Stiri Mondene
Concursuri bucharest fashion week 2009
 - stilfemininjoburi

Parola uitata? Creare cont
Bucharest Fashion Week 2011

Vera Wang dezvaluie noua colectie de rochii de mireasa negre

Vineri, 28 Octombrie 2011
Vera Wang dezvaluie noua colectie de rochii de mireasa negreAdmiratorii stilului Goth de pretutindeni au avut un sentiment de neliniste in aceasta saptamana: Vera Wang, designer-ul iconic al mireselor imbujorate de pretutindeni, a atentat la culoarea lor favorita.

Colectia nuptiala de toamna a creatoarei a prezentat o multime de rochii negre dramatice care au reimaginat felul in care o rochie de mireasa ar putea arata, era si timpul!

Intreruperea conventianalului a venit ca o briza de aer proaspata, chiar daca este un aer intunecat si incarcat care ne lasa senzatia ca am fi intr-o morga. Ce-i drept intr-o morga festiva, cu tort!

Puteti urmari colectia uimitoare in galeria noastra de imagini. Ce parere aveti? Ati purta o rochie neagra in ziua nunti sau ati opta pentru traditionala rochie alba?

vera-wang07.jpg
vera-wang08.jpg
vera-wang09.jpg
vera-wang11.jpg
vera-wang14.jpg
vera-wang15.jpg
 

Te-ar putea interesa:
  • Rochii de mireasa 2009 - Vera Wang primavara - vara

    In momentul in care te uiti la rochiile de mireasa create de Vera Wang, iti dai seama ca designerul nu a mizat pe alb, ci pe nuante pale de crem si bronz.

  • Rochii de Mireasa in Nuante bogate de rosu semnate Vera Wang

    Inspirandu-se din culoarea traditionala chineza pentru nunta si dragoste, Vera Wang a creat inca o colectie uimitoare de rochii de mireasa diafane, toate in nuante indraznete, luxoase de rosu.Exista un motiv pentru care numele Vera Wang este sinonim cu “nunta din poveste” si acesta se poate observa cu usurinta in pliurile incalcite si straturile transparente, in silueta de corset si detaliile din tul.

  • Liber la probat rochii Vera Wang

    Vera Wang a renuntat la taxa de probare a rochiilor de mireasa la toate magazinele sale din lume dupa revolta clientelor din China.

  • Cristallini Boutique lanseaza prima colectie de rochii de mireasa!

    Cristallini Boutique lanseaza o colectie “capsula” de rochii, dedicata viitoarelor mirese. Modelele simple, romantice, se remarca prin eleganta si rigurozitatea liniei. Realizate din matase satinata, tul, tafta, dantela Chantilly, dantela cu aplicatii florale si paiete, innobilate de detalii sofisticate, realizate manual, acestea reprezinta alegerea ideala pentru femeile moderne. Elementele detasabile, precum bretelele sau preplum-ul, dau o nota de versatilitate rochiei, in timp ce cupele de sustinere asigura confortul mult dorit.

  • Alberta Ferretti Bridal Collection: o colectie unica de rochii de mireasa

    Ferm convinsa de faptul ca moda trebuie sa vorbeasca lumii despre Femeie, Alberta Ferretti prezinta colectia unica de rochii de mireasa.

Mesaje (1) »
...
scris de ralu1989, November 02, 2011

superbe rochiile de cand am asteptat si asa ceva :D

Scrie mesaj
busy
 
< Precedent   Urmator >
  • Optimism si armonie la Body Mind Spirit Festival
  • Cu toamna in par
  • Make-up trends pentru sezonul rece
  • Nunta completa si luna de miere perfecta la Targul Ghidul Miresei
  • Umbrele...de toamna
  • Cum sa ai buze frumoase
  • Confortabila, chic si versatila: vesta pentru iarna
Brumi Har
Virtual hair style studio
 
 
Add to Google
RSS 2.0   ATOM 0.3
 
© Inform Media.
Toate drepturile asupra site-ului stilfeminin.ro apartin Inform Media. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului stilfeminin.ro va fi posibila numai cu acordul scris al Inform Media.
Termeni si conditii