Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Roberto Cavalli: colectie toamna-iarna 2011/2012

Luni, 10 Octombrie 2011
Roberto Cavalli: colectie toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Un look dur, de razboinica a fost cel care ultima colectie Roberto Cavalli pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 l-a emanat prin piesele vestimentare prevazute cu pene sau confectionate din catifea sau piele cu diferite decoratiuni.

Potrivit declaratiilor designerului, hainele arata ca niste armuri, dar fetele arata ca niste pasari cu pene.

Prezentarea de moda a semanat cu o continuare a unei imagini dintr-un vis pe care Roberto Cavalli a explorat-o in colectia pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, dar asprimea paletei cromatice si nuantele inchise ale hainelor au indicat o directie complet diferita.

Jucandu-se cu silueta alcatuita din piese suprapuse pe care Roberto Cavalli a explorat-o in ultimul sezon, prezentarea de moda a adus cu sine noi texturi – in mare parte pene, catifea si piele cu ornamente.

Gecile structurate au fost purtate peste pantaloni croiti, iar rochiile maxi din sifon au fost combinate cu piese vestimentare din blana.
 
Machiajul si coafura au contribuit la conturarea look-ul dramatic al intregii colectii. Fustele pareau ca nu vor sa stea pe solduri intr-o maniera destul de nonsalanta, parul avea un aspect umed si neglijent.

Tinutele au fost accesorizate cu foarte putine bijuterii, dar s-au putut observa coliere sub forma de zgarda, la baza gatului, prevazute cu pene sau franjuri care semanau usor cu par uman.

roberto-cavalli1.jpg
roberto-cavalli2.jpg
roberto-cavalli3.jpg
roberto-cavalli4.jpg
roberto-cavalli5.jpg
roberto-cavalli6.jpg
roberto-cavalli7.jpg
roberto-cavalli8.jpg
roberto-cavalli9.jpg
 
\


Te-ar putea interesa:
  • Roberto Cavalli: colectia de genti toamna-iarna 2011/2012

    Da frau liber laturii tale de fashionista si modernizeaza-ti look-ul cu una dintre gentile din noua colectie propusa de Roberto Cavalli pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

  • Roberto Cavalli prezinta Colectia de Toamna-Iarna 2012/2013

    Pentru colectia de toamna-iarna 2012/2013, Roberto Cavalli si-a imaginat femeia invaluita in mister, cu un aer gothic si un suflet la fel de intunecat precum vesmintele.

  • Miu Miu: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Miuccia Prada ne ofera o intoarcere in anii `40, discreta, dar totodata puternica, prin colectia prezentata in cadrul Paris Fashion Week.

  • Givenchy: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Ultima colectie prezentata de catre Ricardo Tisci pentru Givenchy a fost dominata de pantere si orhidee. Colectia s-a centrat pe diverse motive realizate la cel mai inalt si interesant nivel, astfel incat pana si cea care nu este un fan propriu-zis al imprimeurilor cu animale a putut fi convinsa ca aceasta colectie merita tot interesul.

  • Hermes: colectie toamna-iarna 2011/2012

    Toata lumea s-a asteptat ca odata ce Christophe Lemaire a preluat jobul de director de creatie la Hermes, imaginea brandului sa se schimbe intr-un mod dramatic. Din fericire, acest lucru nu s-a intamplat.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii