Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Sunetul intalneste viziunea pe podium

Luni, 24 Octombrie 2011
Sunetul intalneste viziunea pe podiumIn aceasta toamna prezentarile s-au desfasurat pe ritmuri tari si voci feminine puternice. Iar aceste sunete compacte au ajutat modelele sa defileze ferm pe podiumuri.


Mai jos puteti urmari cateva dintre cele mai reusite fuziuni de sunete si viziuni ale prezentarilor de la Paris pentru toamna/iarna 2011. Alegerea noastra Miu Miu si vocea lui Kate Bush.


BALENCIAGA
Tiergarten, Rufus Wainwright



CELINE
Pinnacles, Four Tet



CHRISTIAN DIOR
Paganini rocks, Robortom feat Au Revoir Simone



BALMAIN
Third Uncle, Brian Eno



VALENTINO
The Rendez vous Birth, Alexandre Desplat



MIU MIU
The Infant Kiss, Kate Bush




Autor: Noemi Szoke
Te-ar putea interesa:
  • Sunetul intalneste viziunea pe podiumurile de toamna, New York

    Muzica de pe podiumurile de toamna de la New York a fost foarte diversificata. Diane von Furstenburg a folosit noua melodia a celor de la Cut Copy, iar manechinele colectiei Rodarte s-au leganat pe sunetele lui Led Zeppelin. Alegerea a fost dificila dar combinatia noastra favorita este prezentarea Alexander Wang pe melodiile celor de la Prodigy.

  • Sunetul intalneste viziunea pe podiumurile din Londra si Milano

    In aceasta toamna prezentarile s-au desfasurat pe ritmuri tari si voci feminine puternice. Iar aceste sunete compacte au ajutat modelele sa defileze ferm pe podiumuri. Mai jos puteti urmari cateva dintre cele mai reusite fuziuni de sunete si viziuni ale prezentarilor de la Londra si Milano pentru toamna/iarna 2011. Adele a fost redifuzata constant, se pare ca designerii sunt la fel de incatati de muzica buna ca si noi.

  • Look de podium pe covorul rosu

    Toata lumea apreciaza un imprimeu reusit, iar in ultima perioada moda se reduce la imprimeul grafic nautic a lui Peter Pilotto din colectia sa de primavara. Sa urmarim cateva vedete care si-au insusit un look de podium pe covorul rosu.

  • Coafuri – tendinte de pe podium toamna 2011

    Parul scurt este foarte sexy, are un are fresh si tineresc. Vezi care sunt cele mai tari stiluri de par scurt inspirate direct de pe podium si pregateste-te sa creezi un impact prin aceste look-uri stilate.

  • Irina Columbeanu, prima aparitie pe podium

    In cea de-a treia zi a Bucharest Fashion Week, pe podiumul de prezentare si-a facut aparitia mezina familiei Columbeanu - Irina Columbeanu. La numai zece luni, micuta a prezentat mai multe tinute pentru bebelusi, in cadrul Baby Fashion Day, eveniment destinat in exclusivitate copiilor.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii