Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Lady Gaga, creativa si ciudata

Joi, 27 Octombrie 2011
 Lady Gaga, creativa si ciudataAstazi vom discuta despre una dintre cele mai cunoscute artiste straine ale momentului, si anume cantareata americana Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta).

Sunt sigura ca toti cititorii articolului au auzit de ea, deoarece a devenit foarte cunoscuta in ultimii 2-3 ani datorita albumelor muzicale lansate, dar mai ales creativitatii sale in ceea ce priveste vestimentatia.

Lady Gaga si-a inceput cariera in jurul varstei de 19 ani, cand a semnat primul contract cu Streamline Records, insa a devenit mai cunoscuta abia in anul 2008 cand a lansat piesele „Just dance” si „Pocker face”.

Odata cu aceste piese ea a devenit foarte apreciata si cautata datorita creativitatii si nonconforismului de care dadea mereu dovada. Inca de la inceputul carierei artista a aparul semi-dezbracata, si asa a continuat pe tot parcursul albumelor lansate si a concertelor.

De-a lungul aparitiilor sale, Gaga a avut grija sa ne lase mereu cu gura cascata, si de aceea a venit mereu cu ceva nou. In afara faptului ca este mereu mai mult dezbracata decat imbracata, in tinutele sale putem vedea articole total diferite, cum ar fi: cei mai nonconformisti si ciudati ochelari, dintre care cei din varful piramidei sunt cei confectionati din tigari (videoclipul Telephone), bigudiuri din cutii de coca cola (video Telephone), baloane (show-ul din San Diego in martie 2009), obiecte metalice, coafuri ciudate, masti si incaltaminte greu de purtat. Aceste elemente definesc stilul lui Lady Gaga, si tot ele au facut-o cunoascuta la nivel international.
 
Desi la inceput mi s-a parut ceva de apreciat, o vedeta care in sfarsit este sincera si nu se ascunde doar dupa o tona de fond de ten si o geanta de fite, acum am ajuns sa cred ca exagereaza. Primele videoclipuri mi s-au parut foarte atractive, interesante si pline de creativitate, insa incepand cu lansarea melodiei Alejandro parca totul a devenit atat de vulgar, bazat doar pe sexualitate si dominatie. Atat videoclipurile cat si vestimentatia vedetei imi pare tot mai exagerata, parca de pe alta planeta. Consider ca fiecare lucru ar trebui sa aiba o limita si Gaga a cam intrecut-o.....Iata cum a evoluat ea, ce tinute creative sau ciudate a adoptat de-a lungul vremii:

Aceste fotografii provin din videoclipul Poker face. Tinuta adoptata este foarte interesanta, asigurandu-i artistei un start promitator.

 Lady Gaga, creativa si ciudata  
Dupa cum puteti vedea, odata cu lansarea videoclipurilor, Gaga mizeaza tot mai mult pe nuditate, sexualitate si nonconformism:

 Lady Gaga, creativa si ciudata 
Metalul si latexul sunt texturi preferate de artista, cu ajutorul lor a compus numeroase look-uri ce nu vor fi uitate prea curand.

 Lady Gaga, creativa si ciudata   
Tot in categoria tinutelor exagerate as include urmatoarele tinute compuse din par:

 Lady Gaga, creativa si ciudata   
Pentru locul intai in topul celor mai ciudate tinute ale cantaretei am pastrat, bine inteles, tinuta socanta purtata de aceasta in 2010 la Video Music Awards. Daca stiti despre ce look vorbesc, cred ca intelegeti de ce am ales acest titlu pentru articol. Chiar daca artista a facut multe lucruri bune in muzica, exista si lucruri ce nu ar fi trebuit facute.

 Lady Gaga, creativa si ciudata   
Aceasta este Lady Gaga din zilele noastre, dar oare cum arata ea inainte de a deveni atat de cunoscuta? Iata cateva fotografii cu vechea Gaga:

 Lady Gaga, creativa si ciudata 
Dupa cum puteti vedea, Stefani Joanne Angelina era o persoana draguta, obisnuita dar atragatoare in acelasi timp. Mi-as fi dorit ca Lady Gaga sa fi pastrat cateva elemente din vechea Angelina.

Articol trimis prin concursul Media Content
Autor: Diana Alx

Te-ar putea interesa:
  • Lady Gaga - frivolitate si nonconformism

    De mica, Lady Gaga canta dupa hiturile celebrilor Michael Jackson si Cindy Lauper pe care le asculta la casetofonul ei din plastic, iar cand iesea cu tatal ei la restaurant, nu o data s-a intamplat sa ia bagheta de paine pe post de microfon, sa cante si sa danseze in jurul mesei.

  • Lady Gaga isi face debutul in modelling

    Cantareata Lady Gaga va defila in cadrul show-ului Thierry Mugler de la Paris Fashion Week in aceasta seara.

  • Lady Gaga - moda in videoclipul Bad Romance

    Atunci cand vine vorba de Lady Gaga, intotdeauna am asa numite mixed feelings, adica nu v-as putea spune exact daca imi place sau nu. Ceea ce insa va pot spune cu certitudine este ca Lady Gaga este pe val, si ca cel mai recent videoclip al sau - Bad Romance - a fost zilele acestea pe buzele tuturor.

  • Lady Gaga, nominalizata pentru titlul de fashion icon

    Cantareata Lady Gaga se afla pe lista nominalizatilor la premiile Consiliului Designerilor Americani (CFDA), la categoria Fashion Icon, alaturi de Phoebe Philo, designer si director creativ al Celine.

  • Lady Gaga, pentru prima oara pe coperta Vogue

    Cantareata Lady Gaga a aparut pentru prima oara pe coperta revistei Vogue, editia americana. Gaga a fost fotografiata de Mario Testino, afisand un bob de culoare roz si cu un ruj inchis de culoarea prunei.

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii