Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Agonie si extaz, tocurile inalte sunt ca un orgasm

Marti, 25 Octombrie 2011
Agonie si extaz, tocurile inalte sunt ca un orgasmTocurile inalte lungesc piciorul, flateaza si adauga eleganta, nu este de mirare ca femeile adora sa le poarte. Designer-ul Christian Louboutin insa, este de parere ca pantofii cu toc inalt au un un efect mult mai puternic asupra femeilor si a libidoului acestora.

El considera ca elementul sexual al tocului inalt consta in arcuirea piciorului. Aceasta fiind pozitia exacta a piciorului unei femei cand are orgasm. Astfel, atunci cand iti pui piciorul intr-un pantof cu toc inalt, te pui in posibilitatea unei situatii orgasmice.

In ciuda faptului ca Louboutin creeaza pantofi cu tocuri dureros de inalte, care costa sute de lire – cel mai popular model fiind cel de 15 cm – pantofarul francez este de parere ca femeile sunt dispuse sa indure suferinta. “Exista un element de seducere in pantofii care nu sunt disponibili pentru barbati”, spune designer-ul, “o femeie poate fi sexy, incantatoare, spirituala sau timida in perechea ei de pantofi ”.

Pantofii barbatesti exprima fie eleganta, fie avutie, nu se joaca cu caracterul intern. Probabil din acest motiv femeile sunt fericite sa poarte pantofi durerosi.

Oricare ar fi cauza, Louboutin, creeaza pantofi de 30 de ani si a vandut peste 600,000 de perechi, asa ca putem fi sigure ca isi cunoaste bine piata.

Se spune ca autoarea Danielle Steele ar avea 6,000 de perechi de pantofi Loubutin, iar actrita Blake Lively ar fi cumparat 40 de perechi de pantofi odata, iar Victoria Beckham a purtat pantofi Louboutin, facuti la comanda, pe durata intregii sarcini cu bebelusa Harper.

Agonie si extaz, tocurile inalte sunt ca un orgasm

Louboutin, care a scris o carte devotata creatiilor sale, a declarat: “Victoria are o atitudine de genul: Iata-ma! Ea nu arata ca si un soricel gata sa se ascunda. Atitudinea sa este activa si simtul de stil este puternic. Ea se expune. Ea este o actrita in propria viata si din acest motiv foarte multe persoane o iubesc si o respecta”.
Te-ar putea interesa:
  • Tocurile: chin sau placere

    Intrebarea de astazi este una la care, probabil, multa lumea vrea sa-i afle raspunsul si anume daca tocurile sunt un chin sau o placere pentru femei.

  • Modelele spun nu tocurilor inalte

    Faptul ca modellingul poate fi, pe alocuri, si un sport extrem este o realitate care prinde un contur din ce in ce mai clar. Cele mai extravagante creatii isi gasesc locul pe podiumurile mondiale, iar acest fapt se aplica si in cazul pantofilor. Modelele sunt, de cele mai multe ori, fortate sa se adapteze si sa se supuna cerintelor designerilor.

  • Asorteaza-ti Tocurile neon cu o Rochie alba in Stilul lui Jessica Biel

    Cu toate ca premiile ESPY sunt pentru sport, rochia alba cu fusta cu volum Christian Dior si sandalele neon cu toc Nicholas Kirkwood purtate de Jessica Biel au injectat o doza sanatoasa de feminitate in covorul rosu extrem de masculin al evenimentului.

  • Victoria Beckham - in pragul spitalului din cauza tocurilor inalte

    Victoria Beckham si-a format de-a lungul timpului o imagine extrem de solida ca una dintre cele mai stylish vedete din lume. Unul dintre pilonii de rezistenta ai acestei imagini sunt tocurile stiletto.

  • Zeii Sportului sunt la Londra, Zeitele FASHION sunt in Baneasa Shopping City

    Reducerile continua! Pasionatii de moda sunt cei mai rasfatati in aceasta perioada! Magazinele din Baneasa Shopping City ii asteapta cu reduceri substantiale la colectiile de vara, fie ca vorbim despre haine, accesorii sau pantofi. Totul pentru o garderoba ultra-glam!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii