Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Miranda Kerr si secretul frumusetii ei

Miercuri, 19 Octombrie 2011
Miranda Kerr si secretul frumusetii ei
Sursa foto: Hepta
Miranda Kerr
datoreaza frumusetea ei impecabila uleiului de nuca de cocos. Nu trece nici o zi fara ca supermodelul sa foloseasca uleiul de nuca de cocos.

Miranda Kerr a declarat ca ia patru linguri de ulei de nuca de cocos in fiecare zi, fie cu salate, fie cu ceai verde sau adaugandu-le in salatele pe care le prepara.

Extras din miezul natural al nucilor de cocos, poate fi consumat pe post de bautura, folosit la gatitul diverselor retete sau aplicat direct pe piele sau par pe post de hidratant.

Uleiul de nuca de cocos si derivatele sale contin emolienti naturali fantastici si proprietati hidratante. Acestea ajuta pielea sa mentina apa si combinate cu un produs de ingrijire si curatare, contribuie la catifelarea pielii si curata porii congestionati si emulsioneaza machiajul.

Totusi, nu este indicat sa consumi ulei de nuca de cocos in cantitati foarte mari, deoarece contine foarte multe grasimi saturate si calorii. Nuca de cocos este compusa in proportie de 50 % din acid gras, numit acid lauric, care, daca este consumat in exces, sporeste riscul aparitiei unor boli cardiace.


Te-ar putea interesa:
  • Secretul frumusetii

    Cineva ma intreba vreodata "Cum pot sa fiu frumoasa?". Aceeasi problema o avem probabil noi toate, reprezentantele sexului frumos, care, in incercarea de a ne imbunatati imaginea, reusim, numai noi stim cum, sa ne golim portofelele in saloanele de cosmetica si coafura, in magazinele de produse cosmetice sau in cele de haine.

  • Tinuta zilei, Miranda Kerr

    Tinuta zilei de astazi ne este oferita de frumoasa Miranda Kerr, Ingerul Victoria's Secret care a facut ravagii pe podium la doar cateva luni dupa sarcina.

  • Profil de manechin, Miranda Kerr

    Miranda Kerr a devenit primul model australian care a semnat un contract cu Victoria's Secret.De asemenea, a fost si imaginea Maybelline si Arden B si a defilat pentru designeri de mare renume ca Phillip Lim, Betsey Johnson si multi altii.

  • Tinuta Zilei, cu Miranda Kerr

    Miranda Kerr este cea care ne readuce tinuta zilei de astazi intr-o maniera chic, sofisticata si extrem de stylish.

  • Stil de vedeta, Miranda Kerr II

    Miranda Kerr este o prezenta constanta in topurile "Best dressed" realizate de revistele de specialitate, iar acest lucru nu face decat sa ne faca sa vrem mai mult din stilul de vedeta al modelului.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii