Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 07 Octombrie 2011
Fendi: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Silvia Venturini Fendi
a prezentat paltoane voluminoase A-line, gulere din blana si genti din piele lacuita in noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 inspirata din anii 1960.

Designerul si-a imaginat o femeie care este profesoara de arte plastice, potrivit declaratiilor designerului cu privire la colectia pe care a prezentat-o in colaborare cu Karl Lagerfeld.

Prezentarea de moda a debutat prin cateva tinute serioase care trimiteau cu gandul la tinutele in stilul anilor 1960, paltoane voluminoase A-line combinate cu pantofi cu toc gros, gulere din blana si sacose din piele lacuita.

Pe langa elementele care au demonstrat instinctul acut al lui Karl Lagerfeld si Fendi de a prezice trendurile, s-au remarcat combinatiile extraordinare de texturi, care au inclus mix-uri de organza delicata cu blana sau volane din bumbac combinate cu sifon si piele.

Potrivit declaratiilor designerului, Silvia Venturini si-a imaginat o femeie in acelasi timp austera si tacuta. O femeie care ar putea fi o profesoara de arte plastice, care poarta coliere mici si are urme de vopsea in par. O femeie educata, cu maniere, dar careia ii place uneori sa faca mici nebunii. In momentul acela, este prima careia ii place sa poarte o haina din blana si o pereche de pantofi cu toc gros.

Desi nu este de acord cu asocierile, designerul a recunoscut faptul ca ar putea exista o oarecare influenta a anilor 1960 in colectie si in modul in care show-ul a fost accesorizat. Oricum, punctul central, de interes a fost moda sobra si austera, care reflecta atat viziunea ei, cat si a lui Karl Lagerfeld asupra viitorului.

In materie de texturi, in colectia Fendi au fost folosite diverse tipuri de blana, printre care si blana de vulpe. Au mai fost combinatii de blana de vulpe argintie cu vulpe albastra, chinchilla sau blana de oaie.

fendi-colectie1.jpg
fendi-colectie2.jpg
fendi-colectie3.jpg
fendi-colectie4.jpg
fendi-colectie5.jpg
fendi-colectie6.jpg
fendi-colectie7.jpg
fendi-colectie8.jpg
fendi-colectie9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Rag & Bone: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Designerii David Neville si Marcus Wainwright au continuat cu aceleasi motive, stofa scotiana in carouri si kiltul, in noua colectie Rag & Bone pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar au completat tinutele din colectia pentru femei cu influente inspirate din triburile inuitilor, eschimosilor sau ale popoarelor indigene.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Blumarine: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Prezentarea de moda Blumarine pentru sezonul de toamna 2011 a fost deschisa de tinute alcatuite din geci sport si tricotaje aerodinamice, bluze cu gat, cu funda si fuste mini, rochii A-line si tunici purtate peste pantaloni evazati, in nuante de camel, negru si albastru navy.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii