Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Pantofi: Miu Miu si pantofii cu sclipici

Miercuri, 28 Septembrie 2011
Pantofi: Miu Miu si pantofii cu sclipici
Sursa foto: Hepta
Brandul italian
Miu Miu propune in acest sezon pantofi cu sclipici intr-o multime de culori.

Pantofii Miu Miu cu sclipici au insotit colectia Miu Miu pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii `40. Pantofii cu sclipici reprezinta ultimul mare moft in materie de moda, ce nu poate lasa indiferenta nici o fashionista.

Prin urmare, magazinele Miu Miu au fost luate cu asalt de amatoarele ultimelor tendinte sic si ale lucrurilor care sclipesc. Succesul a fost confirmat si de recenta saptamana new-yorkeza, unde au putut fi vazuti pantofii cu sclipici Miu Miu.

Constienta atat de potentialul creatiilor sale, cat si de riscul inerent unui succes rasunator, Miu Miu a stiut sa anticipeze fenomenul pe care aveau sa il creeze acesti pantofi si a distribuit mai intai un numar limitat de culori.

Brandul isi rezerva dreptul de a crea din nou agitatie printre cliente odata trecut primul val de entuziasm, propunandu-le pantofi aproape identici, care in prezent sunt disponibili in nuante de fucsia, albastru Klein, roz si mandarina.

Ramane de vazut daca aceste culori mai indraznete vor avea acelasi succes precum celelalte culori in care erau disponibili acest model de pantofi, mai ales dat fiind faptul ca se stie ca doar pantofii cu foarte mult sclipici ai brandului se ridica la nivelul asteptarilor si cerintelor fashionistelor.

miu-miu1.jpg
miu-miu2.jpg
miu-miu3.jpg
miu-miu4.jpg
miu-miu5.jpg
miu-miu6.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Hot trend: Nail Art, Manichiura sofisticata cu Sclipici

    Chiar daca va place sa recunoasteti sau nu, in acest sezon, manichiurile care mai de care mai interesante sunt in trend. Nu tin minte sa mai fi fost un sezon asa de bogat in materie de modele de manichiura. Au fost create sute de bloguri pe care apar zilnic manichiuri noi interesante si inventive. Daca nu va simtiti destul de indraznete pentru o manichiura cu sclipici roz intens sau o manichiura in culori fluorescente, am gasit pentru voi cateva modele care se potrivesc atat pentru birou, cat si pentru diferitele evenimente la care participati.In aceste situatii nu trebuie neaparat sa alegeti o manichiura simpla in nuante de roz pal, sunt si alte optiuni de manichiuri cu figuri geometrice sau elemente minimaliste, care vor da un efect interesant look-ului vostru.

  • Pantofii mei preferati

    Nu stiu daca ceea ce o sa va arat se incadreaza in categoria pantofi sau botine sau daca au vreo categorie, dar sunt absolut convinsa ca imi plac si ca nu m-ar supara absolut deloc sa am asa ceva in dulapul meu de papuci.

  • Pantofi – cei mai ciudati pantofi

    Un artist a transformat pantofii in obiecte de zi cu zi. Moda intentioneaza sa iasa in evidenta, iar aceste modele ciudate ii garanteaza atingerea obiectivului.

  • Castiga pantofii preferati de la Benvenuti

    Carei femei nu ii plac pantofii? Tocmai de aceea, am lansat un nou concurs, la care poti castiga o pereche de pantofi eleganti, oferiti de Benvenuti.

  • Trend in toamna 2007 - pantofii!

    Nou! In aceasta toamna se poarta foarte mult purpuriul sau violetul, atat in materie de imbracaminte, cat si de incaltaminte. Cu alte cuvinte, purtati violet, violet si iar violet...

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii