Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend de toamna: bulinele

Vineri, 26 August 2011
Trend de toamna: bulinele
Sursa foto: Hepta
Sezonul toamna-iarna 2011-2012 aduce cu sine niste elemente surprinzatoare in moda. Cel mai in voga trend in aceasta toamna il reprezinta bulinele.

Daca esti intr-adevar pasionata de moda, vei stii ca detaliile fac diferenta intr-o tinuta. Bulinele reprezinta noul trend in moda pe care nu trebuie sa il treci cu vederea in sezonul care urmeaza.

Moda te poate ajuta sa iti subliniezi individualitatea, iar bulinele reprezinta cel mai simplu mod de a iesi in evidenta, dat fiind faptul ca, in acest sezon, se poarta buline de toate marimile si culorile.

Bulinele
confera unei tinute un aspect amuzant si fac diferenta deoarece pot duce o tinuta dintr-o zona simpla intr-una sofisticata. Sunt clasice in industria modei si revin constant, prin urmare acorda-le o sansa si incearca sa atragi atentia asupra tinutei tale purtand buline.

Designerii isi trag constant sursele de inspiratie din hainele vintage, iar bulinele reprezinta un detaliu vintage care poate fi transpus in tinutele contemporane fara prea mare efort.
 
De la micile buline si puncte la buline mari si colorate, designerii au creat cele mai interesante piese vestimentare folosind acest imprimeu. Printre designerii care au ales bulinele in colectiile lor se numara Marc Jacobs, Diane von Furstenberg, David Koma, Stella McCartney si multi altii.

Designerii au incercat sa puna accentul pe modelele lor cu ajutorul bulinelor de diverse marimi, de la cele mai indraznete sau cu aspect dramatic, la cele colorate care atrag atentia sau buline subtile, in cazul in care vrei sa nu iesi foarte tare in evidenta. Oricum, daca stii cum sa le porti, vei arata foarte bine.

Imprastiate la intamplare, intr-un imprimeu anume sau pe toata haina, bulinele atrag foarte multa atentie. Cel mai grozav lucru in cazul bulinelor este ca pot fi imprimate pe texturi sau pot fi aplicate pentru a pune in evidenta detaliile hainelor.

Bulinele
merg pe orice, de la o tinuta vintage, casual chic la una contemporana, prin urmare sa nu iti fie teama sa experimentezi diverse texturi cu buline. De la sifon la piele, exploreaza minunata lume a modei si joaca-te cu noile tendinte ale sezonului toamna-iarna 2011/2012, si vei atrage atentia, cu siguranta.

Foto: Gucci; David Koma; Diane von Fustenberg; Marc Jacobs; Stella McCartney; Yoji Yamamoto

buline-gucci.jpg
david-koma.jpg
diane-furstenberg.jpg
marc-jacobs.jpg
stella-mccartney.jpg
yoji-yamamoto.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Bulinele se mentin in trend

    In ultimele sezoane, moda a capatat flexibilitate atunci cand vine vorba despre ce este in trend. Avem libertatea de a alege din o sumedenie de lungimi, materiale, forme si imprimeuri care ni se potrivesc.

  • Bulinele – trenduri de sezon: imprimeurile cu buline

    Micile buline sau asa-numitele ”polka dots” sun printre detaliile favorite ale designerilor. Adorate in moda inca de la mijlocul anilor 1700 (cand erau purtate de catre aristocratii din perioada tarzie a Rococo-ului), imprimeurile cu buline au fost denumite ”polka dots” (buline polka, in traducere) in anul 1840, perioada in care stilul muzical polka a fascinat lumea.

  • Trend in toamna - rochitele!

    Indiferent de anotimp sau de vremea de afara, de locul si de evenimentul la care trebuie sa participi, rochia este elementul feminin de baza, care te salveaza intotdeauna! Scurta, medie sau lunga, de zi sau de seara, rochia face parte din viata ta, mai mult decat ai crede!

  • Trend in toamna - puloverele

    Din mohair, lana sau bumbac, puloverul constituie o piesa vestimentara de baza in zilele friguroase ale toamnei. Pufos, moale si extrem de calduros, nu numai ca te ajuta sa scapi de eventualele raceli, dar si sa fii trendy si sexy intr-un anotimp capricios.

  • Trend de toamna: anii `60

    Trendul inspirat din anii `60 a fost remarcat pe podium in cadrul prezentarilor colectiilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, in colectiile semnate Alberta Ferretti, Jean Paul Gaultier si multi altii.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii