Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Trend de toamna 2011: stilul minimalist

Luni, 17 Octombrie 2011
Trend de toamna 2011: stilul minimalist
Sursa foto: Hepta
Moda este fabuloasa, iar noile trenduri pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 sunt extraordinare.

Uita-te peste ceea ce se poarta si ce nu in acest sezon, astfel incat sa fii in centrul atentiei si sa atragi toate privirile la fiecare eveniment.

Noile trenduri s-au stabilit deja, prin urmare pentru a te asigura ca vei arata absolut incredibil in acest sezon, acorda atentie noutatilor din moda si reinventeaza-ti garderoba pentru a raspunde celor mai mari exigente. Noul sezon aduce cu sine o varietate de stiluri extraordinare, iar unul dintre ele care iese in evidenta este stilul simplu, minimalist.

Designerii au demonstrat ca nu trebuie sa te imbraci sofisticat pentru a arata extraordinar, prin urmare incearca o tinuta minimalista si experimenteaza impactul tinutelor simple, deoarece uneori mai putin inseamna mai mult.

Foto: Calvin Klein; Celine

calvin-klein1.jpg
calvin-klein2.jpg
celine-imagine.jpg
 


Liniile simple si combinatiile soft de culori ce trimit spre un stil casual, elegant sau sport ne reamintesc de faptul ca uneori, o tinuta simpla reprezinta o alegere mai fericita si eleganta. Este un stil care nu da gres, prin urmare daca nu esti adepta tinutelor foarte complicate, acest stil de moda reprezinta optiunea ideala care iti va pune in evidenta stilul extraordinar si in acelasi timp, te vei incadra si in tendintele acestui sezon.

Puloverele clasice, pantalonii drepti si sic, bluzele cu gat, jachetele simple lungi sau pana in talie, vestele din blana reprezinta doar cateva dintre must have-urile acestui sezon, prin urmare ai libertatea de a experimenta pentru a-ti crea o tinuta care sa atraga atentia prin linia impecabila.

Impecabil nu inseamna fara feminitate, iar noile modele propuse de catre designeri sunt foarte feminine, modele care contin si o nota de mister, si in acelasi timp, o alura clasica si eleganta.

Foto: Max Mara

max-mara1.jpg
max-mara2.jpg
max-mara3.jpg
 


Noile trenduri ale sezonului in materie de culori variaza si se pune mare accent pe nuante pamantii si pe culorile inchise, dar asta nu inseamna ca nu poti combina aceste nuante dominante cu nuante mai puternice.

O culoare contrastanta va face diferenta, mai ales ca stilul presupune sa adaugi accente indraznete tinutei complete.

Subliniaza-ti silueta prin accesorii simple si sic care iti vor conferi un look urban sic. Limiteaza-te in ceea ce priveste accesoriile, poti obtine un look impecabil adaugand doar cateva accesorii simple precum o curea draguta la jacheta in cazul in care vrei sa iti definesti talia si o geanta simpla si sic. Fara indoiala, daca alegi stilul sic vei face alegerea potrivita si impresionanta. 

Foto: Marios Scwab; Max Mara; Ralph Lauren

marios-schwab.jpg
max-mara.jpg
ralph-lauren.jpg
 


Te-ar putea interesa:
  • Trend vara 2011 – Stilul balerina

    In aceasta vara, urmeaza exemplul lui Natalie Portman si metamorfozeaza-te intr-o delicata lebada dintr-un spectacol de balet. Stilul balerina include si coafura si machiajul, parul prins intr-un coc la spate si un look minimalist.

  • Stilul militar - trenduri toamna - iarna 2010 - 2011

    Stilul militar prezentat pe catwalk si ulterior adaptat vestimentatiei de strada nu reprezinta o noutate. Prima etalare a acestuia pe podium poate fi raportata la anii `70, atunci cand Yves Saint Laurent a adus in atentia iubitorilor de moda trench-ul specific ofiterilor. De atunci, stilul militar, desi ar putea parea destinat strict unei sfere profesionale bine delimitate, devine din ce in ce mai popular, atat timp cat se pastreaza doar anumite elemente desprinse din modelele uniformelor originale.

  • Trend toamna-iarna 2011/2012: pielea

    Pielea, la fel ca si blana, reprezinta textura folosita la confectionarea hainelor, incaltamintei si accesoriilor, ideala de purtat in sezonul rece. In sezonul toamna-iarna 2011/2012, se pot observa atat pielea cat si blana care fac parte automat din tendintele acestui sezon.

  • Trend toamna-iarna 2011: camasa cu guler lavaliera

    Camasa cu gulerul lavaliera presupune un guler sub forma de esarfa infasurat in jurul gatului. O regasim in colectiile prezentate de catre Hermes sau Chloe. Este vorba de o camasa decoltata, prevazuta cu un guler lavaliera.

  • Trend toamna-iarna 2011/2012: reinventarea crosetajului

    Piesele vestimentare crosetate vor fi in mare voga in sezonul care urmeaza. In cazul in care esti o mare amatoare de moda si iti place sa fii la curent cu ultimele tendinte si sa le urmezi, scotoceste prin dulapul bunicii si scoate la lumina articolele vestimentare crosetate pe care le gasesti.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii