Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Miercuri, 26 Octombrie 2011
10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmarestiYves Saint Laurent a spus odata “moda dispare, dar stilul este etern”. Acest citat m-a fascinat dintotdeauna pentru ca imi aduce aminte da faptul ca nu este vorba numai de haine ci si despre modul in care le porti.

O imbracaminte scumpa nu este sinonima cu stilul. Stilul este personal. Vine din interior. Este unic si diferit si inspirational.

Stilul este motivul pentru care le admiram pe Audrey Hepburn, Marilyn Monroe , Jackie O si Kate Moss si incercam sa le imitam tinutele.


Dar am vorbit suficient despre ele. Deja le cunoastem stilul, a venit vremea sa cunoastem noi simboluri de stil , sa pasim pe urmele altor fashion-iste, precum…

Blake Lively


Blake este singura imagine de origine americana a casei de moda Chanel si intruchiparea stilului chic atat pe ecran cat si in afara lui. Ea reuseste sa adauge o eleganta clasica stilului de strada.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Elizabeth Olsen


Desi nu este la fel de feminina ca si Ashley sau atat de boho chic precum Mary Kate, cea mai tanara dintre surorile Olsen are un stil de moda propriu. Se pare ca bunul gust este o trasatura de familie.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Kat Grahm


In Vampire Diaries, Bonnie este un spirit liber, dar in afara ecranului, Kat face alegeri indraznete in tinutele ei, incepand cu jachetele cu epoleti pana la rochiile asimetrice.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Kate Middleton


Stilul ei relaxat si clasic, combinatiile usoare de piese inalte si adanci i se potrivesc perfect acestei printese a poporului. Kate stie ce i se potriveste si profita de acest lucru, in plus are si cateva palarii dragute.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Kourtney Kardashian


Stilul lui Kourtney este cel al unei mame ocupate. Ea combina cu succes balerinii simpatici si blugii comozi pentru a obtine un look casual chic.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Lucy Hale


Indiferent daca o intepreteaza pe Aria Montgomery in Pretty Little Liars, defileaza pe covorul rosu sau se plimba pe strazi, Lucy este intotdeauna surprinzatoare, chic si in tendinte.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Pippa Midleton


Kate nu este singura membra a familie Midleton cu un stil unic. Surioara eleganta combina piesele in tendinte, precum imprimeurile indraznete si colorate cu jachete de piele, tricotaje si blugi skinny.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Selena Gomez


Actrita adolescenta etaleaza cu succes un amestec fin intre tinerete si rafinament intr-un stil propriu. 

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Taylor Swift


Stilul lui Taylor este ca si o manifestare fizica a muzicii ei. Dulce si usor, putin la limita, stilul ei se potriveste aproape cu orice femeie.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Vanessa Hudgens


Cine ar fi crezut ca aceasta printesa Disney va deveni intr-o zi regina boho chic-ului? Stilul ei este usor si aerisit, perfect pentru look-ul  casual al femeii ocupate.

10 simboluri de stil pe care ar trebui sa le urmaresti

Autor: Noemi Szoke
Te-ar putea interesa:
  • 5 tineri Designeri pe care trebuie sa-i urmaresti

    In ultima perioada si-au facut aparitia in cadrul Fashion Week-ului o serie de tineri designeri care merita toata atentia. Suntem foarte curioase sa vedem eleganta relaxata a creatiilor lui Misha Nonno, precum si a siluetelor sexy ale celor de la Cushnie et Ochs. Urmareste mai jos 5 dintre tinerii designeri hot ai momentului si afla care sunt motivele pentru care trebuie sa-i urmaresti!

  • Trei greseli de stil pe care sa le evitam

    Desi adeseori subestimata, moda nu este numai un domeniu al superficialitatii. Daca o vorba veche si plina de invataminte din popor spune ca "haina nu face pe om", asta nu exclude detaliile pe care vestimentatia le poate furniza despre o persoana anume sau chiar despre o natiune, daca incercam o perspectiva de ansamblu.

  • 29 de Greseli in Stil pe care trebuie sa le evite Iubitul tau

    Aspectul pentru tine ca si femeie este foarte important, atunci de ce sa nu se reflecte acest lucru si  asupra iubitului tau? Din pacate, barbatul nu este intr-o  concordanta cu femeia de langa el. In majoritatea cazurilor, motivele sunt destul de simple fie ca nu-i pasa, poarta ce i se cere, sau nu cunoaste detalii despre acest aspect.

  • 25 dintre filmele noastre preferate de dragoste si look-urile pline de stil pe care vrem sa le furam

    Filmele noastre preferate de dragoste au abilitatea de a ne transporta de pe canapea intr-o romanta intr-o cafenea din Montmartre, intr-un liceu din Beverly Hills, la bordul Titanicului sau poate chiar mai departe. Pentru a adauga si mai mult farmec, aceste filme nu numai ca ne fac sa visam la cavaleri moderni in armuri stralucitoare, ci ne lasa cu o impresie de stil cu adevarat spectaculoasa.Nu putem sa nu ne gandim la garderoba de vis din “An Affair to Remember” din anii ’50, la stilul clasic American al lui Ali MacGraw din “Love Story” sau chiar la tinute de iarna de lux ale lui Cameron Diaz din “The Holiday”.

  • Stil - A fi la moda sau a avea stil?

    Dicolo de orice tendinte in fashion – sau poate chiar impotriva lor – stilul vestimentar este acel ceva unic si inimitabil pe care adevaratii eleganti il au. Cu stilul te nasti, il ai in sange, asa cum te nasti cu talentul, cu nobletea sau cu inteligenta.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii