Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Accesorii la moda, esarfa

Joi, 27 Octombrie 2011
Accesorii la moda, esarfaSunt sigura ca fiecare persoana isi alege accesoriile cu scopul de a iesi in evidenta, de a o reprezenta si de a completa fiecare tinuta cu stil . Aceste accesorii pot fi clasicele seturi de bratari, cercei sau coliere, dar si cele mai nonconformiste brose, accesorii de par sau esarfe.

Despre acestea din urma vor discuta in cadrul articolului de astazi. Desi articolul este unul destinat sexului feminin, vreau sa mentionez ca si moda masculina include astfel de piese vestimentare, fiind considerate un accesoriu ce le confera barbatilor eleganta si stil .

Indiferent de stilul ce ti se potriveste: casual, classic, modern, elegant, extravagant, mereu vor exista diferite modele de esarfe care sa iti completeze perfect fiecare tinuta si sa iti dezvaluie cate putin din fiecare stare. Fie ca vorbim despre esarfele mici, mari, intr-o culoare, cu flori, dungi, carouri sau buline, ele ne vor ajuta mereu sa iesim in evidenta si sa ne simtim complet feminine, puternice, elegante, romantice etc.

Situatii in care o esarfa te scoate din impas


1. Daca te pregatesti sa iesi undeva si consideri ca tinuta aleasa este una usor banala si greu de observat, o esarfa este ideala. Poti alege una voluminoasa dar nu extrem de tipatoare, deoarece nu vrem sa fie prea mult, sau una medie dar de efect. Va recomand culorile vii cum ar fi turcoaz, roz sau, de ce nu, auriu si argintiu. De asemenea, se poarta cele inflorate sau cu buline. Tot ce trebuie sa faci e sa alegi o esarfa si gata, look-ul e complet.

Accesorii la moda, esarfa
 
2. Pentru femeile ce sunt obisnuite cu tinutele office, strict noncolore, o esarfa ce da putina culoare ar imbunatati atat aspectul fizic, vizual, cat si starea de spirit a persoanei care o poarta dar si a celor din jur. Completandu-ti astfel tinuta vei reusi sa dai dovada atat de seriozitate si profesionalism , cat si de pofta de viata, caracter sociabil si feminitate.

Accesorii la moda, esarfa
 
3. Daca ai compus o tinuta si nu stii ce accesoriu ti se potriveste din punct de vedere cromatic, atunci trebuie sa stii ca esarfa nu trebuie asortata cu nimic. Ea poate reprezenta pata de culoare din tinuta ta. Pentru aceasta situatie trebuie sa alegi o culoare vie si sa eviti sa porti o esarfa maronie, bej sau crem alaturi de o tinuta in culori asemanatoare esarfei.

Accesorii la moda, esarfa
 
4
. O esarfa poate fi purtata atat de o femeie eleganta, adepta tocurilor si a matasurior, dar si de o tanara ce prefera stilul casual, rock, punk sau hip hop. Singura diferenta e ca doamna eleganta va prefera culori, texturi si marimi mai subtile, modele feminine, in timp ce tanara va dori sa iasa in evidenta si va apela , cu siguranta, la masurile xxl, culori tari si modele in carouri, tribal, inflorate sau abstracte.

Accesorii la moda, esarfa
 
Trebuie sa retinem ca o esarfa poate fi purtata in zeci de moduri, la gat, in par, pentru a ne evidentia talia sau, de ce nu, pentru a ne "impodobi" poseta.

Accesorii la moda, esarfa
 
Tot ce trebuie sa facem e sa alegem o esarfa potrivita fiecarei ocazii!


Articol trimis prin concursul Media Content
Autor: Diana Alx


Te-ar putea interesa:
  • Moda verii 2008 - imbracaminte si accesorii!

    Esti pasionata de moda, si de tot ce tine de acest fenomen? Sau pur si simplu, esti o "fashion victim", care adopta instantaneu tendintele propuse de marile case de moda? 

  • "A night afFair" - targ de moda si accesorii

    "A night afFair", targul de moda si accesorii organizat de Institutul Francez din Bucuresti, reprezinta una dintre cele mai inedite manifestari din cadrul "Noptii Albe a Institutelor Culturale".

  • Lansare Institutul de Moda Salomeia Truta, Design Vestimentar, Accesorii si Croitorie

    Institutul de Moda Salomeia Truta are deosebita placere a va anunta lansarea oficiala a acestuia, eveniment ce a avut loc la sediul din str. Cezar Bolliac nr.60 - 62 ( zona Piata Alba - Iulia). Pe o piata dominata de "suvenirul" asiatic, ale carui influente au sterilizat imaginatia si bunul gust stigmatizandu-le cu pecetea kitschu-lui, iata ca in sfarsit cineva are curajul sa devina prim-solistul revenirii etichetei si naturaletei romanesti in acest domeniu, vaduvit in ultimii ani de existenta unui curent new age care sa renegocieze pozitia noastra in fashion list-ul mondial.Apare ca o necesitate aparitia unei institutii de invatamant de specialitate construita pe scheletul unei echipe talentate si cu dorinta de afirmare care sa dea valenta talentelor incipient dezvoltate la tanara generatie, cat si slefuirea celor deja existente si care accepta perfectionarea continua ca mijloc de desavarsire in noianul de tendinte ale secolului al-XXI-lea.

  • Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", pe 8 martie, la Muzeul Cotroceni

    Expozitia "Jurnal de moda... moda feminina la 1900", ce propune o trecere in revista a evolutiei vestimentatiei feminine in perioada "belle epoque", va fi vernisata luni, de Ziua Femeii, la Muzeul National Cotroceni din Capitala, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

  • Accesorii de plaja!

    Te pregatesti pentru concediul la mare si nu stii ce ar trebui sa iei in bagaj? Pentru a preintampina micile neplaceri, stilfeminin.ro iti vine in ajutor! Inainte de a incepe sa impachetezi frumos lucrurile si cele necesare unei calatorii de vis, noteaza pe o foaie de hartie tot ce crezi ca ti-ar fi de folos in perioada respectiva!

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii