Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Tendinte de sezon: Anii `40 sau anii `70?

Vineri, 09 Septembrie 2011
Tendinte de sezon: Anii `40 sau anii `70?In sezonul toamna iarna 2011/2012, sursa de inspiratie a designerilor oscileaza intre anii `70, un trend prezent constant in ultimele sezoane pe podium, si deceniul anilor `40, mai putin exploatat.

Miuccia Prada prefigureaza orientarea stilistica din urmatoarele luni si readuce la ordinea zilei stilul vestimentar al anilor `40.

Femeia Miu Miu flirteaza cu volumele anilor `40 , prin combinatia dintre fusta supradimensionata si lungimea fustei pana la nivelul genunchilor.

In acelasi timp opulenta, insolita si dramatic feminin, garderoba femeii Gucci contine un aer sublim, care insufla anilor `70 un aer glamour universal.

Tendinte de sezon: Anii `40 sau anii `70?

Tendinte de sezon: Anii `40 sau anii `70?




Te-ar putea interesa:
  • Tendinte in moda 2011: anii 70

    Anii 70 au revenit in moda in acest sezon, asadar foarte multi designeri s-au inspirat din aceasta perioada pentru colectiile de primavara-vara.

  • Altuzarra actualizeaza anii '90

    Altuzarra s-a nascut din dorinta de a oferi o garderoba practica si contemporana femeii moderne profesioniste. Identitatea Altuzarra poate fi descoperita undeva intre legenda culturii franceze si energia pulsatorie a New York-ului.

  • Trend de toamna: anii `60

    Trendul inspirat din anii `60 a fost remarcat pe podium in cadrul prezentarilor colectiilor pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, in colectiile semnate Alberta Ferretti, Jean Paul Gaultier si multi altii.

  • Machiajul inspirat din anii '60

    Desi nu a capatat statutul de trend, machiajul in stilul anilor '60 a fost folosit in 2010 pentru a amplifica caracterul scenic al colectiilor semnate Anna Sui, Derek Lam, Valentino sau Yves Saint Laurent. Plin de culoare si dramatism, acest tip de machiaj este o alegere inspirata pentru serile fermecatoare de vara.

  • Nivea Hair: Anii ’20 - Bob modern

    Tunsoarea Bob a aparut pentru prima oara in timpul Marelui Razboi. A fost tunsoarea care a revolutionat modul in care femeile isi purtau parul. Cu cat mai scurt era parul unei femei, cu atat aceasta arata ca este mai increzatoare si mai indrazneata.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii