Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Luni, 24 Octombrie 2011
Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011Colectiile de toamna ale acestui an au cuprins piese extraordinare, incepand de la cele extrem de impodobite pana la cele utilitare si cool, insa cel mai mult a impresionat aparitia noii generatii de designeri vizionari, atat in Europa cat si America.

Aceste talente au puncte de vedere puternice in ceea ce priveste moda si se straduiesc foarte mult sa le exprime. Desi sunt o generatie relativ tanara, acesti designeri ne arata ca sunt interesati sa se adreseze unui public mult mai larg. Bineinteles ca au existat colectii grozave si din partea numelor consacrate ale modei precum Marc Jacobs, Miuccia Prada, Balenciega si Bottega Veneta, dar exista un sentiment atat linistitor cat si captivant in observarea aparitiei acestui grup nou pe rafturi.  

A venit vremea sa stralucesti in tendintele de toamna/iarna 2011!

Colectiile de toamna ne ofera numeroase noi modalitati de a fi chic, incepand cu modelul suprem de femeie urbana prezentat de Celine, pana la viziunea casual si plina de culoare a colectiei Proeza Schouler. Look-ul este finisat si compus cu atentie – in ciuda faptului ca parul este ciufulit – si acesti designeri ne incurajeaza sa re-evaluam modul in care privim tinutele de zi si de seara. Imaginea proaspata de toamna si nuantele pale de iarna care capteaza lumina, sunt incantatoare.  

Proenza Schouler, New York

Jack McCollough si Lazaro Hernandez si-au prezentat cea mai buna colectie de pana acum: o oda extraordinara adusa Americii de Sud-Vest care a demonstrat o maiestrie incredibila prin pantalonii stralucitori de catifea si paltoanele cu blana de oaie colorate fabulos.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Rodarte, New York

Surorile Mulleavy au oferit un spectacol poetic prin paltoanele lungi si stratificarea texturala, demonstrand astfel ca au devenit mai confortabile in comunicarea mesajului lor unic, creand piese ce pot fi purtate fara efort.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Marc Jacobs, New York

Aceasta este colectia in jurul careia se invart restul prezentarilor din New York. Marc Jacobs a creat o silueta stricta si disciplinata dar i-a oferit putina culoare prin dantela bogata, jachetele diminuate si bulinele incantatoare. 

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Prada, Milan

Una dintre abilitatile forte ale Miucci-ei Prada este inventivitatea in jusxtapunerea materialelor. Pentru sezonul de toamna acestea au cuprins de la paiete pana la piele de piton. Designer-ul a stabilit si forma posetei din acest sezon – si anume de mana – si a reabilitat imaginea fustelor mai scurte.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Bottega Veneta, Milan

Tomas Maier s-a jucat cu o idee rafinata a anilor ’60, un look feminin prezentat intr-o maniera artizanala extrem de fina, in plus bijuteriile au fost foarte frumoase.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Jil Sander, Milan

Raf Simons a demonstrat prin aceasta colectie ca poate sa creeze orice, incepand cu look-ul finisat al anilor ’60 pana la imprimeurile florale exagerate ale anilor ’50, dar intotdeauna cu un iz caracteristic vigorii Jil Sander.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Balenciega, Paris

Multi designeri au interpretat silueta creata de Cristobal Balenciega pentru sezonul de toamna , dar versiunea lui Nicolas Ghesquiere a fost atat unica cat si modernizata, datorita fustelor ornate, cu volume inventive si a unei idei noi pentru seara, si anume rochii grafice peste pantaloni mulati.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Nina Ricci, Paris

Peter  Copping a infuzat confortul, sportul si usurinta in piesele sale cele mai feminine si a resusit sa creeze un look dulce dar fara sa fie zaharisit. In plus a sustinut puternic cauza rochilor lungi de seara, aparitii extrem de rare pe podiumurile acestui sezon.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Rochas, Paris

Marco Zanini a renuntat la preocuparile tematice ale trecutului si a ales paltoane elegante de casmir cu 2 fete, pulovere bogate de jacquard si rochii de seara grandioase dar usoare de purtat.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Louis Vuitton, Paris

Exista doar cativa designeri, in afara de Marc Jacobs, care reusesc sa faca o rochie cu guler alb presat provocatoare. El intelege faptul ca moda este un fetis si ca femeia Vuitton va deveni obsedata de purtarea acelor costume inguste si a miriadei de posete inscriptionate cu monograma LV.  

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Celine, Paris

Phoebe Philo a delimitat o garderoba urbana fabuloasa, paltoane fie drepte, fie voluminoase, pantaloni skinny si o asortare judicioasa a accesoriilor, precum stiletto-ul ascutit.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Yves Saint Laurent, Paris

Paltoanele rotunjite si voluminoase ale lui Stefano Pilati, precum si materialele de satin alb/negru au facut referinta la trecut. Insa folosirea neconventionala a tweed-ului si a proportiilor a propulsat-o pe femeia YSL in fata tuturor. 

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Miu Miu, Paris

Exista un aer vintage al anilor ’40 in colectia Miucci-ei Prada, in special in rochiile creponate decorate cu margele florale. Iar ochelarii de soare statement si pantofii stralucitori pe care femeile Miu Miu le adora au adaugat un farmec modern pieselor.

Cele mai bune colectii de toamna/iarna 2011

Autor: Noemi Szoke
Te-ar putea interesa:
Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii