Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Stil de vedeta: Megan Fox

Luni, 03 Octombrie 2011
Stil de vedeta: Megan FoxIn articolul de astazi m-am gandit sa vorbim despre vedete si aparitiile lor pe covorul rosu si ce putea fi mai potrivit decat Gala Premiilor Globurile de Aur.

Majoritatea vedetelor au aratat impecabil, insa dintre toate am ales-o pe actrita Megan Fox. Personal, imi place foarte mult modul de a se imbraca si comporta al actritei, are o personalitate puternica si poate fi sexy in orice haina.

Pentru acest eveniment ce a avut loc in Beverly Hills, California, actrita de 24 de ani din Transformers a ales sa poarte o rochie de seara de culoare roz pal din colectia Giorgio Armani Privé ce era impodibita cu cristale Swarovski, lunga pana in pamant, cu un slit indraznet specific actritei. Ea a purtat, de asemenea, bijuterii Lorraine Schwartz, un plic Roger VIVIER si pantofi Brian Atwood.

Consider ca Megan Fox este o vedeta bine imbracata, in general, si nici de aceasta data nu a facut exceptie. A aratat incredibil in acea rochie, parea feminina si gingasa dar tot odata puternica, datorita atitudinii ei.

Sunt convinsa ca ar arata minunat in orice tinuta pentru ca are atitudine si asta conteaza cand porti ceva. Poti purta o rochie Armani si sa o porti prost daca nu te simti bine in ea. Dar actrita nu are probleme de acest gen, ea se simte sigura pe ea indiferent daca poarta skinny jeans si geanca de piele cu tinte sau o rochie de gala.

Toate stim ca nu e de ajuns o rochie de firma pentru a arata impecabil si de aceea, starul din Transformers nu s-a limitat la alegerea rochiei ci a acordat atentie tuturor detaliilor: a ales niste bijuterii finute, asemenea rochiei, un make up care sa ii puna in valoare ochii minunati si o coafura retro, cu parul lejer ondulat.

Si, pentru a ne convinge ca are atitudine si se simte bine in pielea ei, Megan Fox a „purtat” si accesoriile ce o insotesc oriunde ar merge: tatuajele. Acestea au fost la vedere pentru a ne convinge ca e mandra de ele si nu trebuie sa le ascunda indiferent de stilul vestimentar pe care il adopta.

megan-fox1.jpg
megan-fox2.jpg
megan-fox3.jpg
 


Cu toate ca e foarte eleganta in acea rochie, consider ca cel mai bine i se potriveste rolul de fata rea, indrazneata, si de aceea as vede-o, mai degraba, intr-una din rochiile sale rosii sau negre.

Indiferent de ce poarta, vedeta este in centrul atentiei si cred ca va ramane acolo pentru mult timp. Astazi am analizat una dintre tinutele ei de pe covorul rosu, insa, se stie ca in viata de zi cu zi starul Hollywoodian nu acorda prea multa atentie hainelor si se imbraca cat mai simplu, negrijent sau baieteste cateodata, dar cu toate acestea emana senzualitate si e considerata una dintre cele mai sexy femei. Asadar, luati aminte: personalitatea face totul!

Abia astept sa o revad pe micile ecrane, sa ne uimeasca din nou cu feminitatea, puterea, senzualitatea si carisma de care da dovada de fiecare data.

megan-fox1.jpg
megan-fox2.jpg
megan-fox3.jpg
 


Diana Alx
- articol trimis prin concursul media-content


Te-ar putea interesa:
  • Stil de vedeta, Megan Fox (II)

    Cand ma gandesc la un stil de vedeta, stilul lui Megan Fox nu este neaparat prioritar la capitolul "recomandari". Vedeta este mai mereu vazuta in pantaloni de trening, un tricou larg, slapi si o sapca.

  • Stil de vedeta, Sui He

    Daca majoritatea manechinelor au un stil de vedeta rock'n'roll, iata ca exceptiile ies mult in evidenta. Cu toate ca sunt o mare fana a stilului rock'n'roll, trebuie sa va marturisesc sa simteam nevoia de o pauza de la negru si articolele vestimentare din piele.

  • Stil de vedeta, Eva Mendes

    Sa ai un stil de vedeta devine din ce in ce mai usor, mai ales datorita faptului ca si vedetele sunt “victime ale modei”, ca si noi! Vedeta care ne va preda lectia de stil astazi, este nimeni alta decat focoasa Eva Mendes!

  • Stil de Vedeta, Liz Cherkasova

    Liz Cherkasova este un nume cunoscut in lumea bloggerilor de moda iar astazi ne va prezenta un stil de vedeta original, plin de creativitate, feminin si tres chic! Liz se remarca printr-un simt estetic extrem de dezvoltat ce uimeste prin fiecare aparitie.

  • Stil de vedeta, Rihanna

    Pentru astazi am pregatit un stil de vedeta special, prezentat de o vedeta speciala. Este una dintre cele mai controversate staruri la ora actuala, o adevarata It girl, trend setter si o militanta a exprimarii prin moda.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii