Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Chanel: toamna-iarna 2011/2012

Miercuri, 05 Octombrie 2011
Chanel: toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Karl Lagerfeld
i-a insuflat ultimei sale colectii Chanel o realitate longeviva si atemporala.

Intr-un sezon in care designerii au incercat sa reinstaleze niste instante de moda veche ideii de eleganta si sic, pare destul de ironic faptul ca Chanel, intruchiparea pura a elegantei pentru foarte multe persoane, sa se indrepte intr-o alta directie, spre o zona mai intunecata pe care Lagerfeld ne-o propune prin noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Ironia face ca de data aceasta, se renunta la eleganta in favoarea sau in defavoarea unor tinute de strada. Nu avem de-a face cu treninguri sau cu tenisi, dar tinutele au fost accesorizate cu cizme de biker.

Texturile au avut un aspect usor neglijent, zdrentuite si dezordonate intr-o maniera artistica, iar decorul a sustinut aceeasi atmosfera, dar fiind faptul ca pe scena au fost asezati carbuni incinsi.

Pantalonii au avut o croiala masculina si au fost combinati cu jachete nonsalante din tweed si cu blazere atasate pe dedesubt. Se pare ca tinutele faceau referire la modul in care oamenii poarta Chanel in general, anume la faptul ca unii combina jachetele din tweed cu jeans si tenisi.

Acestea reprezinta modalitatile moderne de a purta Chanel , iar cei care combina astfel aceste piese vestimentare de lux nu sunt foarte preocupati de ideea de a avea o tinuta impecabila.

Oricum, in centrul colectiei s-a aflat aceeasi textura luxoasa din tweed (in pofida aparentelor neglijente), textura ce a fost folosita la confectionarea capelor, jachetelor, combinata uneori cu bluze cu volane in zona gatului.

Contrastul dintre stilul caracteristic Chanel si croielile tinutelor office, observate in pise precum costumele cu buzunarele aplicate, s-a aflat constant in centrul colectiei.

Pe parcursul colectiei, au mai putut fi observate rochii tricotate, lungi pana in pamant si rochii texturale. O alta turnura interesanta a reprezentat-o interesul fata de salopeta de seara precum si tinutele de cocktail cu un aspect mai casual. Prin aceasta colectie, Chanel a oferit o abordare mai accesibila si mai lejera a pieselor vestimentare de lux specifice brandului.

Karl Lagerfeld a prezentat ideea de sic parizian dintr-o perspectiva noua, dar reusita si care a avut succes.

colectie-chanel1.jpg
colectie-chanel2.jpg
colectie-chanel3.jpg
colectie-chanel4.jpg
colectie-chanel5.jpg
colectie-chanel6.jpg
colectie-chanel7.jpg
colectie-chanel8.jpg
colectie-chanel9.jpg
 



Te-ar putea interesa:
  • Chanel – colectia de genti Chanel pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012

    Chanel este un brand pe care il gasesti in garderoba oricarei iubitoare de moda, prin urmare arunca o privire peste colectia de genti Chanel din acest sezon si lasa-te impresionata.

  • Chanel – Haute Couture toamna/iarna 2011-2012

    Chanel a uimit Parisul cu prezentarea colectiei Haute Couture pe timp de noapte, sub cerul instelat parizian. Cu simtul dramatic caracteristic, designerul a transformat Grand Palais din Paris intr-o versiune de basm a pietei Vendome, o piata renumita pentru luxul parizian.

  • Colectia Chanel Toamna/Iarna 2012/2013

    Bucati uriase de cristal ieseau din podea si tot podiumul era presarat cu o pudra stralucitoare de parca o mina de pietre pretioase explodase sub Grand Palais. Un film cu Karl Lagerfeld in rolul unui Superman al modei ar fi o metafora potrivita, in timp ce Chanel ar fi, fara doar si poate, salvatoarea intregii industrii de fashion.

  • Gucci toamna-iarna 2011/2012

    Pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Gucci prezinta o femeie glamour, imbracata in stilul anilor`70, intr-o paleta de culori intense si indraznete.

  • Machiajul in toamna iarna 2011-2012

    Asa cum ne-am protejat tenul de caldura soarelui si am vrut sa fim in tendintele sezonului cald in materie de machiaj, cu siguranta ne dorim acelasi lucru si pentru toamna-iarna 2011-2012.

Mesaje (2) »
...
scris de Arwie, October 07, 2011

Haha, foarte misto, se vede ca e mana lui Lagerfeld.. interesant pt Chanel.. si chiar placut..acum avand in vedere ca Chanel are o anumita traditie se vor gasi voci care sa conteste directia asta.. then again, e interesant si original.. ca sa nu mai spun ca e foarte estetic

...
scris de areta, October 07, 2011

Imi place foarte mult!

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii