Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Marc Jacobs nu pleaca de la Louis Vuitton

Vineri, 07 Octombrie 2011
Marc Jacobs nu pleaca de la Louis VuittonIn pofida zvonurilor potrivit carora Marc Jacobs s-ar indrepta catre Dior, designerul a afirmat ca este multumit de activitatea sa la Louis Vuitton, unde se simte foarte bine.

Potrivit declaratiilor sale, nici nu s-ar putea simti mai bine in alta parte, si asta nu doar din cauza faptului ca Louis Vuitton ii permite sa abordeze si un stil parizian. Marc Jacobs a declarat ca se simte foarte mandru si recunoscator sa faca parte dintr-o astfel de echipa, pentru care a muncit foarte mult si a trecut prin multe pentru a ajunge in prezent la momentul in care rezultatele si toate eforturile sa inceapa sa devina vizibile.

Sidney Toledano nu vrea sa ofere nici o informatie cu privire la cel care va fi noul director de creatie al casei Dior. Oricum pe lista designerilor vizati se afla si Alexander Wang.

Totusi, se zvoneste ca Marc Jacobs ar fi dorit, de fapt, acest post, dar ca LVMH ar fi dorit ca el sa ramana la Louis Vuitton.

Marc Jacobs
a declarat ca a fost foarte onorat de aceasta oferata de job, dar ca este foarte multumit de echipa cu care lucreaza, chiar entuziasmat si ca nu isi doreste sa intrerupa colaborarea cu Louis Vuitton.


Te-ar putea interesa:
  • Marc by Marc Jacobs prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    In colectia de toamna-iarna 2012/2013 Marc by Marc Jacobs, s-a putut constata un "abandon" al stilului, grunge, vintage si urban, in favoarea unei linii mai elegante, cu o nuanta usor "geeky" in stilul preppy.

  • Marc by Marc Jacobs prezinta colectia de primavara 2012

    Cu toate ca erau 100 de grade in primul rand la prezentarea Marc by Marc Jacobs, noua “protejata” a designerului, Elle Faninng, a rezistat eroic. Imbracata intr-o rochie tricou colorata, ea a fost cea mai cool prezenta din incapere, din toate punctele de vedere. Poate ca stia ca lucrurile aveau sa devina si mai “fierbinti”.

  • Louis Vuitton la Paris Fashion Week

    Duminica 2 martie, in ultima zi a Paris Fashion Week a venit randul si celebrei Case de moda Louis Vuitton sa-si prezinte colectia pentru toamna - iarna 2008. Designerul Marc Jacobs a demonstrat inca o data ca talentul si profesionalismul merg mana in mana cu imaginatia si creativitatea.

  • Colectia Little Marc Jacobs

    Prima saptamana a modei pentru copii, Global Kids Fashion Week, care a avut loc la Londra a cucerit mamicile care sunt preocupate si de stilul micutilor lor. Imbracate dupa ultimele tendinte ale modei si insotite de copii cu hainute adorabile, mamicile “au luat cu asalt” Freemason’s Hall din Covent Garden, platind chiar si 100 de lire pe bilet, pentru a sta in primul rand.

  • Deosebirile dintre un Louis Vuitton autentic si un fake

    Louis Vuitton e un brand pe care, mai nou, il intalnesti la tot pasul prin Bucuresti. Vorbim aici, bineinteles, despre fake-urile care sunt la indemana oricui si care reproduc sigla celebrei case de moda pe orice model de geanta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii