Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectii inedite de sezon toamna-iarna 2011/2012: Emanuel Ungaro, Emilio Pucci si Cacharel

Joi, 20 Octombrie 2011
Colectii inedite de sezon toamna-iarna 2011/2012: Emanuel Ungaro, Emilio Pucci si Cacharel
Sursa foto: Hepta
O tema aviara a fost cea care a caracterizat colectia Emanuel Ungaro pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012. Colectia glamour a fost alcatuita din tinute cu pene, tinute prevazute cu paiete sau gheare sclipitoare.

O abundenta de forme feminine si texturi au putut fi vazute in colectia Ungaro, combinate cu blanuri, pene si rochii din satin sau catifea. Tema aviara a fost cea mai evidenta influenta in colectie, reprezentata printr-o piesa translucida prevazuta cu pene pe umeri si la guler, care trimiteau cu gandul la imaginea glamour a unei lebede din filmul Black Swan.

Paltoanele oversized de culoare roz pal sau turcoaz au fost combinate cu fuste creion dramatice, in timp ce corseturile sculptate din satin au fost confectionate din plasa transparenta, neagra si decorate cu paiete sub forma de gheare.

Modelele au avut parul prins la spate, in coada, intr-o maniera eleganta, iar imprimeurile grafice, invaluite de vartejuri de fumuri, in nuante de violet si roz, au fost combinate cu fuste cu croiala A-line.

emanuel-ungaro1.jpg
emanuel-ungaro2.jpg
emanuel-ungaro3.jpg
emanuel-ungaro4.jpg
emanuel-ungaro5.jpg
emanuel-ungaro6.jpg
emanuel-ungaro7.jpg
emanuel-ungaro8.jpg
emanuel-ungaro9.jpg
 


Colectii inedite de sezon toamna-iarna 2011/2012: Emanuel Ungaro, Emilio Pucci si Cacharel
Sursa foto: Hepta
Pentru Emilio Pucci, Peter Dundas a prezentat o colectie inspirata din muntii Tirol si Versailles, alcatuita din rochii scurte cu gulere inalte si decoltate la spate.
 
Colectia Pucci pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a continuat atmosfera senzuala a colectiei precedente, aceasta colectie fiind alcatuita dintr-o multime de texturi precum blana sau broderiile, toate facand trimitere spre ultima slabiciune a designerului, si anume Versailles.

Inspirandu-se din muntii Tirol, croielile emblematice Pucci au fost transpuse in imprimeuri grafice, de culoare verde sau neagra si in broderii. Colectia a prezentat rochii cu o lungine pana peste genunchi si gulere inalte, dar foarte decoltate la spate.

Principalele surse de inspiratie ale colectiei au fost variate: Fratii Grimm, Austria, muntii Tirol. Broderiile si imprimeurile au fost inspirate dintr-o carte despre restaurarea palatului Versailles. Culoarea verde a venit din interesul designerului pentru munti. Peter Dundas a declarat ca este obsedat, in general, de culoare, iar folosirea unei game variate de culori in colectiile sale este ceva absolut natural pentru el.

emilio-pucci1.jpg
emilio-pucci2.jpg
emilio-pucci3.jpg
emilio-pucci4.jpg
emilio-pucci5.jpg
emilio-pucci6.jpg
emilio-pucci7.jpg
emilio-pucci8.jpg
emilio-pucci9.jpg
 


Colectii inedite de sezon toamna-iarna 2011/2012: Emanuel Ungaro, Emilio Pucci si Cacharel
Sursa foto: Hepta
Colectia lui Cedric Charlier pentru Cacharel prezentata pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 a fost foarte delicata, dar in acelasi timp puternica. Cheia succesului pe care designerul l-a atins prin ultima sa colectie prezentata pentru Cacharel este sa nu privesti inapoi, spre arhivele Cacharel .

Colectia acestui sezon, care a prezentat o abundenta de imprimeuri florale, a infatisat o munca manuala, delicata si minutioasa, impresionanta si alterata de multe ori pentru a forma grafisme colorate in unele locuri si in altele nu, cu scopul de a crea un efect de degrade.

Imprimeul floral si-a facut aparitia la inceputul colectiei si a inflorit pe parcurs. In centrul colectiei, au fost prezentate nuante pale si pastelate de alb, nude si gri redate prin forme minimale, curate, prin metoda suprapunerii.

Trecerea fina a servit doar pentru a face imprimeurile sa iasa si mai tare in evidenta. Caracterul modern al colectiei a fost sustinut de rochiile din materiale vaporoase, jachetele combinate cu pantaloni si fuste asortate, pantaloni largi si tricotaje.

Cendric Charlier a afirmat ca si-a dorit sa atinga putin intimitatea femeii prin aceasta colectie. Culorile lenjeriei au contrastat cu croielile riguroase. Imprimeurile florale au fost prezentate dintr-o perspectiva suprarealista, dar mai moderna si fresh. Cuvantul-cheie care poate descrie cel mai bine aceasta colectie este nonsalanta.

colectie-cacharel1.jpg
colectie-cacharel2.jpg
colectie-cacharel3.jpg
colectie-cacharel4.jpg
colectie-cacharel5.jpg
colectie-cacharel6.jpg
colectie-cacharel7.jpg
colectie-cacharel8.jpg
colectie-cacharel9.jpg
 





Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii