Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Coafuri – coafurile vedetelor de la Premiile Emmy 2011

Marti, 20 Septembrie 2011
Coafuri – coafurile vedetelor de la Premiile Emmy 2011
Sursa foto: Hepta
Cea de-a 63-a editie a Premiilor Emmy a avut loc in Los Angeles si vedetele au aratat extraordinar pe covorul rosu. Vezi ce look-uri au adoptat vedetele cu ocazia acestui eveniment pretentios si inspira-te din ele, pentru a fi sigura ca toate privirile vor fi atintite asupra ta.

Premiile Emmy 2011 a fost unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului si a provocat multa agitatie din cauza faptului ca a reunit la un loc mai multe celebritati.

Vedetele au aratat foarte bine pe covorul rosu, iar look-urile lor sunt copiate de femeile din lumea intreaga. Prin urmare, inspira-te si tu din look-urile lor ca sa te asiguri ca vei arata extraordinar la fiecare eveniment.

In cazul unui eveniment formal, cocul este indispensabil si exista mai multe variante de coafuri din care poti alege, care sa se potriveasca personalitatii tale.

Pentru a obtine coafura potrivita, este indicat sa ai la indemana si ustensilele pentru coafat potrivite si produsele de styling adecvate.

Strange parul la ceafa pentru a obtine un look clasic de diva si adopta o coafura moderna prin prinderea parului in varful capului sau la spate, intr-o coada.

Indiferent ca ai parul drept sau ondulat, poti obtine un coc foarte elegant. De la un coc lejer precum cel a lui Alexis Teagarden la un stil clasic vintage a lui Minka Kelly sau cocuri sic si moderne precum cele propuse de Katie Holmes si Kate Winslet, orice se potriveste, prin urmare inspira-te din stilurile de coafuri ale vedetelor.

Foto: Aimee Teagarden; Heidi Klum; Kate Winslet; Katie Holmes; Minka Kelly; Olivia Munn

Aimee-Teagarden.jpg
Heidi-Klum.jpg
Kate-Winslet.jpg
Katie-Holmes.jpg
Minka-Kelly.jpg
Olivia-Munn.jpg
 


Daca este in cautarea unui look atemporal care nu va da gres si va atrage cu siguranta atentia asupta ta, atunci lasa-ti parul desfacut. Pune-ti in evidenta textura parului tau si fa-ti o coafura dreapta, bucle simpatice sau onduleuri seducatoare, iar rezultatul pe care il vei obtine va fi unul perfect.

Clasice, dar moderne, stilurile de coafuri lejere se vor potrivi intotdeauna oricarei ocazii, prin urmare daca inca nu esti complet sigura ce stil de coafura sa alegi, opteaza pentru un stil simplu si natural.

Daca ai parul lung, poti opta pentru o coafura sic dandu-ti parul intr-o parte sau lasandu-ti o suvita intr-o parte pentru un look mai inocent si natural.

Foto: Julia Stiles; Kerry Washington; Nina Dobrev; Rachael Taylor; Sarah Hyland; Sofia Vergara

Julia-Stiles.jpg
Kerry-Washington.jpg
Nina-Dobrev.jpg
Rachael-Taylor.jpg
Sarah-Hyland.jpg
Sofia-Vergara.jpg
 






Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii