Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Grace Kelly, Marilyn Monroe si Marlene Dietrich au revenit la viata?

Joi, 08 Septembrie 2011
Grace Kelly, Marilyn Monroe si Marlene Dietrich au revenit la viata?In cazul in care ti-a fost dor de Grace Kelly, Marilyn Monroe si Marlene Dietrich, acum le poti revedea in cea mai noua reclama Dior.

Legendele cinematografiei Grace Kelly, Marilyn Monroe si Marlene Dietrich au fost readuse la viata in cea mai recenta reclama Dior , in care apare si actrita Charlize Theron.

Celebritatile apar pe ecran, alaturi de actrita originara din Africa de Sud, in reclama pentru parfumul J`Adore al casei Christian Dior.

Cei care au realizat clipul au folosit efecte speciale pentru a o prezenta pe Theron, care se pregateste pentru o defilare de moda, in Sala Oglinzilor de la palatul Versailles.

Actrita de origine sud-africana este imbracata intr-o rochie aurie si apare in reclama alaturi delegendele cinematografiei, informeaza Mediafax .





Te-ar putea interesa:
  • Masina lui Marlene Dietrich scoasa la licitatie

    Una din masinile primite de superba Marlene Dietrich, a fost scoasa la licitatie. Masina, un Rolls Royce din 1929, a si aparut in “Morocco”, unul din filmele in care vedeta a jucat.

  • Marlene Dietrich va avea o stea pe Berlin Walk of Fame

    Marlene Dietrich va fi omagiata postum la Berlin, orasul ei natal, devenind astfel prima celebritate care va primi o stea pe Bulevardul Celebritatilor (Walk of Fame) din acest oras, joi, in prima zi a Festivalului International de Film de la Berlin, informeaza contactmusic.com.

  • Noi fotografii cu Marilyn Monroe vor fi vandute

    Noi fotografii cu Marilyn Monroe, avand o atitudine relaxata, intr-o vizita, cu noua luni inainte sa moara, au fost scoase la vanzare, dupa ce au fost pastrate intr-o arhiva privata mai mult de 45 de ani, relateaza Reuters.

  • Marilyn Monroe, cea mai renumita blonda din istorie

    Marilyn Monroe a fost desemnata cea mai renumita blonda din toate timpurile, potrivit rezultatelor unui sondaj, surclasandu-le pe nu mai putin cunoscutele Grace Kelly, Brigitte Bardot, Madonna si Scarlett Johansson, informeaza contactmusic.com. 

  • Fotografii cu Marilyn Monroe - 97,000 de lire sterline

    O colectie de 36 de fotografii cu Marilyn Monroe, realizate in anul 1962 au fost vandute la o licitatie pentru suma de 97,000 de lire sterline.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii