleta cromatica, ca in fiecare sezon. Dar fa-o doar in felul in care te simti bine si care sa te arate ca ce esti "tu".
 
Toamna aceasta ai de unde sa alegi.

Elena Pitigoi




Te-ar putea interesa:
  • Moda si stil, Gossip Girl sezonul 5

    Dramele din Upper East Side si moda din Gossip Girl sunt motivele principale pentru care urmarim acest serial glam. De la Mulberry la Marc Jacobs, Rag&Bone si Louis Vuitton, fiecare episod prezinta o serie de “bunatati” de invidiat ale designer-ilor.

  • 4 look-uri pentru a schimba sezonul cu stil

    Oricat ne-am dori sa purtam rochii usoare si sandale, temperaturile fluctuante de primavara ne obliga sa pastram inca cateva straturi de haine.Intr-un moment ne scaldam in razele soarelui, iar in urmatorul incercam sa facem fata brizei, pur si simplu asa functioneaza lucrurile in martie si aprilie. Vremea odata rece odata calda poate deveni destul de enervanta, asa ca ne-am gandit sa iti usuram tranzitia dintr-un sezon in altul cu cateva propuneri de look-uri finisate cu piese din trendurile de primavara.

  • Feminitatea este la moda in sezonul de primavara 2012

    Dintr-o data feminitatea a infasurat moda de primavara 2012. A fost nevoie doar de o scurta privire asupra modelelor care coborau de pe un carusel cu cai albi in prezentarea Luis Vuitton sau asupra balerinelor care dansau pe varfuri in prezentarea Meadham Kirchhoff, pentru a observa “dulcegariile” de pe podiumurile de primavara 2012.Franjurile, coronitele, fundele si culorile aduceau aminte de cultura feminina pre-adolescentina umpluta de papusi Barbie, printese Disney, ponei si pisicute care parca au iesit sa se joace pe podiumuri.

  • Stil - A fi la moda sau a avea stil?

    Dicolo de orice tendinte in fashion – sau poate chiar impotriva lor – stilul vestimentar este acel ceva unic si inimitabil pe care adevaratii eleganti il au. Cu stilul te nasti, il ai in sange, asa cum te nasti cu talentul, cu nobletea sau cu inteligenta.

  • 15 piese de tranzitie catre sezonul de toamna

    Exista anumite piese vestimentare versatile, care pot fi adaptate in functie de orice tinuta si ocazie. Versatilitatea unei piese vestimentare are mult mai multe valente.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii