Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Ingrijirea pielii – retete simple si ieftine pentru frumusete in sezonul rece

Vineri, 21 Decembrie 2012
Ingrijirea pielii – retete simple si ieftine pentru frumusete in sezonul rece
Sursa foto: Hepta
Obtine o piele foarte hidratata folosind urmatoarele retete simple si ieftine pentru sezonul rece. Fa mici schimbari in regimul tau de ingrijire a pielii pentru a elibera pielea de toxine si radicali liberi.

Achizitioneaza cele mai nutritive ingrediente si prepara cele mai simple tratamente spa. Rasfata-ti corpul cu tratamente sanatoase si revitalizante. Da-ti silinta pentru a elimina produsele chimice din rutina ta de frumusete si alege retete organice testate pe baza de ingrediente naturale.

Asigura-i tenului tau protectia de care are nevoie impotriva conditiilor neprielnice ale vremii si impotriva poluarii. Pas cu pas, treci de la cosmetice pe baza de produse chimice la tratamente verzi.

Citeste despre retete de frumusete simple si ieftine si incearca masca de fata preferata pe care o poti prepara si singura acasa.

Capsuni pentru micsorarea porilor

Porii mari iti pot da dureri de cap. Daca esti pregatita sa reduci efectul vizual, este momentul sa vorbim despre avantajele efectului magic al capsunelor. Freaca bucatile de capsuni pe fata si lasa-le sa actioneze intre 3 si 4 minute. In final, poti sa sa iti clatesti fata cu apa rece. Repeta acest ritual de frumusete cel putin de 3 ori pe saptamana pentru a obtine efecte vizibile.

Cuburi din ceai de musetel pentru cosuri


Vindeca acneea cu un tratament foarte simplu si testat pe baza de ceai. Prepara ceai de musetel intr-un bol si lasa ierburile la fiert maxim 20 de minute.

Umble spatiile pentru cuburi de gheata sau o punga de gheata cu ceai si pune-o la congelator. Dimineata sau inainte de a te pregati pentru un eveniment special, freaca-ti fata cu cuburile de gheata obtinute din ceaiul de musetel. Este un tratament ideal pentru a reduce umflaturile si inflamatia.

Masca pe baza de castravete si argila verde pentru piele catifelata


Daca vrei sa experimentezi retete de masti faciale care iti vor oferi posibilitatea de a avea o piele catifelata si stralucitoare, foloseste acest tratament cu proprietati curative care te va ajuta sa scapi de pete si puncte negre.

Intr-un bol, amesteca un castravete razuit si o lingura de argila verde. Aplica aceasta compozitie pe fata si las-o sa actioneze intre 10 si 15 minute. Apoi foloseste un prosop umed pentru a strege masca de pe fata ta. Termina exfolierea clatindu-ti fata cu apa rece.

Pepene galben si lapte pentru piele uscata

Pielea se poate dezhidrata si poate deveni terna in timpul sezonului rece. Pentru a obtine o piele catifelata, foloseste urmatorul tratament.

Intr-un bol, amestega 50 ml de lapte cu 50 ml de suc natural de pepene galben. Foloseste o discheta demachianta pentru a aplica lotiunea pe tenul tau. Indeparteaza celulele moarte si murdaria de pe tenul tau cu acest tonifiant calmant. Lasa tratamentul sa actioneze intre 3 si 4 minuta, apoi clateste cu apa rece. Respecta acest ritual de frumusete pe parcursul sezonului rece.

Lamaie si ceai verde pentru ten gras

Petele de grasime de pe fata ta iti pot distruge aspectul. Prepara acest tonifiant calmant pentru o utilizare zilnica. Intr-un bol mediu, amesteca 2 linguri de suc natural de lamaie cu un pahar de ceai verde rece. Foloseste o discheta demachianta pentru a aplica lotiunea pe porii tai si curata tenul de murdarie si excesul de ulei.

Include acest ritual in regimul tau zilnic pentru ingrijire. Elimina radicalii liberi din porii tai dimineata si inainte de a merge la culcare.

Ceapa si miere pentru cresterea parului


Prepara aceasta masca calmanta pentru cresterea parului si care da efect de volum. Ia un bol si amesteca 3 linguri de ceapa maruntita si o lingura de miere. Sa nu iti fie teama daca mierea nu va reusi sa elimine aroma puternica a acestei legume.

Samponeaza-ti parul si aplica aceasta compozitie pe scalpul tau. Maseaza-ti parul bine cu acest tratament, apoi infasoara-l intr-un prosop. Lasa masca sa actioneze timp de 40 de minute, iar in final, clateste-ti parul cu apa calduta fara a folosi produse chimice. Include acest ritual de frumusete in regimul tau saptamanal de ingrijire a parului. Repeta acest ritual cel putin de 3 ori pe saptamana pentru a obtine rezultate spectaculoase.

Te-ar putea interesa:
  • Ingrijirea pielii in sezonul rece

    O data cu schimbarea brusca a anotimpului, pielea este supusa la numerosi factori din mediul inconjurator, cum ar fi: particule de praf, frig, care ii pot schimba aspectul. De aceea, pentru a-ti pastra elasticitatea, dar mai ales hidratarea pielii in sezonul rece, ai grija sa respecti cativa pasi simpli, dar extrem de importanti pentru frumusetea ta!

  • Ingrijirea pielii – ponturi rapide pentru ingrijirea pielii

    Pe langa atat de multe atributii pe care le ai zilnic de indeplinit, uneori pare tentant sa lasi nefacute sau pe mai tarziu unele lucruri aparent nesemnificative sau sa le elimini dintr-o data.

  • Ingrijirea parului in sezonul rece

    Este timpul sa punem deoparte sampoanele si spray-urile cu protectie UV pentru par si sa trecem la alte metode de ingrijire a parului. Cu totii ne confruntam cu aceasta clasica schimbare de sezon, iar ea ne afecteaza din mai multe puncte de vedere.

  • Ingrijirea tenului in sezonul rece

    Sezonul rece a revenit in viata noastra, iar noi trebuie sa fim pregatite cu tot ce trebuie, pentru a preintampina eventualele probleme ale tenului. Se stie ca odata cu venirea frigului, tenul isi pierde hidratarea si luminozitatea, devenind uscat si tern.

  • Frumusete – remedii simple si naturale pentru frumusete

    Exista remedii naturale pentru frumusete care iti vor oferi o alternativa simpla altor metode pe care le foloseai pana acum in programul tau de frumusete.

Mesaje (1) »
...
scris de Maria Mari Ioana, July 06, 2016

Il recomand pe Dr. Ion Zegrea pentru o rejuvenare faciala! Este un medic foarte bun, eu sunt foarte multumita de rezultate! https://ionzegrea.wordpress.com/2016/06/23/chirurgii-plasticieni-din-romania-preiau-o-noua-metoda-revolutionara-de-tratare-a-ridurilor/

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii