Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Vineri, 30 Septembrie 2011
Rochia - rochii pentru evenimentele specialeAtunci cand urmeaza sa luam parte la un eveniment mai special cum ar fi o nunta, un banchet sau bal, ne trebuie mai mult timp pentru a ne hotara cu ce sa ne imbracam. Rochiile pentru aceste evenimente trebuie sa fie unele elegante, la moda dar in primul rand sa ni se potriveasca.





Rochie pentru fete cu silueta in forma de “para”:


Daca consideri ca ai fundul prea proeminent sau bazinul mai lat si nu este direct proportional cu sanii sau umerii, iti recomand aceasta rochie pentru a proportiona mai bine corpul.Este de preferat sa porti rochii baby doll pentru a evidentia partea de sus a corpului, cum ar fi umerii, si a distrage atentia de la acele parti ale corpului care nu iti plac.

Rochie pentru fete cu umerii lati:


Pentru a crea un echilibru intre partea de sus si cea de jos a corpului, te sfatuiesc sa porti o rochie ce creaza mai mult volum in partea de jos. Astfel, umerii lati nu vor mai iesi in evidenta ci vor parea perfect proportionati cu restul corpului. De asemenea, te sfatuiesc sa eviti rochiile mulate sau cu umeri bufanti.

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale


Rochie pentru fete cu silueta in forma de clepsidra”


Daca corpul tau are forma unei clepsidre atunci te poti considera norocoasa deoarece va fi usor sa iti gasesti o rochie. Poti purta atat volane cat si falduri sau buzunare fie in partea de jos a tinutei, fie in partea de jos. Trebuie sa fii atenta doar la talie, ea trebuie subliniata mereu pentru a avea un atuu in plus. Pentru acest lucru puteti achizitiona o rochie cu o curea in talie.

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Rochie pentru fetele inalte:


Daca esti inalta, si supla eventual, poti purta atat rochii lungi si gratioase, stramte in partea de sus, dar poti apela si la rochii scurte, pana la genunchi sau mai sus pentru a evidentia atuul pe care il ai: picioarele lungi. Trebuie sa te feresti de rochiile foarte mulate si sa apelezi mai degraba la cele vaporoase, de tip gogosar sau lalea. Nu trebuie sa iti fie teama ca inaltimea ta va fi o piedica in a-ti gasi partener care sa te insoteasca la eveniment deoarece exista barbati pe masura fiecareia.

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Rochie pentru fetele suple:


In cazul in care esti mai slabuta vei arata minunat intr-o rochie pretioasa, care aluneca fluid pe langa corp insa nu se muleaza. In privinta lungimii poti purta atat rochii lungi cat si scurte, insa aceasta alegere o vei face in functie de inaltimea ta. De asemenea, iti recomand sa alegi rochii deschise la culoare si, de ce nu, cu imprimeuri.

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Rochie pentru fetele mignone:


Daca esti o fata mica de inaltime, asa cum sunt si eu, trebuie sa fii foarte atenta la lungimea rochiei. Ea trebuie sa se opreasca mereu deasupra genunchilor pentru a nu scurta si mai mult picioarele iar daca doresti poti alege o rochie cu talia mai inalta ( cu o curea sub sani) pentru a crea impresia de picioare mai lungi. Dungile verticate te pot ajuta, de asemenea, in aceasta privinta. Nu uita de tocuri!

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Rochie pentru fetele plinute:


Daca forma corpului tau aduce mai mult cu o clepsidra plinuta atunci te sfatuiesc sacauti o rochie care sa iti sublinieze partea cea mai ingusta a taliei iar in rest sa urmareasca fluid forma corpului fara a se mula insa. Fereste-te de rochiile mulate si joaca-te cu umbrele!

Rochia - rochii pentru evenimentele speciale

Nu uita sa daugi un strop de parfum tinutei tale, sa ai o manichiura si o pedichiura perfecta si de-asemenea, o coafura deosebita si astfel iti vei putea completa tinuta perfecta pentru evenimentul la care participi.

Accesoriile si make up-ul sunt de asemenea foarte importante. Acorda atentie tuturor detaliilor si astfel vei avea o tinuta impecabila indiferent daca esti slaba, inalta sau scunda.

O femeie ingrijita este mereu o femeie frumoasa!

Diana Alx
- articol trimis prin concursul media-content


Te-ar putea interesa:
  • 6 Surse de Inspiratie pentru Rochia de Mireasa

    In plin sezon de nunti, este posibil ca unora dintre voi, sa le lipseasca inspiratia in ceea ce priveste rochia de mireasa. Dantela sau tul, pietre semi pretiose sau perle, aplicatii sau doar saten...acestea sunt dileme prin care cele mai multe dintre noi trecem in momentul in care ne gandim cum va arata rochia din ziua speciala.Astfel, am ales pentru voi sase rochii de mireasa, creatii ale unor designeri cunoscuti, ca sursa de insipratie.

  • Karl Lagerfeld va crea rochia de mireasa pentru Lily Allen

    Cantareata Lily Allen, care si-a stabilit nunta cu Sam Cooper pentru luna iunie, a ajuns in Paris pentru a se intalni cu Karl Lagerfeld, designerul care ii va crea rochia de mireasa.

  • Vivienne Westwood nu vrea sa creeze rochia de mireasa pentru Kate Middleton

    Celebra creatoare de moda Vivienne Westwood a declarat ca va refuza o eventuala cerere a casei regale britanice de a crea rochia de mireasa pentru viitoarea sotie a printului William, deoarece considera ca stilul vestimentar abordat de Kate Middleton este batranicios, relateaza contactmusic.com.

  • Rochia - Rochia Camasa

    Este cu siguranta articolul vesimentar care se numara printre must-haveurile acestei veri. O regasim in tinutele vedetelor si este cu siguranta rochia care nu trebuie sa lipseasca nici din garderoba ta. 

  • Rochii pentru Craciun

    Mai sunt cateva zile pana la 25 decembrie, moment in care vom sarbatori Nasterea Domnului Iisus Hristos.Tocmai de aceea stilfeminin.ro iti vine in ajutor cu toate informatiile specifice Sarbatorilor de Iarna.

Mesaje (1) »
...
scris de IuliusKing, November 01, 2011

Un articol foarte bun pentru fete si femei !

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii