Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda

Marti, 18 Octombrie 2011
Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda
Sursa foto: Hepta
Victoria’s Secret a lansat primele cateva schite ale viitoarei prezentari de moda a sezonului toamna-iarna 2011, ce va avea loc in luna noimebrie.

Faptul ca Miranda Kerr va prezenta pentru celebrul brand de lenjerie intima este deja o certitudine. Supermodelul isi va face debutul intr-o prezentare Victoria’s Secret dupa nasterea baietelului ei Flynn.

Miranda Kerr va prezenta piesele colectiei alaturi de alti ingeri indragiti Victoria’s Secret, printre care Alessandra Ambrosio, Adriana Lima, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Erin Heatherton, Lily Aldridge si Lindsay Ellingson.
 
Kanye West si Maroon 5 vor fi invitatii la prezentarea de moda care vor intretine atmosfera printr-un show muzical. Si nici nu avea cum sa fie altfel, avand in vedere faptul ca prietena solistului trupei Maroon 5, Anne Vyalitsyna si prietena lui Kanye West, cel putin potrivit zvonurile, modelul Chanel Iman, vor fi printre modelele care vor defila pe podium in cadrul prezentarii Victoria’s Secret .

Primele schite care prezinta trei dintre tinutele ce vor face parte din colectie sunt impresionante. Prima tinuta este alcatuita dintr-un compleu violet, combinat cu ciorapi lungi cu jartiere si accesorizat cu aripi impresionante. Cel de-al doilea costum propus are un imprimeu floral bogat, in nuante de roz si galben, prevazut cu fundite dragute pe maneci. Iar cea de-a treia tinuta este alcatuita dintr-un top albastru, cu inscriptia Love Pink pe piept si este prevazut cu o trena imensa si pufoasa.

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda

Victoria’s Secret Fashion Show 2011 – noutati si primele crochiuri de moda


Te-ar putea interesa:
  • Victoria's Secret Fashion Show 2011

    In fiecare an, astept cu nerabdare o anumita zi din noiembrie. Nu este ziua mea de nastere, nu este nici luna cadourilor… Insa in noiembrie are loc, in fiecare an, show -ul de moda Victoria’s Secret!

  • Victoria's Secret Fashion Show 2010/2011

    Prezentarea anuala Victoria's Secret a avut loc ieri seara la New York, incitandu-si spectatorii cu o noua serie de desuuri sexy, minuscule si de top. Prezentarea a fost incheiata apoteotic printr-un concert al cantaretei Katy Perry.

  • Ingerii si emotiile lor la Victoria's Secret Fashion Show 2011

    In spatele fiecarui show Victoria’s Secret se afla multe emotii si multe declaratii. Si de aceasta data, top modelele au fost foarte vorbarete si foarte emotionate in acelasi timp.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2009 - cel mai spectaculos show de lenjerie intima

    Show-urile de moda Victoria's Secret sunt unele dintre cele mai asteptate spectacole din aceasta minunata industrie. In ciuda absentei unora dintre ingerii cu traditie de la Victoria's Secret precum Giselle Bundche, insarcinata pentru prima oara, Karolina Kurkova si Adriana Lima, ambele manechine devenite proaspete mamici, show-ul Victoria's Secret 2010 a fost un real succes.

  • Victoria's Secret Fashion Show 2008

    Este cu adevarat dificil sa faci o recenzie pentru cea mai recenta colectia Victoria's Secret, prestigiosul brand de lenjerie intima.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii