Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Donna Karan: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012

Vineri, 21 Octombrie 2011
Donna Karan: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012
Sursa foto: Hepta
Donna Karan si-a intitulat noua colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012, Pearls of Wisdom (Perle de intelepciune) si implicit, fiecare tinuta a fost accesorizata cu un colier din perle.

Tinutele au fost accesorizate cu manusi lungi, pana la cot, prevazute cu mansete din blana sau cu genti plic feminine. In ceea ce priveste hainele, cu exceptia a doua perechi de pantaloni largi, cu talie inalta, colectia a fost alcatuita din rochii, costume formate din sacou si fusta si paltoane, pe langa bluzele delicate  cu gulere drapate sau volanase, sub forma de esarfe, care, in cazul unor tinute veneau infasurate si in jurul capului.

Rochiile de seara vaporoase, care alcatuite din diverse si delicate jocuri de drapaje, in nuante glaciale au aratat extraordinar. Donna Karan a afirmat ca si-a dorit sa creeze o colectie pentru o femeie moderna, eleganta si sofisticata.

Colectia este foarte glamour si luxoasa, alcatuita din accesorii si detalii pretioase, precum genti din piele de crocodil sau texturi impodobite cu paiete, bijuterii sau perle. In ceea ce priveste rochiile si fustele, au fost folosite texturi precum jerse sau materiale stretch sau materiale delicate, similare lanei sau plusului, in cazul paltoanelor.

Rochiile au fost confectionate din sifon matasos, matase, tul brodat, satin sau vascoza.

donna-karan1.jpg
donna-karan10.jpg
donna-karan11.jpg
donna-karan12.jpg
donna-karan2.jpg
donna-karan3.jpg
donna-karan4.jpg
donna-karan5.jpg
donna-karan6.jpg
donna-karan7.jpg
donna-karan8.jpg
donna-karan9.jpg
 

 
Donna Karan: colectii de sezon toamna-iarna 2011/2012Centrat pe combinatii de culori precum rosu, bej si negru sau albastru, brandul DKNY a prezentat modele de cape, pantaloni largi si diverse modele de jachete prin noua colectie DKNY pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Colectia pentru tineret a imperiului Donna Karan, prezentata sub semnatura brandului DKNY, a prezentat un look puternic si coerent pentru toamna anului 2011. Prezentarea de moda a fost deschisa de tinute alcatuite din cape si paltoane.

Donna Karan
a stabilit tonul pentru aceasta noua colectie prin combinatii elegante de bej si negru, inainte de a trece la rosu, principala culoare a colectiei. Combinate uneori cu portocaliu, nuantele de rosu au fost redate prin dungi.

Nuantele de bej au trimis spre o atmosfera safari, iar pantalonii largi au amintit de stilul anilor 70. Spre final, Donna Karan a adaugat o nuanta de maro camel tinutelor colectiei, prin cardiganele tricotate oversized.

dk-ny1.jpg
dk-ny2.jpg
dk-ny3.jpg
dk-ny4.jpg
dk-ny5.jpg
dk-ny6.jpg
dk-ny7.jpg
dk-ny8.jpg
dk-ny9.jpg
 




Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii