Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Dieta – de ce nu e bine sa incepi o dieta martea

Marti, 18 Octombrie 2011
Dieta – de ce nu e bine sa incepi o dieta martea
Sursa foto: Hepta
Se pare ca nu este usor sa tii o dieta si aparenta, ziua in care incepi sa tii dieta poate influenta rezultatul obtinut. Potrivit unui studiu, martea este ziua in care nu este recomandat sa incepi o cura de slabire. Afla in continuare de ce!

Daca ai impresia ca stii totul despre diete, mai gandeste-te o data deoarece se pare ca dieta este destinata esecului in cazul in care o incepi intr-o zi nepotrivita. Luarea in greutate iti afecteaza viata pana la un anumit punct, dat fiind faptul ca de-a lungul timpului, au fost inventate diverese metode de abordare a pierderii in greutate pentru a veni in intampinarea cerintelor tuturor oamenilor.

Aparent, se pare ca nu este o idee buna sa incepi o cura de slabirea martea, deoarece, potrivit unui studiu, se pare ca o dieta care incepe martea are mai multe sanse sa esueze decat una care incepe duminica sau lunea.

Poate suna ciudat, dar potrivit rezultatelor, cei care incep o cura de slabire martea au cele mai mari sanse sa renunte pe parcurs, in mai putin de o saptamana si in final se aleg cu o dieta yo-yo, in urma careia iau in greutate mai multe kilograme decat au avut inainte de a tine dieta.

Studiul si rezultatele au fost stabilite potrivit declaratiilor mai multor femei care au inceput sa tina o dieta de martea.

Se pare ca din punct de vedere psihologic, cei care urmeaza o dieta sunt mai motivati sa o duca pana la capat daca o incep cand sunt mai in forma, si anume la inceputul saptamanii.

Se pere ca cei care incep dieta duminica reusesc sa slabeasca 3 kilograme dupa o perioada de trei saptamani si peste 80 % reusesc sa isi mentina silueta.

Oricum, o cura de slabire este si asa destul de dificila, indiferent in ce zi a saptamanii o incepi. Schimbarea obiceiurilor de alimentatie poate fi o provocare foarte grea. Pe langa faptul ca o femeie trebuie sa se lupte sa isi mentina echilibrul intre viata personala si cea profesionala, pregatirea mentala si psihica inainte de a urma o dieta este extrem de importanta.

Este nevoie de timp pentru a concepe liste cu alimente si liste de cumparaturi si pentru a examina cu grija rafturile supermarketurilor pentru a face cele mai bune alegeri in ceea ce priveste alimentatia.

Potrivit acestui studiu, cei care se hotarasc sa inceapa dieta duminica sunt foarte concentrati si stiu exact ceea ce vor sa obtina prin dieta pe care o urmeaza si au cele mai multe sanse de a reusi prin perseverenta.

Acelasi studiu a dezvaluit faptul ca aproape o treime dintre femeile care au inceput o dieta in ultimul an au luat in greutate mai multe kilograme, prin urmare nu este foarte usor sa slabesti.

Un stil de viata activ include o dieta si exercitii fizice regulate care te pot ajuta sa iti mentii greutatea si tonifierea muschilor, prin urmare, pentru a evita problemele cauzate de luarea in greutate si pentru a evita stresul, testeaza-ti ambitia.

Poti incerca sa adopti un stil de viata sanatos, care va face diferenta.


Te-ar putea interesa:
  • Ce dieta functioneaza cel mai bine?

    Chiar daca vara ni se pare undeva departe (afara inca este ger si innorat), totusi gandul ne mai zboara uneori la faptul ca trebuie sa slabim din timp daca vrem sa avem un corp frumos pe care sa il etalam la plaja. Asa ca incepi sa cauti in disperare tot felul de diete, te pierzi in ele si nu iti poti da seama niciodata care este cea mai buna. Si te intrebi: care este totusi cea mai buna dieta? Afli in continuare.

  • Dieta personalizata - o dieta raportata la specificul organismului tau

    Ai incercat toate dietele posibile si nu au dat rezultate decat cel mult pe termen scurt. Te simti descurajata si crezi ca nu vei reusi niciodata sa slabesti. Afla insa ca solutia consta intr-o dieta personalizata.

  • Dieta - dieta mediteraneeana si avantajele ei

    Fiindca ne este cumplit de dor de mare, de soare, de vacanta si de temperaturile de vara va propunem o dieta care sa va aminteasca constant de vacanta, mai ales daca ati petrecut-o undeva in apropierea Marii Mediterane.

  • Dieta – cum sa slabesti fara dieta

    Nu trebuie sa te infometezi pentru a scapa de kilogramele in plus care te fac sa te simti inconfortabil. Urmand ponturile potrivite, vei avea posibilitatea sa scapi de kilograme fara sa urmezi o dieta stricta.

  • Dieta day light - o dieta facila

    Dieta day light poate fi adoptata fara probleme de orice persoana. Marele ei avantaj consta in faptul ca nu trebuie sa renunti total la obiceiurile tale alimentare si la micile pofte, cu exceptia unei singure zile: ziua light. Practic, acest tip de dieta mizeaza pe o singura zi de regim, care te va ajuta sa slabesti fara sa iti fie afectat stilul de viata sau sanatatea.

Mesaje (1) »
...
scris de Replica Rolex Watches for sale, November 10, 2013

<a rel="nofollow" href=http://www.marioslakegeorge.com/watches-sale.html>Replica Watches for Sale</a> The trouble with counterfeiters is that they usually play to people's expectations <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href="http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm">Fake Tag Heuer Watches</a>. <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://www.mnchorale.org/pro-bridges-heuer.htm>Fake Tag Heuer Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> <a rel="nofollow" href=http://lanasjewelry.com/cli/index.html>Replica Rolex Watches</a> So, whilst Rolex watches are one of several most frequently copied watches in the world - you will discover extra counterfeits created every single yr than you'll find the actual thing - they're by no means the sole counterfeit watches to be hawked on street corners and in spam emails.

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii