Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pielea – ingrijirea pielii cu masti pentru corp

Joi, 08 Septembrie 2011
Pielea – ingrijirea pielii cu masti pentru corp
Sursa foto: Hepta
Daca vrei sa iti mentii pielea tanara cat mai mult timp posibil, atunci una dintre metodele ideale de catifelare a pielii o reprezinta mastile pentru corp.

Diverse ingrediente pot fi folosite pentru a mentine stralucirea pielii, prin urmare arunca o privire peste aceste tratamente si da-le o sansa!

Pielea
ta este supusa stresului in fiecare zi si trebuie sa ii asiguri protectia necesara. Incearca diverse tratamente sub forma de masti pentru corp si astfel pielea ta va beneficia de tratamentul de care are nevoie pentru a arata grozav.

In functie de ceea ce are nevoie pielea ta, poti alege dintr-o gama variata de ingrediente care pot da rezultate imediate si iti pot lasa pielea stralucitoare.

Fa rost de tratamentele de care ai nevoie in confortul casei tale sau apeleaza la ajutor profesional intr-un centru spa.

Argila


Produsele pe baza de argila au fost folosite pentru ingrijirea pielii de ani de zile, fiind excelente si in cazul pierderilor de greutate datorita eliminarii cantitatii de fluid in exces retinuta sub piele, mai ales daca sunt combinate cu alte tratamente care pun mai multa presiune pe celulele pielii.
 
Daca vrei sa pierzi cativa centimetri si sa iti mentii pielea catifelata la atingere, alege tratamentele pentru corp pe baza de argila.

Trandafiri si lamai


Trandafirii invaluie corpul precum matasea, dand pielii o miros subtil si minunat, dar exista si tratamente sub forma de masti pentru corp cu proprietati revigorante.

O masca revigoranta preparata din apa de trandafir, putina glicerina si suc de lamaie iti poate revitaliza pielea in special dupa baie, prin urmare prepara-ti singura compozitia de care ai nevoie pentru a-ti rasfata pielea.
 
Daca ti-ai preparat prea multa compozitie, o poti pastra la rece, in frigider, dar nu mai mult de cateva zile.

Migdale si ulei de masline


Fa-ti pielea foarte catifelata la atingere cu ajutorul unor tratamente si masti pentru corp nutritive si revigorante preparate din migdale si ulei de masline. Zdrobeste migdalele si amesteca-le cu ulei de masline, apoi aplica uleiul pe pielea proaspat curata. Aplica doar cantitatea pe care pielea ta o poate absorbi.

Saruri de mare


Sarurile de mare sunt cunoscute pentru proprietatile lor benefice pentru piele, prin urmare fa-ti pielea sa se simta extraordinar stand in vana si masandu-ti pielea cu aceste saruri fantastice.
 
Sarurile stimuleaza circulatia sangelui si elibereaza mineralele benefice care lasa pielii un aspect radiant si fabulos.

Infolierea cu alge


Algele sunt ideale cand vine vorba sa pierzi cativa centimetri, prin urmare aplica un amestec de alge pe piele si invaluie-ti corpul in folie din plastic timp de aproximativ 20 de minute inainte de a curata masca de pe piele.
 
Aceste tratamente pot fi efectuate acasa sau la un spa, in functie de preferinta personala. Algele ajuta, de asemenea, la detoxifierea organismului prin stimulare metabolica.

Impachetari cu namol


La fel ca si in cazul mastilor cu alge, namolul stimuleaza circulatia sanguina si elimina toxinele din piele. Aplica masca de namol si invaluie-ti corpul in folie din plastic timp de aproximativ 20 de minute inainte de a o clati.

Rezultatul va fi vizibil imediat, pielea ta va fi mult mai catifelata la atingere si va avea un aspect mai radiant.



Te-ar putea interesa:
  • Pielea - Ingrijirea pielii si problemele pielii pigmentate

    Fiecare femeie viseaza la o piele impecabila. Cu siguranta urmezi un program strict de ingrijire a pielii care iti mentine pielea tanara si supla. Pielea pigmentata reprezinta o problema care te poate afecta serios. Pigmentarea este sinonima cu colorarea pielii.

  • Pielea - Ingrijirea pielii cu ingrediente miraculoase

    5 produse naturale de ingrijire a pielii. Proprietatile benefice si efectul lor asupra pielii. Frumusetea pielii fara defect, sanatoase, este eterna si nu se poate compara cu altceva, nu este de mirare ca oamenii sunt dispusi sa cheltuie sute de dolari pe tratamente costisitoare pentru ingrijirea pielii.

  • Ingrijirea pielii - Cum sa iti mentii pielea tanara?

    Orice femeie isi doreste o piele frumoasa, stralucitoare si neteda. O piele curata este un semn de sanatate. Varsta si schimbarea sezoanelor isi lasa amprenta pe piele care tinde sa devina aspra, uscata si iritata. Cum iti poti mentine pielea tanara si frumoasa?

  • Ingrijirea pielii – ponturi rapide pentru ingrijirea pielii

    Pe langa atat de multe atributii pe care le ai zilnic de indeplinit, uneori pare tentant sa lasi nefacute sau pe mai tarziu unele lucruri aparent nesemnificative sau sa le elimini dintr-o data.

  • Cum se utilizeaza un tonifiant pentru ingrijirea pielii

    Un tonifiant este un produs de ingrijire a pielii care ofera celei care il foloseste, o serie de beneficii. Este o solutie a carei formula are in vedere curatarea pielii, eliminarea grasimilor de pe fata si restabilirea PH-ului, imbunatatind aspectul pielii prin exfolierea sa delicata si inchiderea porilor mari. Rezultatul va fi o piele mai curata, mai fina si mai neteda.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii