Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vedete - Cele mai tari vedete ale anului 2011

Marti, 04 Octombrie 2011
Vedete - Cele mai tari vedete ale anului 2011Nu toate vedetele starnesc agitatie in momentul in care isi fac aparitia in public, dar sunt cateva care reusesc de fiecare data sa se faca remarcate. Iata care sunt cele mai tari vedete ale anului 2011 si inspira-te si tu din stilul lor, deoarece sunt intr-adevar niste surse veritabile de inspiratie si muze perfecte, demne de a fi luate in considerare.

Nu toate vedetele sunt muze, trensetter-e sau modele demne de urmat, dar sunt cateva care nu trebuie trecute cu vederea. Aceste vedete reprezinta niste veritabile surse de inspiratie, fie ca e vorba de modul in care arata, de modul in care se imbraca sau de machiaj. Uita-te si tu care vedete au ajuns in topul listei pentru anul 2011.

Jennifer Lopez


Idolul American arata tot mai bine pe masura ce inainteaza in varsta. La cei 41 de ani ai sai, Jennifer Lopez reuseste sa arate mai bine decat multe alte fete mai tinere, gratie unor gene bune, dar si datorita faptului ca urmeaza mereu o dieta sanatoasa si bine echilibrata. Are un stil vestimentar impecabil si cele mai bune gusturi in materie de machiaj.

J-Lo este, cu siguranta o muza ideala si o sursa de inspiratie perfecta pentru un nou look, prin urmare reinnoieste-ti stilul precum Jennifer Lopez reuseste sa o faca de fiecare data.
 
Jennifer Hudson

Se pare ca acest idol american a reusit sa isi transforme look-ul complet, dupa ce a castigat un Oscar si a slabit 30 de kg. Jennifer Hudson pur si simplu radiaza de frumusete. Silueta ei impecabila, trasaturile ei faciale adorabile ii completeaza talentul si stilul feminin. Jennifer Hudson se afla printre primele dintre cele mai tari vedete ale anului 2011 si este o sursa de inspiratie perfecta pentru femeile din intreaga lume.

Eva Longoria


La cei 36 de ani ai sai, Eva Longoria reuseste inca sa uimeasca prin stilul ei extraordinar, corpul ei superb si frumusetea ei ametitoare. Vedeta din serialul Neveste disperate a lansat recent o carte, prin care a demonstrat ca nu este doar o actrita talentata si o frumusete naturala ci si o sotie de exceptie in viata reala.

Machiajul ei glamour o face intotdeauna sa iasa in evidenta, prin urmare daca ai nevoie de o schimbare de stil, Eva Longoria reprezinta muza ideala.

Mandy Moore

Actrita nu trece niciodata neobservata desi uneori mai adopta si un stil casual pentru un eveniment pe covorul rosu. Actritei ii place sa se joace cu machiajul, dar arata foarte bine chiar si atunci cand nu este machiata.

Frumusetea ei naturala combinata cu trupul ei fabulos si stilul vestimentar la moda, toate acestea fac din Mandy Moore una dintre cele mai tari vedete ale anului 2011.

Jennifer Aniston

Trupul minunat al lui Jennifer Aniston si frumusetea ei au ajutat-o sa apara pe copertele mai multor reviste de-a lungul timpului si la varsta de 42 de ani, arata mai bine ca niciodata. Stilul lui Jennifer a fost copiat de femeile din intreaga lume, prin urmare nu este de mirare ca actrita a ajuns si ea pe lista celor mai tari vedete ale anului 2011.

Mila Kunis

De cand au inceput zvonurile cum ca ar umbla cu colegul ei de platou, Justin Timberlake, cu joaca in filmul ”Friends with Benefits”, Mila Kunis a atras si mai mult atentia presei. Totusi, frumusetea si talentul ei au contribuit la succesul ei, prin urmare nu este de mirare ca este o adevarata sursa de inspiratie pentru femeile din intreaga lume.

1jennifer-lopez.jpg
2jennifer-hudson.jpg
3eva-longoria.jpg
4mandy-moore.jpg
5jennifer-aniston.jpg
6mila-kunis.jpg
 




Te-ar putea interesa:
  • Cele mai prost imbracate vedete in 2011

    Ok, am inteles, aceste vedete vor sa faca senzatie cu parul lor roz sau cu chilotii lor cu tinte. Insa ce ar fi daca, in locul lor, ar alege un look clasic, elegant sau si-ar lasa pur si simplu talentul sa vorbeasca de la sine? Nu-mi amintesc sa o fi vazut pe Marylin Monroe vreodata intr-o rochie de carne…

  • MTV Video Music Awards 2011 - Cele mai bine imbracate vedete

    A avut loc MTV Video Music Awards 2011 si iata care au fost cele mai bine imbracate vedete de la ceremonie. Vedetele au aratat grozat pe covorul alb in deschiderea ceremoniei, dar printre cele mai bune tinute se numara Beyonce, Katie Holmes si altele.

  • Britney si Paris, cele mai discutate vedete

    Sunt staruri si, deci, blitz-urile paparazzilor si raurile de cerneala scrise despre ele fac parte din cotidian. Din pacate insa, multe celebritati internationale ale filmului si scenei au avut parte de un 2007 in lumina reflectoarelor, insa datorita evenimentelor ce nu le onoreaza.

  • Stil de vedeta: Cele mai bine imbracate vedete

    Vezi care au fost cele mai bine imbracate vedete in ultima luna si la ce evenimente au impresionat prin tinutele lor. Printre acestea se numara si Selena Gomez, care, in pofida varstei fragede a dat dovata de stil si clasa pe covorul rosu. La fel si Lady Gaga, care de data aceasta a ales sa poarte o rochie eleganta, dar nu a renuntat la stilul ei mai excentric.

  • Gala Celebrity Awards a premiat cele mai in voga Vedete

    Gala Celebrity Awards a adunat nume grele pe scena  Aristrocat Events Hall iar 16 dintre cele mai in voga vedete din Romania au fost premiate cu trofeul din sticla oferit de revista Story.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii