Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend de sezon: Rosu

Marti, 06 Septembrie 2011
Trend de sezon: Rosu
Sursa foto: Hepta
Rosul
este una dintre cele mai in voga tendinte ale acestui sezon. Deoarece este o culoare destul de greu de asortat, iata cateva ponturi despre cum poti purta rosu.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci inainte de a purta rosu este sa iti gasesti nuanta portivita.

Rosul
este in tendinte in acest sezon. Dar este si o culoare foarte puternica ce atrage atentia si poate pune in evindenta sau strica intrega tinuta. Iata cum poti purta aceasta culoare in sezonul care urmeaza.



Gaseste nuanta care ti se potriveste


Cauta nuanta de rosu care te avantajeaza, la fel ca si in cazul rujului de buze. Aceasta nuanta va da luminozitate pielii tale si se va asorta cu culoarea parului si a ochilor. Experimenteaza diferite nuante de rosu care sa te puna in valoare. Poate fi riscant, dar altfel nu ai cum sa gasesti nuanta care sa ti se potriveasca.

Odata descoperita nuanta preferata de rosu, ramai la aceea.

Poarta rosu cu incredere


Rosul
este o culoare indicata persoanelor care au incredere in fortele proprii si care isi doresc sa atraga atentia. Daca nu vrei sa porti haine in aceasta culoare, alege accesorii de culoare rosie: genti, pantofi sau bijuterii.

O fusta, un top sau o jacheta combinata cu negru sau gri poate fi o varianta de a adopta aceasta culoare in tinuta ta.

Tinute de culoare rosie


Tinutele de strada de culoare rosie ies imediat in evidenta, prin urmare alege celelalte accesorii in nuante neutre. Combinatia rosu-negru este de neegalat, dar poti incerca sa combini rosu si cu albastru inchis sau cu gri in cazul in care vrei sa incerci ceva nou.

Rosu din cap pana-n picioare


Este destul de greu sa porti rosu din cap pana-n picioare, dar o poti face in cazul unei rochii lungi de seara de culoare rosie. Totodata, poti alege o salopeta de culoare rosie.

O rochie midi vaporoasa poate fi, de asemenea, o varianta pentru a adopta acest trend in tinuta ta. Sa nu iti fie teama sa asortezi rujul de buze la tinuta ta, doar sa te asiguri ca nuanta rujului de buze se potriveste cu nuanta pielii tale si cu cea a parului tau.

Foto: Burberry; Gucci; Lanvin

burberry-prorsum.jpg
gucci-imagine.jpg
lanvin-imagine.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Trend de sezon: blana

    Blana a fost foarte populara timp de mai multe sezoane consecutive, dar a ramas unul dintre cele mai tari trenduri si in sezonul toamna-iarna 2011/2012, deoarece designerii prefera aceasta textura datorita aspectului luxos si elegant pe care il are.

  • Trend de sezon: peplumul

    Peplumul este noul trend in mare voga al sezonului toamna-iarna 2011/2012. In timp ce unele femei ar face orice sa scape de centrimetri in plus de pe solduri, altele se pare ca prefera sa adauge volum in acea zona. Dar nu gresesc.

  • Trend de sezon: fii sofisticata in stilul anilor ’70

    De la anonimatul absolut al mastii sau la pierderea voita in multime pentru a nu atrage atentia si pana la vedetism sau fronda, costumul a fost manevrat in decursul timpurilor cu toate nuantele cu care cochetele isi ascundeau sau isi aratau zambetul de dupa evantai.

  • Hot trend: rosu inchis

    Rosul este in trend! Dar cand nu a fost? Pe langa rosul clasic, isi face aparitia rosul inchis, podiumul de moda fiind acaparat de senzualitatea emanata de tinutele in aceasta culoare.

  • Trend de sezon: tinuta fetis – lenjeria intima

    Lasa-ti la o parte inhibitiile si adopta noile tinute propuse de designeri pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012. Uita-te peste tinutele fetis create pentru acest sezon si afla cum poti fi indrazneata adoptand un stil lejer si degajat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii