Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Colectia Versace pentru H&M

Vineri, 28 Octombrie 2011
Colectia Versace pentru H&MDupa o asteptare indelungata, colectia Versace pentru H&M va fi lansata pe 17 noiembrie.

Donatella Versace a anuntat pentru prima data colaborarea in iunie, impreuna cu declaratia: “rochiile vor fi dominate de piele, matase si imprimeuri colorate, cu accesorii precum tocurile inalte si bijuteriile”.

Se pare ca s-a tinut de cuvant!

Colectia Versace pentru H&M va fi disponibila in 300 de magazine din intreaga lume, precum si online. Preturile vor varia intre 20$ pentru accesorii si bratari, si 179$ pentru piesele de lux, precum rochiile de piele.

versacehm-1.jpg
versacehm-10.jpg
versacehm-11.jpg
versacehm-13.jpg
versacehm-14.jpg
versacehm-15.jpg
versacehm-17.jpg
versacehm-2.jpg
versacehm-3.jpg
versacehm-4.jpg
versacehm-5.jpg
versacehm-6.jpg
versacehm-7.jpg
versacehm-8.jpg
versacehm-9.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Atelier Versace – colectia pentru toamna 2011

    Esenta pura a feminitatii este prezentata prin modelele couture ale Atelierului Versace. Luxioase si sexy, rochiile prezentate in colectie sunt extraordinar de frumoase, prin urmare lasa-te impresionata de aceste rochii superbe de printesa.

  • Versace: colectia toamna-iarna 2011

    Donatella Versace a prezentat sacouri decupate, haine cambrate si rochii asimetrice in ultima ei colectie pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 prezentata la Milano.

  • Versace prezinta colectia de primavara-vara 2012

    Colectia de primavara-vara 2012 semnata Versace este un tribut adus lui Gianni Versace si casei de moda Versace. Manechinele au defilat pe podium aratand precum niste sirene, Donatella Versace expunandu-si in acest fel viziunea legata de femeia Versace din sezonul cald.

  • Versace prezinta Colectia Couture de Primavara 2012

    Putem numi colectia couture de primavara revenirea la putere a femeii. Intoarcerea Donatellei Versace in programul couture de la Paris a fost facuta oficiala prin prima prezentare publica a colectiei Atelier Versace din ultimii 8 ani. Daca “prezentare” pare un termen modest nu ne-am putea insela mai mult: nimic nu este rezervat sau linistit cand vine vorba de constructia unui soclu de aur, un turn, pe al carui varf sunt pozitionate trupele de glamazoane echipate in rochii si costume stralucitoare. Colectia couture de primavara a fost un tablou care evoca epoca veche a Alta Moda, cand designerii italieni si-au prezentat rochiile pe Scarile Spaniole in Roma, sau poate a fost o fantezie fantastica. Singurul aspect modest a fost ca o parte a audientei a fost nevoita sa urmareasca spectacolul stand pe jos.

  • Versace, colectia toamna - iarna 2007-2008, Milano

    O impatimita a modei, Donatella Versace a participat la "Milan Fashion Week" cu tinute indraznete si extravagante, dupa cum este cunoscuta in toata lumea. Moda in toamna - iarna 2007-2008 este alcatuita din rochii negre, argintii, gri, rosii, albastre, cu volum, si care evidentiaza talia prin mici centuri negre. 

Mesaje (0) »
Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii